*

Αποστολέας Θέμα: Με το 40% τι θα γινει?????  (Αναγνώστηκε 42810 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
Απ: Με το 40% τι θα γινει?????
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 06, 2010, 10:48:30 pm »
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε κάτι τέτοιο. Εφόσον έχουμε κινηθεί νομικά τα υπόλοιπα περιττεύουν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:01:33 »

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 06, 2010, 11:20:51 pm »
Φανερά μεταξύ σας. Ούτε παράνομο σεξ να κάνατε. Οι ΟΑΕΔίτες αναρτούσαν κάθε τους βήμα στο διαδίκτυο.
Τί άλλο θα ακούσουμε προκειμένου να γίνει το άσπρο μαύρο... :o

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουαρίου 06, 2010, 11:53:47 pm »
Φανερά μεταξύ σας. Ούτε παράνομο σεξ να κάνατε. Οι ΟΑΕΔίτες αναρτούσαν κάθε τους βήμα στο διαδίκτυο.
Τί άλλο θα ακούσουμε προκειμένου να γίνει το άσπρο μαύρο... :o

Το παράνομο σεξ είναι το σεξ που δεν είναι νόμιμο, δηλαδή το σεξ που γίνεται χωρίς πιστοποιητικό και σφραγίδα από την αρμόδια αρχή :o :o :o
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουαρίου 07, 2010, 10:14:07 am »
Οι ΟΑΕΔίτες ότι έκαναν το έκαναν φανερά. Εμείς ύπουλα. Να δούμε ποιος θα κερδίσει. Ο φωτεινός ή ο ύπουλος; Στην Ελλάδα ζούμε, άρα μάλλον ο ύπουλος.

Για να μην υπάρξει παρεξήγηση(το έχω αναφέρει και άλλες φορές), χωρίς τους ΟΑΕΔίτες διορίζομαι 100%, με τους ΟΑΕΔίτες το πράμα είναι οριακό.

Μάλλον Τιμόθεε εσύ είσαι ο ύπουλος εδώ! Με τα σαθρά επιχειρηματά σου υπέρ των Οαεδιτών, διακηρύσσοντας, πως δήθεν θίγεσαι και  εσύ από την εισαγωγή τους στους πίνακες...

Επιπλέον προτείνεις συνεχώς λύσεις που προκλητικά θίγουν αυτούς που έχουν πετύχει σε πολλούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και έχουν αποκτήσει προυπηρεσία από αυτές τις επιτυχίες...

Σχεδόν πάντα με έμμεσο (ύπουλο) τρόπο, συμπλεγματικά, απαξιώνεις τις επιτυχίες στον ΑΣΕΠ και δικαιολογείς τις ύπουλες (βυσματικές) προυπηρεσίες...

Αν αυτό το κάνεις μεθοδευμένα, φαίνεται πια, σε ποια μεριά είσαι εσύ ή κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:01:33 »

Αποσυνδεδεμένος colinpauel

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουαρίου 07, 2010, 10:40:45 am »
Οι ΟΑΕΔίτες ότι έκαναν το έκαναν φανερά. Εμείς ύπουλα. Να δούμε ποιος θα κερδίσει. Ο φωτεινός ή ο ύπουλος; Στην Ελλάδα ζούμε, άρα μάλλον ο ύπουλος.

Για να μην υπάρξει παρεξήγηση(το έχω αναφέρει και άλλες φορές), χωρίς τους ΟΑΕΔίτες διορίζομαι 100%, με τους ΟΑΕΔίτες το πράμα είναι οριακό.
ρε συ τιμόθεε
αλήθεια εσύ δεν είσαι αυτος από το νησί?
ύπουλος : αυτός που ακολουθεί τακτική με δόλο,με πονηριά........
ας πούμε ότι έχεις οργώσει την ελλάδα 7 χρόνια ή δεν ξέρω εγώ πόσα  και ότι δεν διορίζεσαι επειδή  μπήκαν οι ΟΑΕΔίτες....τι θα έλεγες?
Ειλικρινά εύχομαι να μπουν οι οαεδίτες και να σε αφήσουν έξω την τελευταία χρονιά του 40%.
Νομίζω όμως ότι η συμπεριφορά σου μοιάζει λίγο ύπουλη.....συγνώμη που το λέω...θα το ψάξω.

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουαρίου 07, 2010, 10:52:38 am »
Δεν ανάρτησαν όμως το πώς απέκτησαν την προϋπηρεσία τους, που είναι και το πιο σημαντικό.

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουαρίου 07, 2010, 11:09:04 am »
Δεν ανάρτησαν όμως το πώς απέκτησαν την προϋπηρεσία τους, που είναι και το πιο σημαντικό.

++++++++++++++++++++++ Αυτο λεω εδω και καιρο, τουλαχιστον ας αναγραφοταν διπλα στο ονομα τους στον πινακα οτι ειναι απο οαεδ, να μετρουσαμε και εμεις , να ξεραμε τι μας γινεται.Αλλα βλεπεις οπoioς εχει λερωμενη τη φωλια του , κανει τουμπεκι.

