0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: TEM στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 02:57:54 pmΦίλε Πάνο, μου έχει βγει η πίστη για αυτά τα μόρια και η δική μου και της οικογένειας μου. Αν πήγαινα σε σχολεία δίπλα στο σπίτι μου,λες να ένοιωθα τέτοια αγανάκτηση?Σε υποχρεωσε κανενας να πας; Θα μπορουσες να βρεις μια αλλη δουλεια κοντα στο σπιτι σου; Αλλα το εκανες χρησιμοποιωντας τα παραθυρακια και τωρα που ολα αλλαζουν σε επιασε πονος.
Φίλε Πάνο, μου έχει βγει η πίστη για αυτά τα μόρια και η δική μου και της οικογένειας μου. Αν πήγαινα σε σχολεία δίπλα στο σπίτι μου,λες να ένοιωθα τέτοια αγανάκτηση?
μου αρεσει που οι επιτυχοντες μη διοριστεοι ΑΣΕΠ το παιζουν οσιες μαριες και αδικημενοι..ξεχνουν τα κατορθωματα τους απο το 98 και μετα που πηγαν και εφαγαν τις θεσεις ανθρωπων που περιμεναν 10ετια και βαλε στην επετηριδα εκμεταλλευομενοι τον νομο Αρσενη..τοτε ηταν ολα καλα και αγγελικα πλασμενα..ποιος απο αυτους νοιαστηκε τοτε για τους συναδελφους τους;..κανεις .ολοι για την βολεψη τους.αυτα που εκαναν τοτε τα 25χρονα δεν τα ξεχναμε οσο και αν θελουν μερικοι..
Και το χειρότερο ...<<Δεν με ενδιαφέρει το πρόβλημα του κάθε αναπληρωτή... Θέλω να φτιάξω την Παιδεία>>
Παράθεση από: aeee στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 01:34:18 pmΚαι το χειρότερο ...<<Δεν με ενδιαφέρει το πρόβλημα του κάθε αναπληρωτή... Θέλω να φτιάξω την Παιδεία>>η κ. Δ. ειπε ακριβως αυτα τα λόγια;;;
Δεν είδα από την αρχή την εκπομπή.Όταν άνοιξα την τηλεόραση είχε υπότιτλο."Από το Σεπτέμβριο του 2010 δραματική μείωση των διορισμών των εκπαιδευτικών"Το συμπέρασμα που κατέληξα μετά από τις συνεντεύξεις και τα δημοσιεύματα είναι πως θέλει να δει πρώτα τα πραγματικά-όπως λέει -κενά,γιατί θεωρεί πως αυτά που της έδωσαν οι Διευθυντές Εκπαίδευσης είναι πλασματικά και με βάση αυτά θα αποφασίσει πόσους θα διορίσει από κάθε κλάδο."Σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες"που τονίζει πάντα.Μπορεί να την κατηγορήσει κάποιος γι'αυτό?Αν π.χ. φέτος δε διορίσει κανένα γυμναστή,δεδομένης της υπεραριθμίας τους,θα είναι παράλογη?
Παράθεση από: alexel στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 05:42:00 pmΔεν είδα από την αρχή την εκπομπή.Όταν άνοιξα την τηλεόραση είχε υπότιτλο."Από το Σεπτέμβριο του 2010 δραματική μείωση των διορισμών των εκπαιδευτικών"Το συμπέρασμα που κατέληξα μετά από τις συνεντεύξεις και τα δημοσιεύματα είναι πως θέλει να δει πρώτα τα πραγματικά-όπως λέει -κενά,γιατί θεωρεί πως αυτά που της έδωσαν οι Διευθυντές Εκπαίδευσης είναι πλασματικά και με βάση αυτά θα αποφασίσει πόσους θα διορίσει από κάθε κλάδο."Σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες"που τονίζει πάντα.Μπορεί να την κατηγορήσει κάποιος γι'αυτό?Αν π.χ. φέτος δε διορίσει κανένα γυμναστή,δεδομένης της υπεραριθμίας τους,θα είναι παράλογη?Μπορεί να την κατηγορήσει κανείς για αμέτρητα πράγματα...Για το συγκεκριμένο που θέτεις είπε ...Από τη νέα σχολική χρονιά οι προσλήψεις μειώνονται στο μισό. Δεν προσδιόρισε ούτε ειδικότητες ούτε αριθμούς, εκτός αν άλλα λέει και άλλα εννοεί...
Μεχρι τώρα οι προσληψεις γινονταν ΑΥΓΟΥΣΤΟ;αν δεν απατωμαι.Η αναφορα στον Σεπτεμβρη εσκεμμενη ή αποτελεσμα της δημοσιογραφικης αφελειας;