Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Damien στις Αυγούστου 26, 2010, 06:25:15 pmΠαράθεση από: despoina25 στις Αυγούστου 26, 2010, 05:52:19 pm Μέχρι πότε οι δευτεροβάθμιες έχουν δικαίωμα να καθυστερούν τις τοποθετήσεις των νεοδιόριστων; Προχθές που ορκιστήκαμε στις Κυκλάδες μας είπαν ότι θα συνεδριάσουν Παρασκευή πρωί και σήμερα που τηλεφώνησα για κάποιο άλλο θέμα έμαθα ότι τελικά θα συνεδριάσουν Δευτέρα. Δηλαδή είναι δυνατόν να μάθω πού θα τοποθετηθώ στις 30 Αυγούστου και την 1η του Σεπτέμβρη να είμαι στο σχολείο; Εγώ έμεινα στη Σύρο υπολογίζοντας ότι το Σάββατο το πρωί θα φύγω για το νησί όπου θα τοποθετηθώ, θα ψάξω για σπίτι κτλ. Τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Να πάω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη για 2 μέρες και να ξαναγυρίσω; Πολλά τα έξοδα και το ταξίδι κουραστικό για να το κάνω 3 φορές σε μια βδομάδα... Σκέφτομαι ότι ίσως δε θα ξέρω ούτε τη Δευτέρα και εκνευρίζομαι. Δηλαδή σε άλλες διευθύνσεις γιατί τα βγάζουν έγκαιρα; Εικαζω πως αυτο οφείλεται αφενος στη γεωγραφικη ιδιαιτεροτητα της περιοχης των Κυκλαδων, αφετερου στην καθυστερηση της ανακοινωσης των αποσπασεων της
Παράθεση από: despoina25 στις Αυγούστου 26, 2010, 05:52:19 pm Μέχρι πότε οι δευτεροβάθμιες έχουν δικαίωμα να καθυστερούν τις τοποθετήσεις των νεοδιόριστων; Προχθές που ορκιστήκαμε στις Κυκλάδες μας είπαν ότι θα συνεδριάσουν Παρασκευή πρωί και σήμερα που τηλεφώνησα για κάποιο άλλο θέμα έμαθα ότι τελικά θα συνεδριάσουν Δευτέρα. Δηλαδή είναι δυνατόν να μάθω πού θα τοποθετηθώ στις 30 Αυγούστου και την 1η του Σεπτέμβρη να είμαι στο σχολείο; Εγώ έμεινα στη Σύρο υπολογίζοντας ότι το Σάββατο το πρωί θα φύγω για το νησί όπου θα τοποθετηθώ, θα ψάξω για σπίτι κτλ. Τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Να πάω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη για 2 μέρες και να ξαναγυρίσω; Πολλά τα έξοδα και το ταξίδι κουραστικό για να το κάνω 3 φορές σε μια βδομάδα... Σκέφτομαι ότι ίσως δε θα ξέρω ούτε τη Δευτέρα και εκνευρίζομαι. Δηλαδή σε άλλες διευθύνσεις γιατί τα βγάζουν έγκαιρα; Εικαζω πως αυτο οφείλεται αφενος στη γεωγραφικη ιδιαιτεροτητα της περιοχης των Κυκλαδων, αφετερου στην καθυστερηση της ανακοινωσης των αποσπασεων της
Μέχρι πότε οι δευτεροβάθμιες έχουν δικαίωμα να καθυστερούν τις τοποθετήσεις των νεοδιόριστων; Προχθές που ορκιστήκαμε στις Κυκλάδες μας είπαν ότι θα συνεδριάσουν Παρασκευή πρωί και σήμερα που τηλεφώνησα για κάποιο άλλο θέμα έμαθα ότι τελικά θα συνεδριάσουν Δευτέρα. Δηλαδή είναι δυνατόν να μάθω πού θα τοποθετηθώ στις 30 Αυγούστου και την 1η του Σεπτέμβρη να είμαι στο σχολείο; Εγώ έμεινα στη Σύρο υπολογίζοντας ότι το Σάββατο το πρωί θα φύγω για το νησί όπου θα τοποθετηθώ, θα ψάξω για σπίτι κτλ. Τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Να πάω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη για 2 μέρες και να ξαναγυρίσω; Πολλά τα έξοδα και το ταξίδι κουραστικό για να το κάνω 3 φορές σε μια βδομάδα... Σκέφτομαι ότι ίσως δε θα ξέρω ούτε τη Δευτέρα και εκνευρίζομαι. Δηλαδή σε άλλες διευθύνσεις γιατί τα βγάζουν έγκαιρα;
Ούτε η Δευτεροβάθμια Κυκλάδων έχει βγάλει κάτι. Πήγα στη Σύρο με την προοπτική να μείνω 2-3 μέρες και μετά να φύγω κατευθείαν για το νησί που θα διοριζόμουν, και τελικά επέστρεψα στον Πειραιά γιατί οι τοποθετήσεις θα εξεταστούν τη Δευτέρα!
