*

Αποστολέας Θέμα: Μείωση των Προσλήψεων  (Αναγνώστηκε 195988 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marias

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • www.dailytech.gr
Απ: Πάγωμα Όλων των Προσλήψεων ;
« Απάντηση #672 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 03:48:25 pm »
Φίλε Πάνο, μου έχει βγει η πίστη για αυτά τα μόρια και η δική μου και της οικογένειας μου. Αν πήγαινα σε σχολεία δίπλα στο σπίτι μου,λες να ένοιωθα τέτοια αγανάκτηση?

Σε υποχρεωσε κανενας να πας; Θα μπορουσες να βρεις μια αλλη δουλεια κοντα στο σπιτι σου; Αλλα το εκανες χρησιμοποιωντας τα παραθυρακια και τωρα που ολα αλλαζουν σε επιασε πονος.
Εάν θεωρείς παραθυράκια τους τρεις ΑΣΕΠ και την επιτυχία που επέτρεψαν σε μένα, όπως και σε κάποιους άλλους συναδέλφους να δουλεύουμε ως ωρομίσθιοι κάνοντας 180 χιλ την ημέρα.... Τα λόγια σου κρύβουν εμπάθεια. TEM γιατί απολογείσαι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:34:38 »

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #673 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 03:53:53 pm »
Γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω.

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #674 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 03:59:05 pm »
μου αρεσει που οι επιτυχοντες μη διοριστεοι ΑΣΕΠ το παιζουν οσιες μαριες και αδικημενοι..ξεχνουν τα κατορθωματα τους απο το 98 και μετα που πηγαν και εφαγαν τις θεσεις ανθρωπων που περιμεναν 10ετια και βαλε στην επετηριδα εκμεταλλευομενοι τον νομο Αρσενη..τοτε ηταν ολα καλα και αγγελικα πλασμενα..ποιος απο αυτους νοιαστηκε τοτε για τους συναδελφους τους;..κανεις .ολοι για την βολεψη τους.αυτα που εκαναν τοτε τα 25χρονα δεν τα ξεχναμε οσο και αν θελουν μερικοι..

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #675 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 04:07:41 pm »
Φίλε Πάνο, μου έχει βγει η πίστη για αυτά τα μόρια και η δική μου και της οικογένειας μου. Αν πήγαινα σε σχολεία δίπλα στο σπίτι μου,λες να ένοιωθα τέτοια αγανάκτηση?

Σε υποχρεωσε κανενας να πας; Θα μπορουσες να βρεις μια αλλη δουλεια κοντα στο σπιτι σου; Αλλα το εκανες χρησιμοποιωντας τα παραθυρακια και τωρα που ολα αλλαζουν σε επιασε πονος.
Ppaio σου απάντησα σε άλλο post.Από όσα γράφεις ή πράγματι έχει; αδικηθεί και εν μέρει βγάζεις δικαιολογημένο θυμό και εμπάθεια(μαζί με τα ξερά καις και τα χλωρά) ή  έχεις αναλάβει καμιά εργολαβία....σπίλωσης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:34:38 »

Αποσυνδεδεμένος isambo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #676 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 04:13:29 pm »
μου αρεσει που οι επιτυχοντες μη διοριστεοι ΑΣΕΠ το παιζουν οσιες μαριες και αδικημενοι..ξεχνουν τα κατορθωματα τους απο το 98 και μετα που πηγαν και εφαγαν τις θεσεις ανθρωπων που περιμεναν 10ετια και βαλε στην επετηριδα εκμεταλλευομενοι τον νομο Αρσενη..τοτε ηταν ολα καλα και αγγελικα πλασμενα..ποιος απο αυτους νοιαστηκε τοτε για τους συναδελφους τους;..κανεις .ολοι για την βολεψη τους.αυτα που εκαναν τοτε τα 25χρονα δεν τα ξεχναμε οσο και αν θελουν μερικοι..
Είμαι επιτυχούσα και μη διοριστέα και το '98 έπαιζα το κεφάλι μου έξω από τα εξεταστικά παίζοντας "κλέφτες κι αστυνόμους" με τα ματ. Μην τους τσουβαλιάζεις όλους! Διορισμούς για όλους διεκδικούσαμε και τότε. Και τότε κάποιοι έμπαιναν στα εξαταστικά για να δώσουν μέσα στις κλούβες και τώρα κάποιοι αδιαφορούν για το τι συμβαίνει νομίζοντας ότι "αυτοί θα την βολέψουν"... Δεν αναφέρομαι σε σένα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
"Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι μας πώς θα γενούνε τα σκοτάδια λάμψη;"
Ναζίμ Χικμέτ

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #677 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 04:34:27 pm »
δεν τους τσουβαλιαζω ολους.αλλα οχι να βγαινουν και καποιοι απο πανω κατηγογωντας ανθρωπους για πραγματα και καταστασεις που και οι ιδιοι ανερυθριαστα εκαναν πριν καποια χρονια..ας καταλαβει ο καθενας τις δυσκολες στιγμες που περνα ο καθε εκπαιδευτικος τις οποιες μπορει να μην μπορει να φανταστει καν..

