0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες ειδικότητες, αλλά στους φυσικούς το να μην πιάσει κάποιος τη βάση, έχοντας κάνει μία μέτρια προετοιμασία, θεωρώ ότι είναι ένδειξη άλλων προβλημάτων (των αποτυχόντων και όχι του διαγωνισμού). Τουλάχιστον στο γνωστικό είναι ανεπίτρεπτο. Η μόνη ένσταση είναι για την ειδική διδακτική, όπου τα θέματα και η βαθμολόγηση είναι σαφώς υποκειμενικά.
πόσο χανεις από λανθασμένη απάντηση στο διαγωνισμό?Νομίζω 0,25 αλλα δεν είμαι σίγουρη.
Σε κάθε λάθος χάνεις το 0,25 μίας σωστής απάντησης. Κοινώς στις 4 λάθος, χάνεις μία ολόκληρη σωστή.Δηλαδή αν απαντήσεις σωστά μόνο σε 20 ερωτήσεις και λάθος σε 80, έχεις πάρει 0 (μηδέν).
Το 2006 το γνωστικό στους φυσικούς δεν ήταν τόσο εύκολο. Ήταν πανεπιστημιακά τα θέματα. Ενώ το 2008 ήταν ποιο εύκολα ήταν ας πούμε περισσότερο λυκειακά.
νομιζω ειναι το 1/4 της σωστης, η σωστη πιανει 1,25!και μιλαω για 80 ερωτησεις!
Όποιος έχει τέτοια χαρίσματα να προβλέπει άδικα χαλιέται εδώ μέσα.Τέλος επικίνδυνη είναι η λογική που επίσης καλλιέργειται και φαίνεται και στα γραφόμενα του Siobaras"κάνεις αίτηση για να πας, δεν σε έστειλε κανένας με το ζόρι. Άμα δεν θες, περιμένουν ουρές κόσμου από πίσω σου".Αυτή η θέση λυπάμε αλλά ταιριάζει στον χειρότερο εργοδότη και δεν θα έπρεπε να είναι θέση "συναδέλφου", αν βέβαια θεωρεί εμάς τους αναπληρωτές συνάδελφους.Δυστυχώς όμως βρίσκει ανταπόκριση ειδικά σε νεότερους.Δεν τα έγραψα λοιπόν εξίσου όμορφα,μάλλον δεν αρέσω, μάλλον εκφράζω μόνο τον εαυτό μου.Πιθανότατα θα εφαρμοστεί ο 3848.Ελπίζω μόνο τότε οι σημερινοί υπέρμαχοι του ασεπ μετά από κάποια χρόνια με άσπρα μαλλιά να μη το έχουν μετανιώσει.Ο 3848 είναι ταφόπλακα στη μονιμότητα και στην αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού.