Σύνολο ψηφοφόρων: 311
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ran στις Απριλίου 20, 2010, 05:18:20 pmΚατι τετοιες ηλιθιες τοποθετησεις διαβαζω και τα παιρνω, αμ θα μας φτυνουν σε λιγο με κατι τετοια..... ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών Διεκδικούμε :Μονιμοποίηση όλων των εκπαιδευτικών χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Κατάργηση του ΑΣΕΠ. Πηγή :http://www.alfavita.gr/ank_b/ank27_4_10_1347.phpΝα χαιρόμαστε τους συνδικαλιστές μας !!! Αυτοί οδηγούν ένα μέρος της κοινωνίας να εκφράζει απόψεις σαν αυτές που διάβασα στοhttp://news.pathfinder.gr/greece/thesis/624104.html
Κατι τετοιες ηλιθιες τοποθετησεις διαβαζω και τα παιρνω, αμ θα μας φτυνουν σε λιγο με κατι τετοια.....
Δεν ειναι ασχημος ο νεος τροπος προσληψεων αν και ο ΑΣΕΠ οπως διεξαγεται ειναι για κλαματα!! Ορθως καθιερωνεται η παιδαγωγικη επαρκεια γιατι σχεδον ολες οι καθηγητικες σχολες εχουν μαυρα μεσανυχτα απο παιδαγωγικη!!Το μεγα τραγικο της υποθεσης ειναι το μεταβατικο σταδιο το οποιο και εν οψει οικονομικης κρισης ειναι σχεδον ανυπαρκτο.Επρεπε να ειχε θεσπιστει χρονια πριν αφηνοντας τουλαχιστον ενα πενταετες μεταβατικο σταδιο με πραγμετικες προσληψεις
Συναδερφοι εχω να σας ενημερωσω για κατι ....κατ αρχας ανακοινωθηκε στους καθηγητες της δευτεροβαθμιας σε γνωστο σχολειο στην Αθηνα οτι θα κανουν επιπλεον 5 ωρες απο τη νεα χρονια...κι ας μην εχει ψηφιστει ακομη το νομοσχεδιο.Δευτερον και αυτο ειναι σκανδαλο για εμενα τουλαχιστον...εχει ζητησει η Διαμαντοπουλλου απο ΑΣΕΠ και περιμενει επιβεβαιωση να τοποθετει καθηγητες δυτεροβαθμιας ως διορθωτες στον ΑΣΕΠ καθηγητων προκειμενου να διορθωνωνται τα γραπτα γρηγοροτερα....χωρις να σκεφτεται η απαραδεκτη,γελοια αυτη γυναικα οτι εμεις πολλες φορες οπως μου ειπαν και απο τον ιδιο τον ΑΣΕΠ εχουμε πολυ περισσοτερες γνωσεις και απο αυτους που μας διορθωνουν τα γραπτα.....δεν καταλαβαινουν τι γραφετε....μου ειπαν απο ΑΣΕΠ!Εαν συμβει αυτο εγω θα καταφυγω στη δικαιοσυνη......και οτι γινει!και οποιος θελει ας μ ακολουθησει!
σε αυτό που λες για τους συνδικαλιστές θα διαφωνήσω (εν μέρει) γιατί αυτους τους άχρηστους ΕΜΕΙΣ τους ψηφίζουμε ξανά και ξανά και ξανά...
Αν θέλουμε ένα πραγματικά αξιοκρατικό σύστημα πρεπει να επιστέψουμε στην ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ.
στο κάτω κάτω όταν δηλώσαμε αυτές τις σχολές ξέραμε πως θα περιμέναμε χρόνια για να διοριστούμε. Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ όμως ήταν ΣΙΓΟΥΡΟΣ
Αυτό είναι αλήθεια . Με την επετηρίδα ο διορισμός ήταν σίγουρος όσο και ο θάνατος .Μόνο που όσο τα χρόνια περνούσαν τόσο η μία σιγουριά προσέγγιζε την άλλη .
Το έχω ξαναγράφει και παλιότερα, το πιο σωστό θα ήταν "βαθμολογία από διαγωνισμό ΑΣΕΠ = τελική βαθμολογία ΑΣΕΠ" χωρίς καμία προσαύξηση από πουθενά. Τα υπόλοιπα (προϋπηρεσίες κλπ) ας λαμβάνονται υπόψη μετά τον διορισμό, στο μέτρο του δυνατού. Αυτό θα σήμαινε διορισμοί 100% από ΑΣΕΠ. Αλλιώς ας μην γίνεται διαγωνισμός, αλλά απλά επιλογή μέσω ΑΣΕΠ. Για την ώρα έχουμε μεικτό σύστημα..
συμφωνω με Landau, 100% με ΑΣΕΠ και ΜΟΝΟ.