Αποσυνδεδεμένος marias

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • www.dailytech.gr
« Απάντηση #678 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 04:51:39 pm »
no comment!

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #679 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 05:27:41 pm »
Και το χειρότερο ...

<<Δεν με ενδιαφέρει το πρόβλημα του κάθε αναπληρωτή... Θέλω να φτιάξω την Παιδεία>>

η κ. Δ. ειπε ακριβως αυτα τα λόγια;;; :o :( :o :( :o :(
[/quote]

Είπε πως αν ξεκινήσουμε από το πρόβλημα του αναπληρωτή,ξεκινάμε από λάθος βάση.Εμένα με ενδιαφέρει πρώτα ο μαθητής,όχι ο αναπληρωτής.
Και της είπαν οι δημοσιογράφοι."Μα αυτοί δε φταίνε σε τίποτα"
Και η κ.Διαμαντ. απάντησε:"Και βέβαια δε φταίνε"
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #680 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 05:34:39 pm »
Και το χειρότερο ...

<<Δεν με ενδιαφέρει το πρόβλημα του κάθε αναπληρωτή... Θέλω να φτιάξω την Παιδεία>>

η κ. Δ. ειπε ακριβως αυτα τα λόγια;;; :o :( :o :( :o :(

Είπε πως αν ξεκινήσουμε από το πρόβλημα του αναπληρωτή,ξεκινάμε από λάθος βάση.Εμένα με ενδιαφέρει πρώτα ο μαθητής,όχι ο αναπληρωτής.
Και της είπαν οι δημοσιογράφοι."Μα αυτοί δε φταίνε σε τίποτα"
Και η κ.Διαμαντ. απάντησε:"Και βέβαια δε φταίνε"
[/quote]

Καταλαβαίνετε κάτι διαφορετικό;;;;;
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #681 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 05:42:00 pm »
Δεν είδα από την αρχή την εκπομπή.Όταν άνοιξα την τηλεόραση είχε υπότιτλο.
"Από το Σεπτέμβριο του 2010 δραματική μείωση των διορισμών των εκπαιδευτικών"
Το συμπέρασμα που κατέληξα μετά από τις συνεντεύξεις και τα δημοσιεύματα είναι πως θέλει να δει πρώτα τα πραγματικά-όπως λέει -κενά,γιατί θεωρεί πως αυτά που της έδωσαν οι Διευθυντές Εκπαίδευσης είναι πλασματικά και με βάση αυτά θα αποφασίσει πόσους θα διορίσει από κάθε κλάδο.
"Σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες"που τονίζει πάντα.
Μπορεί να την κατηγορήσει κάποιος γι'αυτό?
Αν π.χ. φέτος δε διορίσει κανένα γυμναστή,δεδομένης της υπεραριθμίας τους,θα είναι παράλογη?
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #682 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 05:48:12 pm »
Το συμπέρασμα που κατέληξα μετά από τις συνεντεύξεις και τα δημοσιεύματα είναι πως θέλει να δει πρώτα τα πραγματικά-όπως λέει -κενά,γιατί θεωρεί πως αυτά που της έδωσαν οι Διευθυντές Εκπαίδευσης είναι πλασματικά και με βάση αυτά θα αποφασίσει πόσους θα διορίσει από κάθε κλάδο.
Αν π.χ. φέτος δε διορίσει κανένα γυμναστή,δεδομένης της υπεραριθμίας τους,θα είναι παράλογη?

Μπορεί να την κατηγορήσει κανείς για αμέτρητα πράγματα...

Για το συγκεκριμένο που θέτεις είπε ...

Από τη νέα σχολική χρονιά οι προσλήψεις μειώνονται στο μισό. Δεν προσδιόρισε ούτε ειδικότητες ούτε αριθμούς, εκτός αν άλλα λέει και άλλα εννοεί...
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #683 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 05:51:54 pm »

Μπορεί να την κατηγορήσει κανείς για αμέτρητα πράγματα...

Για το συγκεκριμένο που θέτεις είπε ...

Από τη νέα σχολική χρονιά οι προσλήψεις μειώνονται στο μισό. Δεν προσδιόρισε ούτε ειδικότητες ούτε αριθμούς, εκτός αν άλλα λέει και άλλα εννοεί...
Δε διαφωνώ σε όσα γράφεις.

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #684 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 05:55:33 pm »
Μεχρι τώρα οι προσληψεις γινονταν ΑΥΓΟΥΣΤΟ;αν δεν απατωμαι.Η αναφορα στον Σεπτεμβρη εσκεμμενη ή αποτελεσμα της δημοσιογραφικης αφελειας;

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #685 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 06:00:42 pm »
Μεχρι τώρα οι προσληψεις γινονταν ΑΥΓΟΥΣΤΟ;αν δεν απατωμαι.Η αναφορα στον Σεπτεμβρη εσκεμμενη ή αποτελεσμα της δημοσιογραφικης αφελειας;

Ωρομίσθιοι...

Η φθηνή και εύκολη λύση....
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182676
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144