*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις σε ΙΕΚ  (Αναγνώστηκε 41843 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις σε ΙΕΚ
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 10, 2010, 12:34:17 am »
Γνωρίζει κανείς αν τα δημόσια ΙΕΚ πληρώνουν πλέον τακτικά; Πριν απο κάποια χρόνια που είχα εργαστεί εκεί, πλήρωναν μετά απο 1-1,5 χρόνια...

τα Ι.ε.κ που πληρωνουν καθε 1-1,5 χρονο θεωρουνται απο τα πιο''ενταξει''στις υποχρεωσεις τους.υπαρχουν και ελαχιστες εξαιρεσεις απο ι.ε.κ των αθηνων που ειναι πισω μολις ενα εξαμηνο,προφανως ομως η διαθεση α ειναι σε διοικητικο ποστο και οχι ως εκπαιδευτης!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:18:27 »

Αποσυνδεδεμένος Alice6

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:24:57 pm »
Συνάδελφοι, αν διαβάζει κανένας αποσπασμένος σε Ιεκ, ας πει την μέχρι τώρα εμπειρία του μπας και αλληλοπαρηγορηθούμε. Δεν είναι ανάγκη να γράψουμε σε ποιο ΙΕΚ είμαστε.....
Εκεί που είμαι εγώ πάντως γίνεται πανικός, είμαστε ελάχιστα άτομα και η δουλειά δεν βγαίνει με τίποτα......
Οι ώρες πολλές (προς το παρόν, γιατί από ό,τι άκουσα ηρεμούν τα πράγματα κάποια στιγμή) και το
κεφάλι κάθε απόγευμα κουδούνι...

Αποσυνδεδεμένος evan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:20:13 pm »
Καλά δηλαδή γιατί πήγες στα ΙΕΚ αν είναι τόσο επίπονα ;
Άσε που οι πληροφορίες μου μου λένε ότι στα ΙΕΚ ξεχρεώνεις ακόμη οργανική (απλά δεν παίρνεις μόρια), οπότε κι αν χρωστάς την οργανική κάνεις λίγο υπομονή !
«Η ΛΕΓΕ ΤΙ ΣΙΓΗΣ ΚΡΕΙΤΤΟΝ Η ΣΙΓΗΝ ΕΧΕ» 
Ή να πεις κάτι καλύτερο από τη σιωπή, ή αλλιώς να σιωπάς.

«ΩΣ ΟΥΔΕΝ Η ΜΑΘΗΣΙΣ, ΗΝ ΜΗ ΝΟΥΣ ΠΑΡΗ»
Η μάθηση είναι μηδέν χωρίς τη σκέψη και την κρίση.

Μένανδρος ο Αθηναίος (342-292 π.Χ)

Αποσυνδεδεμένος Alice6

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 07:27:21 am »
Τι να κάνω..... δεν είχα άλλη επιλογή. Οργανική έχω ξεχρεώσει..... Πάντως χάλια....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:18:27 »

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:31:54 am »
Συναδέλφισσα, μέχρι πέρισυ παίζει και να ταν χαλαρά σε κάποιες θέσεις γραφείου. Φέτος με την δραματική μείωση των αποσπάσεων όποιος είναι σε γραφείο πύζει/θα πύξει.

Αποσυνδεδεμένος heren

• Έμπειρο μέλος
  • live your life
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 11:36:21 am »
Απο συναδέρφους που δουλευουν σε ΙΕΚ μαθαίνω οτι η δραματική μειωση του προσωπικου οδήγησε σε δραματικη αυξηση της δουλειας. Πολλές αρμοδιότητες πανω σε ένα ατομο και φυσικα ο χρόνος δε φτάνει...κουραγιο και καλή δύναμη...

Αποσυνδεδεμένος tsompev

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:54:26 pm »
Προφανώς όλοι μιλάτε για ΙΕΚ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ή τέλος πάντων σε μεγάλες πόλεις. Αν ήσασταν σε ΙΕΚ σε νησιά που ήμουν πέρυσι και ίσως και φέτος θα λέγατε άλλα πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος Alice6

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:32:08 pm »
Προφανώς όλοι μιλάτε για ΙΕΚ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ή τέλος πάντων σε μεγάλες πόλεις. Αν ήσασταν σε ΙΕΚ σε νησιά που ήμουν πέρυσι και ίσως και φέτος θα λέγατε άλλα πράγματα.

Τι άλλα θα λέγαμε? Καλύτερα ή χειρότερα? Καλύτερα φαντάζομαι, γιατί υποθέτω ότι σε μία επαρχιακή πόλη οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι, για παράδειγμα, έρχονται και κάνουν αίτηση μόνο για ένα ΙΕΚ. Να μην μιλήσουμε για την προσέλευση των υποψηφίων εκπαιδευτών, μιλάμε για ουρές... (ας μην μιλήσουμε για συμπεριφορές.....)
Πάντως, εντάξει δεν παραπονιέμαι, την χρειαζόμουν την απόσπαση γιατί έχω μικρά παιδιά και δεν μπορούσα να ρισκάρω να βάλω μόνο σχολείο και να τη χάσω, αλλά έχει γίνει το κεφάλι μου κουδούνι. Και άνοιξα το θέμα για να δω κι εγώ αν σε όλα τα ΙΕΚ είναι έτσι, ή σε εμάς είναι τα πράγματα χάλια....

