Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όσοι διορίστηκαν το 2010-11 πότε θα δηλώσουν σχολεία προτίμησης? πότε θα μάθουν που θα είναι?
Παράθεση από: ioulia στις Μαΐου 16, 2011, 07:49:20 pmόσοι διορίστηκαν το 2010-11 πότε θα δηλώσουν σχολεία προτίμησης? πότε θα μάθουν που θα είναι?sosαν διοριστηκε καποιος περισυ ως ειδικη κατηγορια Α,
Παράθεση από: pizza στις Μαΐου 17, 2011, 07:18:36 pmΠαράθεση από: ioulia στις Μαΐου 16, 2011, 07:49:20 pmόσοι διορίστηκαν το 2010-11 πότε θα δηλώσουν σχολεία προτίμησης? πότε θα μάθουν που θα είναι?sosαν διοριστηκε καποιος περισυ ως ειδικη κατηγορια Α,
Συγγνώμη που θα επαναφέρω το θέμα με τις υπεραριθμίες αλλά μόλις έμαθα οτι αντιμετωπίζω κάτι ανάλογο.Τα πιάνω από την αρχή:Το σχολείο μου (Γυμνάσιο Α) συγχωνεύτηκε με το Γυμνάσιο
Θα ήθελα και γω να κάνω μια ερώτηση.Μετάθεση πηρα πέρσι, στο πυσδε που πήγα ήμουν στη διάθεση.Πήρα απόσπαση και δεν υπηρέτησα την οργανική.Θα την ξεχρεώσω με 1 ή 2 χρόνια?
Παράθεση από: greekfrixos στις Ιουνίου 06, 2011, 11:23:56 pmΣυγγνώμη που θα επαναφέρω το θέμα με τις υπεραριθμίες αλλά μόλις έμαθα οτι αντιμετωπίζω κάτι ανάλογο.Τα πιάνω από την αρχή:Το σχολείο μου (Γυμνάσιο Α) συγχωνεύτηκε με το Γυμνάσιο