0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mία από τα ίδια. -50% οι προσλήψειςΠρώτα ο μαθητής.Υπεράριθμοι.Και να κουνάν με νόημα οι άλλοι δύο το κεφάλι, να χαριεντίζονται, να είναι μέσα στην τρελλή χαρά.
Μιλάει τώρα στο Mega. (Η Δ) Mία από τα ίδια. -50% οι προσλήψειςΠρώτα ο μαθητής.Υπεράριθμοι.Και να κουνάν με νόημα οι άλλοι δύο το κεφάλι, να χαριεντίζονται, να είναι μέσα στην τρελλή χαρά.
Φίλος οδοντίατρος μου είπε : ωχ κι εσείς οι καθηγητές! 4 μήνες κάθεστε,ζητάτε και τα ρέστα?Ναι ζητάω τα ρέστα,γιατί ο μη μόνιμος 4 μήνες δεν έχει δουλειά και πρέπει τους 8 να δουλεύει για να ζει όλο το χρόνο.Ναι ζητάω τα ρέστα γιατί ο μόνιμος εκπαιδευτικός παίρνει λιγότερα λεφτά από την καθαρίστρια του σχολείου.Ναι ζητάω τα ρέστα γιατί μέχρι να γίνω μόνιμος μου βγαίνει η Παναγία και η δικιά μου,αλλά και της οικογένειάς μου.Ναι ζητάω τα ρέστα γιατί τα παιδιά όλα τα χούγια και όλα τα προβλήματά τους τα βγάζουν στο σχολείο και εγώ πρέπει να έχω το χέρι κολλημένο πάνω μου και να προσπερνάω ότι προσβλητικό σχόλιο μπορεί να μου κάνουν.Δε βρήκα οδοντιατρείο έτοιμο με φουλ έξτρα εξοπλισμό και το μπαμπά να μου πληρώνει την ασφάλεια.Δε βρήκα δικηγορικό γραφείο πόρτα με πόρτα με το συμβολαιογραφείο του θειου μου.Ναι ζητάω τα ρέστα.
Ναι ζητάω τα ρέστα γιατί ο μόνιμος εκπαιδευτικός παίρνει λιγότερα λεφτά από την καθαρίστρια του σχολείου.!
Παράθεση από: panos2 στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 11:26:54 amΝαι ζητάω τα ρέστα γιατί ο μόνιμος εκπαιδευτικός παίρνει λιγότερα λεφτά από την καθαρίστρια του σχολείου.!καθαριστρια μαλλον θα ειναι η δουλεια του μελλοντος''καθαρίστρια στο ΥΠΟΙΚ εκμεταλλευόμενη τα ειδικά επιδόματα και τις υπερωρίες, μπορεί να δει το μισθό της να διαμορφώνεται -σε ακραία περίπτωση, με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που προέρχονται από τις ίδιες πηγές- ακόμη και σε 4.000 ευρώ το μήνα.''
Το πιο ... πονηρό...Καμμία κουβέντα για μεταβατικό....Και το χειρότερο ...<<Δεν με ενδιαφέρει το πρόβλημα του κάθε αναπληρωτή... Θέλω να φτιάξω την Παιδεία>>Ας ετοιμαστούμε όλοι για την ...ταφόπλακα στην Παιδεία και στα όνειρα μας
Φίλε Πάνο, μου έχει βγει η πίστη για αυτά τα μόρια και η δική μου και της οικογένειας μου. Αν πήγαινα σε σχολεία δίπλα στο σπίτι μου,λες να ένοιωθα τέτοια αγανάκτηση?