0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φανερά μεταξύ σας. Ούτε παράνομο σεξ να κάνατε. Οι ΟΑΕΔίτες αναρτούσαν κάθε τους βήμα στο διαδίκτυο.
Παράθεση από: Τιμόθεος στις Φεβρουαρίου 06, 2010, 10:31:45 pmΦανερά μεταξύ σας. Ούτε παράνομο σεξ να κάνατε. Οι ΟΑΕΔίτες αναρτούσαν κάθε τους βήμα στο διαδίκτυο. Τί άλλο θα ακούσουμε προκειμένου να γίνει το άσπρο μαύρο...
Οι ΟΑΕΔίτες ότι έκαναν το έκαναν φανερά. Εμείς ύπουλα. Να δούμε ποιος θα κερδίσει. Ο φωτεινός ή ο ύπουλος; Στην Ελλάδα ζούμε, άρα μάλλον ο ύπουλος.Για να μην υπάρξει παρεξήγηση(το έχω αναφέρει και άλλες φορές), χωρίς τους ΟΑΕΔίτες διορίζομαι 100%, με τους ΟΑΕΔίτες το πράμα είναι οριακό.
Παράθεση από: Τιμόθεος στις Φεβρουαρίου 06, 2010, 10:31:45 pmΦανερά μεταξύ σας. Ούτε παράνομο σεξ να κάνατε. Οι ΟΑΕΔίτες αναρτούσαν κάθε τους βήμα στο διαδίκτυο. Δεν ανάρτησαν όμως το πώς απέκτησαν την προϋπηρεσία τους, που είναι και το πιο σημαντικό.
Εγω εχω διαισθηση οτι το μεταβατικο σταδιο θα ειναι αποκλειστικα και μονο για τους 24 μηνιτες .Αν τολμησει να διαγραψει μονοκονδυλιας τον πινακα αυτον τοτε δε μιλαμε για σοσιαλιστικη κυβερνηση αλλα για χιτλερικη.
Ας μην ενσπείρουμε κινδυνολογίες...Σε όλες τις αλλαγές τους προβλέπεται ρύθμιση για όσους έχουν ώριμα δικαιώματα,όρα ασφαλιστικό.Τότε ποιος ο λόγος να κλειδωθούν οι πίνακες