0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: karxarias29 στις Φεβρουαρίου 06, 2010, 01:48:02 amΕδώ δεν έχουμε... μαντήλι να κλάψουμε, που λέει και ένας φίλος μου από τα μέρη σου, θα είχαμε ...εκπαίδευση για τέτοιες καταστάσεις Έτσι που πάμε, στο τέλος θα έχουμε και σωματικό κομμάτι στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ, σε πολεμικές τέχνες....ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών- Τζούντο (γι' αυτούς της θετικής κατεύθυνσης, που είναι πιο παχουλοί)ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών- Ακίντο (γι' αυτούς της θεωρητικής κατεύθυνσης, που είμαστε ολίγον τί φλώροι )ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών- Πυγμαχία (για τους γυμναστές, που είναι πιο "βαρβάτοι" )
Εδώ δεν έχουμε... μαντήλι να κλάψουμε, που λέει και ένας φίλος μου από τα μέρη σου, θα είχαμε ...εκπαίδευση για τέτοιες καταστάσεις
εδω οι καλες πανοπλιες ελααααα κοσμεεεεε παρεεε παρεεεεεε... παντως σοβαρα τωρα ,ετσι οπως βαδιζουμε ισως καποιος να σφυριξει στην υπουργο μας οτι εμεις του ψ ειμαστε εκπαιδευμενοι για αυτα και αλλα πολλα..μπας και δουμε φως ...
... ας μην ξεχνάμε άλλωστε πριν ένα χρόνο περίπου το περιστατικό με το μαθητή που μπήκε στο σχολείο με όπλο (στο αιγάλεω αν δεν κάνω λάθος, σε τ.ε.ε.).
Παράθεση από: nafsi στις Φεβρουαρίου 06, 2010, 12:51:01 am... ας μην ξεχνάμε άλλωστε πριν ένα χρόνο περίπου το περιστατικό με το μαθητή που μπήκε στο σχολείο με όπλο (στο αιγάλεω αν δεν κάνω λάθος, σε τ.ε.ε.). Σε σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ ήταν.
Συγνώμη για το ορθογραφικά λάθη. Είμαι και φιλόλογος τρομάρα μου! Αλλά είμαι στο γραφείο και γράφω λίγο βιαστικά.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 06, 2010, 01:54:11 amεδω οι καλες πανοπλιες ελααααα κοσμεεεεε παρεεε παρεεεεεε... παντως σοβαρα τωρα ,ετσι οπως βαδιζουμε ισως καποιος να σφυριξει στην υπουργο μας οτι εμεις του ψ ειμαστε εκπαιδευμενοι για αυτα και αλλα πολλα..μπας και δουμε φως ...Δηλαδή δε μας φτάνει φέτος ο Ουρανός, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, θα έχουμε και εσάς του Ψ να μας αλλάζετε τα φώτα! ... Και για να προλάβω ορισμένους τιμητές των πάντων, πριν σχολιάσουν, να πω ότι κάνω πλάκα στη φίλη μου την Αναστασία που δεν περεξηγείται! Επί της ουσίας, αν όντως οι Ψ ή οποιοσδήποτε άλλος κρίνεται κατάλληλος για την αντιμετώπιση της κατάστασης, που σε ορισμένες περιπτώσεις, πχ ΕΠΑΛ, είναι ιδιαίτερα έντονη, καλώς να τοποθετηθεί από το υπουργείο, ώστε να μπορεί πια ο εκπαιδευτικός να κάνει απερίσπαστος το έργο του και όχι να εκτελεί χρέη... επιθεωρητή Κάλαχαν!