Αποσυνδεδεμένος tsompev

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 07:54:12 pm »
Ε, φυσικά καλύτερα. Να φανταστείς ότι στο ΙΕΚ που μάλλον θα είμαι, δεν είναι ακόμη σίγουρη η τοποθέτηση ( πέρυσι ήμουν το ίδιο με απόσπαση ), έχουμε 1 τμήμα με 5 καταρτιζόμενους, το οποίο ξεκίνησε με 15 και το παλεύουμε να φτιάξουμε 1 ακόμη τώρα.

Άσχετο, αλλά αν έχεις προσέξει φέτος κάποια ΙΕΚ σε νησιά έκλεισαν και στις πόλεις είχαμε συγχωνεύσεις. Φημολογείται ότι πάνε σιγά, σιγά όλα για κλείσιμο ή να περάσουν στα χέρια των νέων δήμων.

Αποσυνδεδεμένος Alice6

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 10:03:56 pm »
Ε, φυσικά καλύτερα. Να φανταστείς ότι στο ΙΕΚ που μάλλον θα είμαι, δεν είναι ακόμη σίγουρη η τοποθέτηση ( πέρυσι ήμουν το ίδιο με απόσπαση ), έχουμε 1 τμήμα με 5 καταρτιζόμενους, το οποίο ξεκίνησε με 15 και το παλεύουμε να φτιάξουμε 1 ακόμη τώρα.

Άσχετο, αλλά αν έχεις προσέξει φέτος κάποια ΙΕΚ σε νησιά έκλεισαν και στις πόλεις είχαμε συγχωνεύσεις. Φημολογείται ότι πάνε σιγά, σιγά όλα για κλείσιμο ή να περάσουν στα χέρια των νέων δήμων.

Kαλά, εμείς έχουμε καμιά 15ριά τμήματα, και πρέπει να λάβαμε πάνω από 500 αιτήσεις εκπαιδευτών. Εντάξει, δε λέω, όταν αρχίσει η κατάρτιση μάλλον βελτιώνονται τα πράγματα, απλά είπα να πω τον πόνο μου κι εγώ....
Στην Αθήνα για το Χαλάνδρι ήξερα πως έκλεισε. μμμμ, αν γίνει αυτό που λες δλδ πάνε οι αποσπάσεις σε ΙΕΚ άραγε???

Κανένας άλλος αποσπασμένος τι έχει να μας πει?

Αποσυνδεδεμένος shark1

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 10:12:26 pm »
Τα πράγματα είναι πράγματι όπως τα περιγράφετε. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσες ώρες είναι το ωράριο σας και αν μας ζητηθεί η παραμονή μας πέραν του ωραρίου  μας ( σε εμάς είναι 6,5 ώρες) είμαστε υποχρεωμένοι να παραμείνουμε ή μπορούμε να αποχωρήσουμε χωρίς συνέπειες? Επίσης πιο πάνω ένας συνάδελφος έγραψε ότι και φέτος θεωρείται ότι ξεχρεώνουμε την οργανική μας. Υπάρχει κάποιος νόμος που να το λέει αυτό. Γιατί εμένα μου είπαν ότι δεν ξεχρεώνω την οργανική μου. Σας παρακαλώ ας απαντήσει όποιος γνωρίζει. Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Alice6

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 10:37:44 pm »
Τα πράγματα είναι πράγματι όπως τα περιγράφετε. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσες ώρες είναι το ωράριο σας και αν μας ζητηθεί η παραμονή μας πέραν του ωραρίου  μας ( σε εμάς είναι 6,5 ώρες) είμαστε υποχρεωμένοι να παραμείνουμε ή μπορούμε να αποχωρήσουμε χωρίς συνέπειες? Επίσης πιο πάνω ένας συνάδελφος έγραψε ότι και φέτος θεωρείται ότι ξεχρεώνουμε την οργανική μας. Υπάρχει κάποιος νόμος που να το λέει αυτό. Γιατί εμένα μου είπαν ότι δεν ξεχρεώνω την οργανική μου. Σας παρακαλώ ας απαντήσει όποιος γνωρίζει. Ευχαριστώ.

Έχω την εντύπωση ότι το ωράριο είναι 7 ώρες και ένα τέταρτο επισήμως από τον ΟΕΕΚ. Εμείς προς το παρόν καθόμαστε γύρω στο 8ωρο οι περισσότεροι, κάποια παραπάνω-λόγω των ημερών πάντως.
Όσο για το αν μπορούμε να αποχωρήσουμε νωρίτερα, αυτό είναι ένα θέμα. Θεωρώ ότι μπορούμε, αλλά το θέμα είναι θέλουμε? Υποτίθεται ότι εξυπηρετούμαστε με την απόσπαση (τελοσπάντων, μιλώντας προσωπικά εγώ καιγόμουν να την πάρω την απόσπαση, λόγω παιδιών), οπότε δεν ξέρω.....

Αποσυνδεδεμένος shark1

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 09:03:09 pm »
Την οργανική όμως  την ξεχρεώνουμε? Αν ναι αξίζει τον κόπο. Όσους ρώτησα κανείς δεν ήξερε σίγουρα. Αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει.

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 09:20:53 am »
Την οργανική όμως  την ξεχρεώνουμε? Αν ναι αξίζει τον κόπο. Όσους ρώτησα κανείς δεν ήξερε σίγουρα. Αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει.
shark1 δεν έχεις παρά να διαβάσεις την τελευταία εγκύκλιο αποσπάσεων.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182587
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)