Παράθεση από: jimy100 στις Αυγούστου 27, 2010, 02:46:53 pmΟύτε η Δευτεροβάθμια Κυκλάδων έχει βγάλει κάτι. Πήγα στη Σύρο με την προοπτική να μείνω 2-3 μέρες και μετά να φύγω κατευθείαν για το νησί που θα διοριζόμουν, και τελικά επέστρεψα στον Πειραιά γιατί οι τοποθετήσεις θα εξεταστούν τη Δευτέρα! Περίμενες οργάνωση; Χαχαχα
Παράθεση από: Landau στις Αυγούστου 27, 2010, 02:48:04 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Αυγούστου 27, 2010, 02:46:53 pmΟύτε η Δευτεροβάθμια Κυκλάδων έχει βγάλει κάτι. Πήγα στη Σύρο με την προοπτική να μείνω 2-3 μέρες και μετά να φύγω κατευθείαν για το νησί που θα διοριζόμουν, και τελικά επέστρεψα στον Πειραιά γιατί οι τοποθετήσεις θα εξεταστούν τη Δευτέρα! Περίμενες οργάνωση; Χαχαχα Χαχα, ε, εντάξει, πίστευα ότι μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινώνονταν, αλλά αφού μου είπαν για Δευτέρα μάζεψα τα μπογαλάκια μου κι επέστρεψα! Να δω όσοι διοιρστούμε σε κάτι Δονούσες-Ανάφες κτλ πότε θα προλάβουμε να είμαστε 1η Σεπτέμβρη στα σχολεία. Εγώ πάντως θα πάρω ένα τηλέφωνο το Διευθυντή του σχολείου μου και θα του πω "καράβι έχει την τάδε μέρα, τότε να με περιμένετε"!!!
Λοιπόν συνάδελφοι ανήκω στη Δ Κυκλάδων και περιμένω τοποθέτηση.1) Μου έκανε εντύπωση πως δεν έβγαλαν πουθενά τα λειτουργικά κενά (υποψία μαγειρέματος).2) Θερμή παράκληση Αν κάποιος μένει Σύρο καλό είναι να πεταχτεί μέχρι τη διευθυνση τη Δευτέρα το μεσημέρι να μας πει τις τοποθετήσεις (να ανταλλάξουμε τηλέφωνα) για να μη μας φαει η αγωνία όλη νύχτα μια και στις 31 οι περισσότεροι θα ταξιδεψουμε για νέες εμπειρίες. 3) Πόσες επιλογές βάλατε στην αίτηση τοποθέτησης;
Λοιπόν εγώ πέρυσι είχα πάει κατά τις 3 το μεσημέρι στη διευθυνση όπου γινόταν η συνεδρίαση και περίμενα καμια ώρα μέχρι να τελειώσουν. Όταν τέλειωσε και έβγαιναν τα μέλη του ΠΥΣΔΕ έπιασα έναν αιρετό να τον ρωτήσω και μου έδειξε το χαρτί και μου την ανακοίνωσε προφορικά.
Πήρα απόσπαση φέτος και θέλω να ρωτήσω στις τοποθετήσεις ποιοί προηγούνται? Αυτοι που είναι στη διάθεση η ανάλογα με τα μόρια?