0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Για μάθημα ή κλάδο μαθήματος που για οποιονδήποτε λόγο ενδεχομένως διδάχθηκελιγότερο από δέκα (10) ώρες, δύναται να μην κατατεθεί βαθμολογία εάν αποδεδειγμένακαι δικαιολογημένα οι διδάσκοντες δεν διαθέτουν επαρκή στοιχεία για την αξιολόγηση τηςεπίδοσης των μαθητών/τριών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις."Από Ενημέρωση Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με ημερομηνία 25/01/2021. Νομίζω ότι ισχύει ακόμη.
ΚαλησπέραΣε μαθητή ΕΝΕΕΓΥΛ, που φοιτά στο λύκειο (
Υποθέτω ότι ισχύει ό,τι και στην γενική αγωγή. Αν ένας εκπαιδευτικός έκανε μάθημα σε αυτό το παιδί λιγότερες από 10 ώρες, μπορεί να μην βάλει βαθμολογία. Η βαθμολογία του β τετραμήνου θεωρείται και βαθμολογία του α τετραμήνου. Ωστόσο, γιατί δεν ζητάτε από το προηγούμενο ΕΝΕΕΓΥΛ να σας στείλει βαθμούς για το α τετράμηνο; Εκείνοι οι εκπαιδευτικοί έχουν εικόνα για τον μαθητή και μπορούν να βαθμολογήσουν.
Ξέρει κανείς πότε θ γίνουν οι πληρωμές των μόνιμων;;;;;
Θεωρώ ότι μπορείς και να μην του βάλεις βαθμό. Κάνε μια έκθεση στη διεύθυνση του σχολείου σου ότι τον έχεις δει λιγότερες από 10 φορές στην τάξη και δεν θα έχεις πρόβλημα. Ελπίζω να μην επιμένουν από τη διεύθυνση του σχολείου να βάλεις οπωσδήποτε βαθμό!
Ναι, για μάθημα. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς λες. Η εγκύκλιος μιλάει για λιγότερες από 10 ώρες. Αν έχεις κάνει μάθημα στο συγκεκριμένο μαθητή πάνω από 10 φορές πρέπει να βάλεις βαθμό . Εγώ απλώς είπα ότι δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχω κάνει μάθημα 10 φορές στο συγκεκριμένο μαθητή και από το απουσιολογιο να φαίνεται ότι κάνατε.
Ότα ένας μαθητής έχει παρουσία σε πάνω από 10 διδακτικές ώες, αλλά έχει παρατήσει το σχολείο (Α ΓΕΛ) και έχει ήδη μείνει από απουσίες, μπαίνει βαθμολογία;