0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζει κανείς αν τα δημόσια ΙΕΚ πληρώνουν πλέον τακτικά; Πριν απο κάποια χρόνια που είχα εργαστεί εκεί, πλήρωναν μετά απο 1-1,5 χρόνια...
Προφανώς όλοι μιλάτε για ΙΕΚ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ή τέλος πάντων σε μεγάλες πόλεις. Αν ήσασταν σε ΙΕΚ σε νησιά που ήμουν πέρυσι και ίσως και φέτος θα λέγατε άλλα πράγματα.
Ε, φυσικά καλύτερα. Να φανταστείς ότι στο ΙΕΚ που μάλλον θα είμαι, δεν είναι ακόμη σίγουρη η τοποθέτηση ( πέρυσι ήμουν το ίδιο με απόσπαση ), έχουμε 1 τμήμα με 5 καταρτιζόμενους, το οποίο ξεκίνησε με 15 και το παλεύουμε να φτιάξουμε 1 ακόμη τώρα.Άσχετο, αλλά αν έχεις προσέξει φέτος κάποια ΙΕΚ σε νησιά έκλεισαν και στις πόλεις είχαμε συγχωνεύσεις. Φημολογείται ότι πάνε σιγά, σιγά όλα για κλείσιμο ή να περάσουν στα χέρια των νέων δήμων.
Τα πράγματα είναι πράγματι όπως τα περιγράφετε. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσες ώρες είναι το ωράριο σας και αν μας ζητηθεί η παραμονή μας πέραν του ωραρίου μας ( σε εμάς είναι 6,5 ώρες) είμαστε υποχρεωμένοι να παραμείνουμε ή μπορούμε να αποχωρήσουμε χωρίς συνέπειες? Επίσης πιο πάνω ένας συνάδελφος έγραψε ότι και φέτος θεωρείται ότι ξεχρεώνουμε την οργανική μας. Υπάρχει κάποιος νόμος που να το λέει αυτό. Γιατί εμένα μου είπαν ότι δεν ξεχρεώνω την οργανική μου. Σας παρακαλώ ας απαντήσει όποιος γνωρίζει. Ευχαριστώ.
Την οργανική όμως την ξεχρεώνουμε? Αν ναι αξίζει τον κόπο. Όσους ρώτησα κανείς δεν ήξερε σίγουρα. Αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει.