*

Ψηφοφορία

Είστε ευχαριστημένοι απο την περιοχή τοποθέτησής σας;

Ναι
71 (80.7%)
Όχι
17 (19.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 88

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 228795 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freesoulsophie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών
« Απάντηση #434 στις: Αυγούστου 27, 2010, 02:13:06 pm »
  Μέχρι πότε οι δευτεροβάθμιες έχουν δικαίωμα να καθυστερούν τις τοποθετήσεις των νεοδιόριστων;  Προχθές που ορκιστήκαμε στις Κυκλάδες μας είπαν ότι θα συνεδριάσουν Παρασκευή πρωί και σήμερα που τηλεφώνησα για κάποιο άλλο θέμα έμαθα ότι τελικά θα συνεδριάσουν Δευτέρα.   Δηλαδή είναι δυνατόν να μάθω πού θα τοποθετηθώ στις 30 Αυγούστου και την 1η του Σεπτέμβρη να είμαι στο σχολείο;   Εγώ έμεινα στη Σύρο υπολογίζοντας ότι το Σάββατο το πρωί θα φύγω για το νησί όπου θα τοποθετηθώ, θα ψάξω για σπίτι κτλ.  Τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Να πάω στο σπίτι  μου στη Θεσσαλονίκη για 2 μέρες και να ξαναγυρίσω; Πολλά τα έξοδα και το ταξίδι κουραστικό για να το κάνω 3 φορές σε μια βδομάδα... Σκέφτομαι ότι ίσως δε θα ξέρω ούτε τη Δευτέρα και εκνευρίζομαι.  Δηλαδή σε άλλες διευθύνσεις γιατί τα βγάζουν έγκαιρα;

Εικαζω πως αυτο οφείλεται αφενος στη γεωγραφικη ιδιαιτεροτητα της περιοχης των Κυκλαδων, αφετερου στην καθυστερηση της ανακοινωσης των αποσπασεων της

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:02:10 »

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: Αυγούστου 27, 2010, 02:31:35 pm »
Νομίζω ότι από τη στιγμή που το υπουργείο δεν έχει στείλει τον αριθμό  του φεκ, είναι λογικό να υπάρχει η ίδια καθυστέρηση παντού

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #436 στις: Αυγούστου 27, 2010, 02:41:28 pm »
Πήρε κανείς από πρωτοβάθμια στο χέρι του την πρόσληψη; (λόγω καθυστέρησης ΦΕΚ);
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: Αυγούστου 27, 2010, 02:46:53 pm »
Ούτε η Δευτεροβάθμια Κυκλάδων έχει βγάλει κάτι. Πήγα στη Σύρο με την προοπτική να μείνω 2-3 μέρες και μετά να φύγω κατευθείαν για το νησί που θα διοριζόμουν, και τελικά επέστρεψα στον Πειραιά γιατί οι τοποθετήσεις θα εξεταστούν τη Δευτέρα!  :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:02:10 »

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #438 στις: Αυγούστου 27, 2010, 02:47:23 pm »
   Σήμερα μίλησα και πάλι με τη δευτεροβάθμια κυκλάδων και μου είπαν ότι θα συνεδριάσουν για εμάς τη Δευτέρα και ότι Τρίτη πρωί θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της διεύθυνσης.  Για το ίδιο με διαβεβαίωσαν και από το Τέταρτο γραφείο στη Μήλο. Μάλιστα ο κατά τα άλλα ευγενέστατος κύριος από τη Μήλο, με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσουν όπως πέρισυ και ότι τους έχει δοθεί οδηγία να είναι όλοι οι νεοδιόριστοι 1η Σεπτέμβρη στα σχολεία τους.  

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #439 στις: Αυγούστου 27, 2010, 02:48:04 pm »
Ούτε η Δευτεροβάθμια Κυκλάδων έχει βγάλει κάτι. Πήγα στη Σύρο με την προοπτική να μείνω 2-3 μέρες και μετά να φύγω κατευθείαν για το νησί που θα διοριζόμουν, και τελικά επέστρεψα στον Πειραιά γιατί οι τοποθετήσεις θα εξεταστούν τη Δευτέρα!  :P :P :P

Περίμενες οργάνωση; Χαχαχα :P
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #440 στις: Αυγούστου 27, 2010, 02:51:01 pm »

Χαχα, ε, εντάξει, πίστευα ότι μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινώνονταν, αλλά αφού μου είπαν για Δευτέρα μάζεψα τα μπογαλάκια μου κι επέστρεψα! Να δω όσοι διοιρστούμε σε κάτι Δονούσες-Ανάφες κτλ πότε θα προλάβουμε να είμαστε 1η Σεπτέμβρη στα σχολεία. Εγώ πάντως θα πάρω ένα τηλέφωνο το Διευθυντή του σχολείου μου και θα του πω "καράβι έχει την τάδε μέρα, τότε να με περιμένετε"!!!  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος tennessee

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ4
    • Προφίλ
« Απάντηση #441 στις: Αυγούστου 27, 2010, 03:12:53 pm »
Λοιπόν συνάδελφοι ανήκω στη Δ Κυκλάδων και περιμένω τοποθέτηση.
1) Μου έκανε εντύπωση πως δεν έβγαλαν πουθενά τα λειτουργικά κενά (υποψία μαγειρέματος).
2) Θερμή παράκληση Αν κάποιος μένει Σύρο καλό είναι να πεταχτεί μέχρι τη διευθυνση τη Δευτέρα το μεσημέρι να μας πει τις τοποθετήσεις (να ανταλλάξουμε τηλέφωνα) για να μη μας φαει η αγωνία όλη νύχτα μια και στις 31 οι περισσότεροι θα ταξιδεψουμε για νέες εμπειρίες.
3) Πόσες επιλογές βάλατε στην αίτηση τοποθέτησης;
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: Αυγούστου 27, 2010, 03:16:35 pm »

Χαχα, ε, εντάξει, πίστευα ότι μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινώνονταν, αλλά αφού μου είπαν για Δευτέρα μάζεψα τα μπογαλάκια μου κι επέστρεψα! Να δω όσοι διοιρστούμε σε κάτι Δονούσες-Ανάφες κτλ πότε θα προλάβουμε να είμαστε 1η Σεπτέμβρη στα σχολεία. Εγώ πάντως θα πάρω ένα τηλέφωνο το Διευθυντή του σχολείου μου και θα του πω "καράβι έχει την τάδε μέρα, τότε να με περιμένετε"!!!  ;D ;D ;D

Κι εγώ σκέφτηκα να μαζέψω τα μπογαλάκια μου σήμερα, αλλά ευτυχώς έχω μια ξαδέρφη εδώ στη Σύρο που με φιλοξενεί και άδραξα την ευκαιρία να κάνω λίγες διακοπές!  Τουλάχιστον το όμορφο τοπίο της Σύρου λίγο μετριάζει τα νεύρα που έχω από όλες αυτές τις καθυστερήσεις. Αν θα ξανάκανα 15 ώρες ταξίδι για να γυρίσω σπίτι μου για 2 μέρες και μετά ξανά τρένα και πλοία...νομίζω ότι δε θ'άντεχα!  Περιττό βέβαια να πω ότι από Σύρο για Πειραιά για τις επόμενες 3 μέρες σχεδόν δεν υπάρχουν δρομολόγια. Έχει μόνο κάτι ελεύθερες θέσεις στα ταχύπλοα που είναι πανάκριβα και φυσικά δεν  έχουν άμεση ανταπόκριση με τρένα η κτελ από Πειραιά.  

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #443 στις: Αυγούστου 27, 2010, 03:26:14 pm »
Λοιπόν συνάδελφοι ανήκω στη Δ Κυκλάδων και περιμένω τοποθέτηση.
1) Μου έκανε εντύπωση πως δεν έβγαλαν πουθενά τα λειτουργικά κενά (υποψία μαγειρέματος).
2) Θερμή παράκληση Αν κάποιος μένει Σύρο καλό είναι να πεταχτεί μέχρι τη διευθυνση τη Δευτέρα το μεσημέρι να μας πει τις τοποθετήσεις (να ανταλλάξουμε τηλέφωνα) για να μη μας φαει η αγωνία όλη νύχτα μια και στις 31 οι περισσότεροι θα ταξιδεψουμε για νέες εμπειρίες.
3) Πόσες επιλογές βάλατε στην αίτηση τοποθέτησης;

1)Λειτουργικά κενά προέκυπταν μέχρι την τελευταία μέρα. Την Τρίτη μας είπαν μάλιστα ότι στην Α' Κυκλάδων προέκυψαν 4 νέες άδειες εγκυμοσύνης και ανατροφής.
 2) Εγώ θα είμαι εδώ στη Σύρο. Θα πάρω τηλ. τη Δευτεύρα να μάθω αν θα τοιχοκολλήσουν πουθενά τα αποτελέσματα στη Διεύθυνση, πριν τα ανεβάσουν στην ιστοσελίδα. Αν π.χ. το μεσημέρι ή το απόγευμα θα μπορώ να τα μάθω, ευχαρίστως να ειδοποιήσω όποιον ενδιαφέρεται. Το θέμα είναι αν θα μπορέσουμε να τα μάθουμε πριν την ανάρτησή τους στο διαδίκτυο, γιατί δε ξέρω κατά πόσο αυτό γίνεται. Σκέφτηκα να πάω από εκεί και να "καλοπιάσω" καμια κοπελιά εκεί στα γραφεία μπας και μου "μαρτυρήσει' κάτι, αλλά κι αυτό δε γνωρίζω αν θα είναι δυνατό.
3)Στην αίτηση τοποθέτησης την Τρίτη, που πήγα εγώ, όλοι σχεδόν βάλαμε 15 σχολεία. Εγώ πρώτα δήλωσα τα 8 σχολεία της Α' Κυκλάδων, όπου ανήκω, και μετά έβαλα και σχολεία από άλλες περιοχές.

Αποσυνδεδεμένος tennessee

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ4
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Αυγούστου 27, 2010, 03:32:13 pm »
Λοιπόν εγώ πέρυσι είχα πάει κατά τις 3 το μεσημέρι στη διευθυνση όπου γινόταν η συνεδρίαση και περίμενα καμια ώρα μέχρι να τελειώσουν. Όταν τέλειωσε και έβγαιναν τα μέλη του ΠΥΣΔΕ έπιασα έναν αιρετό να τον ρωτήσω και μου έδειξε το χαρτί και μου την ανακοίνωσε προφορικά.
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #445 στις: Αυγούστου 27, 2010, 03:34:34 pm »
Λοιπόν εγώ πέρυσι είχα πάει κατά τις 3 το μεσημέρι στη διευθυνση όπου γινόταν η συνεδρίαση και περίμενα καμια ώρα μέχρι να τελειώσουν. Όταν τέλειωσε και έβγαιναν τα μέλη του ΠΥΣΔΕ έπιασα έναν αιρετό να τον ρωτήσω και μου έδειξε το χαρτί και μου την ανακοίνωσε προφορικά.

Αποσυνδεδεμένος nagia1

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Αυγούστου 27, 2010, 04:53:56 pm »
Πήρα απόσπαση φέτος και θέλω να ρωτήσω στις τοποθετήσεις ποιοί προηγούνται?Αυτοι που είναι στη διάθεση η ανάλογα με τα μόρια?Και....στα μόρια όταν έκανα τη μετάθεση είχα 24 και κάτι κ τώρα στη τοποθέτηση στο πίνακα μου βγάζουν 6.50.

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #447 στις: Αυγούστου 28, 2010, 10:06:16 am »
Πήρα απόσπαση φέτος και θέλω να ρωτήσω στις τοποθετήσεις ποιοί προηγούνται?
Αυτοι που είναι στη διάθεση η ανάλογα με τα μόρια?

Ρίξε μια ματιά εδώ
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=18268.msg350702#msg350702
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2010, 10:07:48 am από knkn »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182673
  • Σύνολο θεμάτων: 19473