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουαρίου 07, 2010, 11:13:12 am »
Αν καταργήσουν άμεσα το 24μηνο είναι αφέλεια να νομίζει κανείς ότι θα διορίσουν άτομα με το 40% που δεν έχουν επιτυχία στον ασεπ. 
Αν υποθέσουμε ότι οι φήμες ότι δεν θα διοριστεί το 24μηνο είναι σωστές τότε:
•   Αναιρείται αυτό που λέχθηκε για μεταβατικό διάστημα που αφορά όλες τις περιπτώσεις.
•   Και μάλλον ετοιμάζεται μια ενιαία λίστα με κριτήριο την βαθμολογία στο ασεπ συν την προϋπηρεσία συν αναπροσαρμοσμένα κριτήρια.
Αν είναι σκανδαλώδες προνόμιο για  διορισμό το 24μηνο τότε τι είναι σκέτη η προϋπηρεσία;  Κάπως έτσι θα δικαιολογήσει η Διαμαντοπούλου με το επιχείρημα της κρίσης και δεν θα δώσει τις μεταβατικές περιόδους που υποσχέθηκε.
Θα πει ότι όλοι λίγο πολύ εντάσσονται στο νέο πλαίσιο και δεν χάνει κανείς.
Όσο για τα λεγόμενα του Τιμόθεος ,νομίζω, ότι έχουν  τα χαρακτηριστικά του κακώς νοούμενου επαρχιωτισμού. Θέλει  πάση θυσία να βολευτεί και τα πάντα περιστρέφονται ή νομιμοποιούνται γύρω από το συμφέρον του. :P

Αποσυνδεδεμένος ΟΡΑΤΙΟΣ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουαρίου 07, 2010, 11:16:27 am »
  Ωραία,ας δεχτούμε ως πιθανό το σενάριο για κανένα διορισμό από 24μηνο.Ποια θα είναι τότε η μεταβατική περίοδος για την οποία έγινε λόγος

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουαρίου 07, 2010, 11:20:39 am »
Εγω εχω διαισθηση οτι το μεταβατικο σταδιο θα ειναι αποκλειστικα και μονο για τους 24 μηνιτες .Αν τολμησει να διαγραψει μονοκονδυλιας τον πινακα αυτον τοτε δε μιλαμε για σοσιαλιστικη κυβερνηση αλλα για χιτλερικη.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουαρίου 07, 2010, 11:23:28 am »
Εγω εχω διαισθηση οτι το μεταβατικο σταδιο θα ειναι αποκλειστικα και μονο για τους 24 μηνιτες .Αν τολμησει να διαγραψει μονοκονδυλιας τον πινακα αυτον τοτε δε μιλαμε για σοσιαλιστικη κυβερνηση αλλα για χιτλερικη.

Σοσιαλιστική κυβέρνηση; :)
Αυτά να άκουγε ο Μαρξ, θα έτριζαν τα κόκαλά του..
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος ΟΡΑΤΙΟΣ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουαρίου 07, 2010, 11:30:39 am »
 Ας μην ενσπείρουμε κινδυνολογίες...Σε όλες τις αλλαγές τους προβλέπεται ρύθμιση για όσους έχουν ώριμα δικαιώματα,όρα ασφαλιστικό.Τότε ποιος ο λόγος να κλειδωθούν οι πίνακες

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουαρίου 07, 2010, 11:36:09 am »
Ας μην ενσπείρουμε κινδυνολογίες...Σε όλες τις αλλαγές τους προβλέπεται ρύθμιση για όσους έχουν ώριμα δικαιώματα,όρα ασφαλιστικό.Τότε ποιος ο λόγος να κλειδωθούν οι πίνακες
Ο λόγος είναι ότι έχουν εξαγγείλει διορισμούς αποκλειστικά μέσω Ασεπ

Αποσυνδεδεμένος colinpauel

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουαρίου 07, 2010, 11:39:01 am »
Δεν ξέρω για την κυβέρνηση αλλά το υπουργείο είναι σίγουρα χιτλερικό.

Ενώ ήταν να μπει η Δαμανάκη η κυρα Αννα με τον βουλευτικό της κύκλο έκλεψε την θέση.

Θέλω να φτιωξω μια δημοσκόπηση και να δημιουργήσω ενδιαφέρον.
Θα ήθελα βοήθεια .
Ποιον θα προτιμούσατε υπουργό έναντι του" μοναρχικού διαλόγου" κατά την γνώμη μου "της Διαμαντοπούλου.
Το καταλαβαίνω ότι κάποιοι θα προτιμούσαν άλλη κυβέρνηση κτλ,αλλά δεν μιλάω για αυτό.
Πιστεύω ότι και ο υπουργός παίζει σημαντικό ρόλο.Η αυταρχική αντιμετώπιση για παράδειγμα όπως και η προχειρότητα για να φανώ,θεωρώ ότι είναι στοιχεία της.
Αν θέλετε προτείνετέ μου άτομα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182658
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144