Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Πήρα μετάθεση αλλά σήμερα που βγήκαν οι τοποθετήσεις εγώ δεν πήρα οργανική.Απο τα δύο κενά που δίνει να ξαναδηλώσουμε δεν με βολεύει κανένα (είναι 170 χιλ. πήγαινε -έλα από το σπίτι μου....) Αν δεν τα δηλώσω τι γίνεται; Στον πίνακα είναι και άλλοι μετά από εμένα. Ευχαριστώ
καλησπέρα συνάδελφοι.νέος στο foroum είμαι,και θα ήθελα να υποβάλλω ενα ερώτημα όπου οι απαντήσεις που πέρνω ειναι διφορούμενες.Εαν πάρω οργανική στα κένα που βγήκαν ,διοτι ειμαι υποχρεωμένος να κανω αίτηση τοποθέτησης ,αφού είμαι στη διάθεση,θα μπορώ το σεπτέμβριο να κάνω αίτηση σε λειτουργικό κενό της ίδιας περιοχής;τα φώτα σας παρακαλώ...
Ξέρετε αν σήμερα είναι η λήξη προθεσμίας για την ανακοίνωση των τοποθετήσεων; Γιατί θα σκάσω πια!
Παράθεση από: mkoum στις Ιουνίου 22, 2012, 12:10:07 amΚαλησπέρα! Πήρα μετάθεση αλλά σήμερα που βγήκαν οι τοποθετήσεις εγώ δεν πήρα οργανική.Απο τα δύο κενά που δίνει να ξαναδηλώσουμε δεν με βολεύει κανένα (είναι 170 χιλ. πήγαινε -έλα από το σπίτι μου....) Αν δεν τα δηλώσω τι γίνεται; Στον πίνακα είναι και άλλοι μετά από εμένα. Ευχαριστώ Προφανώς αναφέρεσαι στα εναπομείναντα οργανικά κενά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να τα δηλώσεις αν δεν σε εξυπηρετούν. Έτσι παραμένεις στη διάθεση του Πυσδε/πυσπε και θα συμπληρώσεις αίτηση για λειτουργικά κενά στις ημερομηνίες που θα δώσει το πυσδε/πυσπε σου.
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση σχετικά με ένα παρεμφερές ζήτημα. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι βρισκόμαστε σε ένα σχολείο στο οποίο δεν υπάρχει συνάδελφος με βαθμό Α' ώστε να γίνει διευθυντής. Επίσης ας υποθέσουμε ότι το σχολείο δεν έχει διευθυντή και πρέπει να οριστεί κάποιος μονοετούς θητείας. Αν καταθέσει αίτηση ένας συνάδελφος με βαθμό π.χ. Δ' που κατέχει οργανική στο σχολείο και ταυτόχρονα κάποιος με βαθμό π.χ.
Παράθεση από: jimy100 στις Ιουνίου 24, 2012, 01:57:48 pmΝα κάνω κι εγώ μια ερώτηση σχετικά με ένα παρεμφερές ζήτημα. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι βρισκόμαστε σε ένα σχολείο στο οποίο δεν υπάρχει συνάδελφος με βαθμό Α' ώστε να γίνει διευθυντής. Επίσης ας υποθέσουμε ότι το σχολείο δεν έχει διευθυντή και πρέπει να οριστεί κάποιος μονοετούς θητείας. Αν καταθέσει αίτηση ένας συνάδελφος με βαθμό π.χ. Δ' που κατέχει οργανική στο σχολείο και ταυτόχρονα κάποιος με βαθμό π.χ.