*

Αποστολέας Θέμα: Μείωση των Προσλήψεων  (Αναγνώστηκε 195884 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πάγωμα Όλων των Προσλήψεων ;
« Απάντηση #658 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 09:25:57 am »
Mία από τα ίδια.
 -50% οι προσλήψεις
Πρώτα ο μαθητής.
Υπεράριθμοι.
Και να κουνάν με νόημα οι άλλοι δύο το κεφάλι, να χαριεντίζονται, να είναι μέσα στην τρελλή χαρά. >:(

Το πιο ... πονηρό...

Καμμία κουβέντα για μεταβατικό....

Και το χειρότερο ...

<<Δεν με ενδιαφέρει το πρόβλημα του κάθε αναπληρωτή... Θέλω να φτιάξω την Παιδεία>>

Ας ετοιμαστούμε όλοι για την ...ταφόπλακα στην Παιδεία και στα όνειρα μας

Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:44:17 »

Αποσυνδεδεμένος kirea

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #659 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 09:43:07 am »
Είναι οι τελευταίες αναλαμπές ενός συστήματος που φεύγει και προσπαθώντας να κρατηθεί στην εξουσία δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.

Το πρόσωπο που είναι άκρως ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ και δεν υπολογίζει τίποτα μπροστά στην ανάγκη για περισσότερα κέρδη με κάθε (ανθρώπινη ή όχι) θυσία.

Ας ελπίσουμε με την κατάρευση που έρχεται να απαλαχθούμε απο όλους αυτούς που κυβερνούν ή κυβέρνησαν ,και να μη γυρίσουν απο το Παρίσι σαν σωτήρες πάλι.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 21, 2010, 09:57:46 am από kirea »
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Αποσυνδεδεμένος natasav

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #660 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 10:27:55 am »
Την ταφόπλακα στα όνειρά μας τη βάζουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!

Όταν εδώ και τόσα χρόνια ψηφίζουμε τα ίδια και τα ίδια λαμόγια, που δε δίνουν δεκάρα τσακιστή για τη
δημόσια παιδεία....
Όταν ξαναφέρνουμε στην εξουσία αυτούς που το 98 τσάκιζαν στο ξύλο αδιόριστους εκπαιδευτικούς...
Όταν ακούμε "μαζικούς διορισμούς", και μας σηκώνεται η τρίχα, γιατί Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ...
Ας αναλάβει λοιπόν ο καθένας τις ευθύνες του και ας κάνουμε αυτό που πραγματικά φοβάται η Διαμαντοπούλου και οι άλλοι του συναφιού της: AΣ

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:44:17 »

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #662 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 10:39:29 am »
Η ΝΔ βγήκε το 2004,σωστά? Μέχρι τότε την "εμπειρία" πως την έπαιρναν οι εκπαιδευτικοί?

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #663 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 10:40:41 am »
Μιλάει τώρα στο Mega. (Η Δ)
Mία από τα ίδια.
 -50% οι προσλήψεις
Πρώτα ο μαθητής.
Υπεράριθμοι.
Και να κουνάν με νόημα οι άλλοι δύο το κεφάλι, να χαριεντίζονται, να είναι μέσα στην τρελλή χαρά. >:(
Το έχουμε ξαναπεί ότι το ΠΑΣΟΚ  με την βοήθεια παραγόντων των ΜΜΕ εξαπάτησε τον κόσμο για να αρπάξει την εξουσία με έναν απίστευτα ωμό τρόπο. Διαισθάνομαι ότι η αντίδραση στην Ευρώπη και αλλού έχει να κάνει ακριβώς με αυτό. Δεν το ανέχονται, την ώρα που αντιμετωπίζει μια χώρα οικονομικά προβλήματα ένα κόμμα να πλειοδοτεί σε λαϊκισμό για να κερδίσει τις εκλογές. Γι’ αυτό και στρίμωξαν την κυβέρνηση άσχημα και μαζί της και όλους μας. Πριν μερικά χρόνια διάβαζα την αμερικάνικη έκθεση για την κατάσταση των ΜΜΕ στις διάφορες χώρες και για την    Ελλάδα έλεγε ξεκάθαρα ότι είναι υποχείρια λίγων εργολάβων που διεκδικούν μερίδιο από τις δημόσιες επενδύσεις και ένα σωρό άλλα καθόλου κολακευτικά. Τότε το είχα συνδέσει ως σκόπιμη αντίδραση  λόγω του αντιαμερικανισμού κλπ.. τώρα συνειδητοποιώ ότι οι Αμερικάνοι και πολλοί άλλοι ξέρουν τι γίνεται στην «γενέτειρα» της δημοκρατίας.
Η Διαμάντω και η παρέα της το έριξαν στο λίφτινγκ και φόρεσαν το επίσημο φόρεμα του εκσυγχρονισμού για μια ακόμα φορά…
Τώρα είναι όμως πολύ αργά δεν πιάνουν αυτά τα κόλπα δεν είναι φρέσκα..
Οι εταίροι δεν θα κάνουν τα στραβά μάτια για μια ακόμη φορά και δυστυχώς για όλους εμάς που η ζωές μας γίνανε έρμαιο της πολιτικής και οικονομικής αγυρτείας …

