0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο Λοβ στο mega....''ο κ.Μητσοτάκης συμφώνησε και τον ευχαριστώ γι'αυτό ,εάν επιτραπεί και το τονίζω αυτό ,εάν ...γιατί εγώ τα πάω καλά με την αλήθεια...εάν λοιπόν ,θα γίνει Ασεπ''...το επιτραπεί πήγαινε στο ΔΝΤ,Τρόικα κλπ αφού διευκρινίστηκε με τη βοήθεια των δημοσιογράφων(το από ποιους πρέπει να επιτραπεί) ...Επίσης τόνισε ότι θα προηγηθούν στους διορισμούς οι επιτυχόντες-διοριστέοι του 08!!!!!!!!!!!!!!Αυτά................
Καλα εσύ μην διαβάζεις αφου είσαι τόσο σίγουρος-η,κάποιοι όμως που είναι κ πιο πληροφορημενοι έχουν αρχίσει ήδη το διάβασμα.
Αυτό πάντως που παρατηρώ εγώ τις τελευταίες μέρες που άρχισε να γίνεται έντονος λόγος για ΑΣΕΠ είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν βάσει πληροφοριών τους ότι θα γίνει ΑΣΕΠ πολύ σύντομα και κάποιοι που επιμένουν ότι δεν θα γίνει βασισμένοι στις εκτιμήσεις τους. (εγώ δεν έχω πληροφόρηση εκ των έσω και δε διακινδυνεύω εκτιμήσεις για ένα θέμα που σχετίζεται με τον προγραμματισμό και τις ζωές τόσων συναδέλφων)
Κοιτάξτε αν το πάρουμε λογικά δεν είναι και απίθανο να γίνει. Ο Λοβέρδος θέλει διακαώς να κάνει ΑΣΕΠ για να τον εξαργυρώσει πολιτικά. Απευθύνει λοιπόν το αίτημά του στην τρόικα λέγοντάς τους πως δε θα σπαταλήσει κρατικό χρήμα αφού εμείς οι ίδιοι θα πληρώσουμε για τη διεξαγωγή του με ένα παραβολάκι της τάξης των 40 - 50 ευρωπουλακίων. Ο ΑΣΕΠ γίνεται, τα έξοδά του καλύπτονται, η κάψα των εκπαιδευτικών για ΑΣΕΠ εκπληρώνεται και ούτε γάτα ούτε ζημιά αφού κανεις δεν υποχρεώνει το κράτος να διορίσει. Όλο αυτό αποτελεί προσωπική μου σκέψη και σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι πως έχω εσωτερική πληροφόρηση.
οχι, δε θα υπαρχουν πλεον προκηρυσσομενες θεσεις.