0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να μη γράφει ο καθένας ό,τι θέλει:Παρ. 15.28γ Επιδόματα ανεργίας Αν επιδοτείται για δεύτερη φορά:Ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 125 ημέρες εργασίας το τελευταίο 14μηνο, πριν από την απόλυσή του, χωρίς να υπολογίζονται (στις 125) οι ημέρες εργασίας των δύο τελευταίων μηνών.
Μα δεν είπε κάποιος παραπάνω ότι αν αυτό το καλοκαίρι που πέρασε πήρε επιδότηση, τότε τα ένσημα του Απρίλη-Ιούνη 2011 δε θα μετράνε για το επίδομα του καλοκαιριού 2012;;;
Παράθεση από: si@ στις Νοεμβρίου 19, 2011, 06:32:58 pmΜα δεν είπε κάποιος παραπάνω ότι αν αυτό το καλοκαίρι που πέρασε πήρε επιδότηση, τότε τα ένσημα του Απρίλη-Ιούνη 2011 δε θα μετράνε για το επίδομα του καλοκαιριού 2012;;;Ναι, εγώ το ανέφερα πιο πάνω...αλλά φαίνεται ότι δεν είναι εύκολο να το δεχτεί κάποιος αυτό. Κι εγώ όταν το έψαχνα κάποτε μου φαινόταν κουφό να μη μετράνε. Άλλα τελικά έτσι είναι!
Παράθεση από: Lasid στις Νοεμβρίου 19, 2011, 06:38:34 pmΠαράθεση από: si@ στις Νοεμβρίου 19, 2011, 06:32:58 pmΜα δεν είπε κάποιος παραπάνω ότι αν αυτό το καλοκαίρι που πέρασε πήρε επιδότηση, τότε τα ένσημα του Απρίλη-Ιούνη 2011 δε θα μετράνε για το επίδομα του καλοκαιριού 2012;;;Ναι, εγώ το ανέφερα πιο πάνω...αλλά φαίνεται ότι δεν είναι εύκολο να το δεχτεί κάποιος αυτό. Κι εγώ όταν το έψαχνα κάποτε μου φαινόταν κουφό να μη μετράνε. Άλλα τελικά έτσι είναι!Όταν λες "τελικά έτσι είναι" τι εννοείς;
Παράθεση από: jak_13 στις Νοεμβρίου 15, 2011, 03:49:11 pmΓια να μη γράφει ο καθένας ό,τι θέλει:Παρ. 15.28γ Επιδόματα ανεργίας Αν επιδοτείται για δεύτερη φορά:Ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 125 ημέρες εργασίας το τελευταίο 14μηνο, πριν από την απόλυσή του, χωρίς να υπολογίζονται (στις 125) οι ημέρες εργασίας των δύο τελευταίων μηνών. Ωραία ΑΡΑ μετράει η περίοδος από τέλος Απριλίου έως Ιούνιο της περσινής περιόδου για να φτάσουμε τα 125 ένσημα φέτος!
Τώρα που το διευκρινίζεις είσαι σωστός, αλλά δε νομίζω να έχει σημασία από πότε το ξέρει κανείς.Όταν κάποιος συνάδελφος έγραψε ότι για την επιδότηση μετράνε τα ένσημα από την πρόσληψη μέχρι την απόλυση, παρέθεσα απόσπασμα του νόμου, γιατί το είχα γράψει ήδη πολλές φορές.Ο νόμος φυσικά δεν αναφέρει το αυτονόητο, για την περίπτωση που επιδοτείται κάποιος ενδιάμεσα, αλλά και το συμπέρασμα συναδέλφου επίσης δεν αφορά σε αυτή την περίπτωση.
Παράθεση από: jak_13 στις Νοεμβρίου 19, 2011, 10:32:04 pmΤώρα που το διευκρινίζεις είσαι σωστός, αλλά δε νομίζω να έχει σημασία από πότε το ξέρει κανείς.Όταν κάποιος συνάδελφος έγραψε ότι για την επιδότηση μετράνε τα ένσημα από την πρόσληψη μέχρι την απόλυση, παρέθεσα απόσπασμα του νόμου, γιατί το είχα γράψει ήδη πολλές φορές.Ο νόμος φυσικά δεν αναφέρει το αυτονόητο, για την περίπτωση που επιδοτείται κάποιος ενδιάμεσα, αλλά και το συμπέρασμα συναδέλφου επίσης δεν αφορά σε αυτή την περίπτωση. Αν διαβάσεις και τα προηγούμενα μηνύματα μου στο ίδιο θέμα, το διευκρινίζουν. Δε μιλάω ποτέ αόριστα.Είμαι συγκεκριμένος και αναλυτικός...αφού το ξέρεις, τώρα που γνωριστήκαμε!
Μέχρι να το δω κάπου γραμμένο επίσημα αυτό, όποιος ξέρει απο πρώτο χέρι παρακαλώ ας πει την αποψή του