Σύνολο ψηφοφόρων: 311
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
... ψηφίζω μια δίκαιη μεταβατική περίοδο ...
και η δικη μου δικαιοσυνη σημαινει οτι οποιο και αν ειναι το νεο συστημα θα πρεπει να λαμβανει υποψη του και αυτα τα παιδια που τελειωσαν τα τελευταια 2 χρονια ή και για να το πω καλυτερα και αυτον ακομα που θα παρει το πτυχιο του μεχρι τη μερα του διαγωνισμου.ΟΚ. εχουν δικιο οι εχοντες υπηρεσια αλλα δεν ειναι μονο αυτοι.
Παράθεση από: aristos2 στις Ιανουαρίου 22, 2010, 09:41:44 am... ψηφίζω μια δίκαιη μεταβατική περίοδο ...Σε τέτοια θέματα έχουν να προσφέρουν πολλά οι απόψεις που θα κατατεθούν στην διαβούλευση πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου ( ελπίζω) .Μια πρόταση που θα μπορούσε να κάνει κάποιος είναι να υπάρξει το προαπαιτούμενο τουλάχιστον μιας επιτυχίας σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ( σε προηγούμενο ή επόμενο ΑΣΕΠ ) ακόμα και γι αυτούς που θα διοριστούν κατά τη μεταβατική περίοδο ! Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 22, 2010, 10:04:39 amκαι η δικη μου δικαιοσυνη σημαινει οτι οποιο και αν ειναι το νεο συστημα θα πρεπει να λαμβανει υποψη του και αυτα τα παιδια που τελειωσαν τα τελευταια 2 χρονια ή και για να το πω καλυτερα και αυτον ακομα που θα παρει το πτυχιο του μεχρι τη μερα του διαγωνισμου.ΟΚ. εχουν δικιο οι εχοντες υπηρεσια αλλα δεν ειναι μονο αυτοι. Σωστά ! Και κατά τη μεταβατική περίοδο το ποσοστό των θέσεων του διαγωνισμού θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από αυτό των μεταβατικών πινάκων. Μην ξεχνάμε ότι αυτός που είναι στους πίνακες μπορεί να διεκδικεί διορισμό και μέσω των επόμενων διαγωνισμών ( έχει και προσαύξηση ) ενώ αυτός που πήρε φέτος πτυχίο μπορεί να διεκδικεί μόνο μέσω ΑΣΕΠ ( χωρίς να έχει προσαύξηση ) .
εμεις οι παλιαοτεροι ας προσεχαμε ποιους ψηφιζαμε σε επιπεδο κυβερνησης και σε συνδικαλιστικα οργανα και να αντιδρουσαμε οπου και οταν χρειαζοταν.υ.γ. ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι η ΠΑΝΑΘΑ εχει 48 !!!!! (γιαυτο σας τα λεω αυτα με πολυ αγαπη)
ο 3 και 4 φορές επιτυχών
Αφου περασει ο εκπαιδευτικος ολο αυτο τον γολγοθα για να διοριστει,ας τον δει στο τελος και ενας ψυχιατρος που τελικα θα τον κρινει ακαταλληλο για να διδαξει...και ετσι θα μειωθουν ακομα περισσοτερο οι διορισμοι...Ασε που με τα ψυχολογικα που θα αποκτησεις μεχρι να διοριστεις παλι ακαταλληλος εκπαιδευτικος θα βγεις, με τοσα απωθημενα απο το δουλεμα που θα χεις φαει....