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #664 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 10:54:19 am »
Και η ΝΔ αν είχε ...... ας κράταγε την εξουσία.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #665 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 11:26:54 am »
Φίλος οδοντίατρος μου είπε : ωχ κι εσείς οι καθηγητές! 4 μήνες κάθεστε,ζητάτε και τα ρέστα?
Ναι ζητάω τα ρέστα,γιατί ο μη μόνιμος 4 μήνες δεν έχει δουλειά και πρέπει τους 8 να δουλεύει για να ζει όλο το χρόνο.
Ναι ζητάω τα ρέστα γιατί ο μόνιμος εκπαιδευτικός παίρνει λιγότερα λεφτά από την καθαρίστρια του σχολείου.
Ναι ζητάω τα ρέστα γιατί μέχρι να γίνω μόνιμος μου βγαίνει η Παναγία και η δικιά μου,αλλά και της οικογένειάς μου.
Ναι ζητάω τα ρέστα γιατί τα παιδιά όλα τα χούγια και όλα τα προβλήματά τους τα βγάζουν στο σχολείο και εγώ πρέπει να έχω το χέρι κολλημένο πάνω μου και να προσπερνάω ότι προσβλητικό σχόλιο μπορεί να μου κάνουν.
Δε βρήκα οδοντιατρείο έτοιμο με φουλ έξτρα εξοπλισμό και το μπαμπά να μου πληρώνει την ασφάλεια.
Δε βρήκα δικηγορικό γραφείο πόρτα με πόρτα με το συμβολαιογραφείο του θειου μου.

Ναι ζητάω τα ρέστα.

Πολλές φορές TEM σε βρίσκω υπερβολικό, αλλά εδώ ζωγράφισες!
Αυτό το πηγαίο ξέσπασμα πρέπει να το διαβάζουμε συνέχεια. Μπας και το δει και κανένας συνδικαλιστής εκπρόσωπός μας, για να ξέρει τι να πει δημόσια.

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #666 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 11:32:51 am »
Ναι ζητάω τα ρέστα γιατί ο μόνιμος εκπαιδευτικός παίρνει λιγότερα λεφτά από την καθαρίστρια του σχολείου.
!

καθαριστρια μαλλον θα ειναι η δουλεια του μελλοντος

''καθαρίστρια στο ΥΠΟΙΚ εκμεταλλευόμενη τα ειδικά επιδόματα και τις υπερωρίες, μπορεί να δει το μισθό της να διαμορφώνεται -σε ακραία περίπτωση, με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που προέρχονται από τις ίδιες πηγές- ακόμη και σε 4.000 ευρώ το μήνα.''

Αποσυνδεδεμένος STELLIOPH

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #667 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 01:21:16 pm »
!

''καθαρίστρια στο ΥΠΟΙΚ εκμεταλλευόμενη τα ειδικά επιδόματα και τις υπερωρίες, μπορεί να δει το μισθό της να διαμορφώνεται -σε ακραία περίπτωση, με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που προέρχονται από τις ίδιες πηγές- ακόμη και σε 4.000 ευρώ το μήνα.''
Α! και μην ξεχνάτε και τις κομμώτριες στην εκπαίδευση. Αυτές είναι τόσο "παραμορφωμένες" που δεν χρειάζονται ούτε ΑΣΕΠ, ούτε παιδαγωγική επάρκεια, ούτε  ούτε ούτε...και θα είναι και οι μόνες διορισμένες.Πώς σας φαίνεται αυτό; ΑΪΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΩΜΑΣΤΕ

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #668 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 01:34:18 pm »

Το πιο ... πονηρό...

Καμμία κουβέντα για μεταβατικό....

Και το χειρότερο ...

<<Δεν με ενδιαφέρει το πρόβλημα του κάθε αναπληρωτή... Θέλω να φτιάξω την Παιδεία>>

Ας ετοιμαστούμε όλοι για την ...ταφόπλακα στην Παιδεία και στα όνειρα μας

η κ. Δ. ειπε ακριβως αυτα τα λόγια;;; :o :( :o :( :o :(

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #669 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 02:57:54 pm »
Φίλε Πάνο, μου έχει βγει η πίστη για αυτά τα μόρια και η δική μου και της οικογένειας μου. Αν πήγαινα σε σχολεία δίπλα στο σπίτι μου,λες να ένοιωθα τέτοια αγανάκτηση?

Αποσυνδεδεμένος ppaio

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #670 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 03:27:48 pm »
Φίλε Πάνο, μου έχει βγει η πίστη για αυτά τα μόρια και η δική μου και της οικογένειας μου. Αν πήγαινα σε σχολεία δίπλα στο σπίτι μου,λες να ένοιωθα τέτοια αγανάκτηση?

Σε υποχρεωσε κανενας να πας; Θα μπορουσες να βρεις μια αλλη δουλεια κοντα στο σπιτι σου; Αλλα το εκανες χρησιμοποιωντας τα παραθυρακια και τωρα που ολα αλλαζουν σε επιασε πονος.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 21, 2010, 03:38:13 pm από ppaio »

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #671 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 03:35:47 pm »
Καμαρώστε έναν εκπαιδευτικό.
Με υποχρέωσε η ανάγκη να δουλέψω. Με υποχρέωσε η έλλειψη φυσικών στη συγκεκριμένη περιοχή. Δεν πήρα τις ώρες κανενός,ούτε πέρσι,ούτε φέτος.
Για άλλες δουλειές χτύπησα πάρα πολλές πόρτες,πίστεψέ με,χωρίς αποτέλεσμα δυστυχώς.
Και στο κάτω κάτω και το τελευταίο σχολείο αυτής της χώρας δικαιούται να έχει καθηγητές. Αφού μερικά φυντανάκια σαν και του λόγου σου δε ξεκουνιέστε από τον καναπέ σας για να μη σκίσετε το καλσόν σας. Κάποιος έπρεπε να πάει κι εκεί,δε νομίζεις?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182663
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)