0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν λες "παιδιά" εννοείς τους μαντράχαλους του λυκείου; Για να συνεννοούμαστε δηλαδή.
...αν μη τι αλλω ειναι παιδια,δεν μπορουμε να τα φερουμε βολτα;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουάριος 14, 2010, 08:02:03 μμ...αν μη τι αλλω ειναι παιδια,δεν μπορουμε να τα φερουμε βολτα;; εγω παλι γιατι δυσκολευομαι να τα δω σαν παιδια και τα βλεπω σαν ενηλικες ; δυσκολευομαι να δω σαν παιδια κοπελες που εχουν σεξουαλικες εμπειριες απο τα 12 τους και μου ερχονται στο σχολειο με το εσωρουχο εξω και το στηθος φορα παρτιδα...δυσκολευομαι να δω σαν παιδια εφηβους που καπνιζουν σαν φουγαρα πινουν και ξημεροβραδιαζονται σε μπαρ και νυχτερινα κεντρα..οποτε θελουν να τους συμπεριφορομαστε με επιεικια λενε οτι ειναι παιδια ενω μολις νιωσουν καποιον φραγμο η απαγορευση σε αποστομωνουν λεγοντας οτι ειναι ωριμοι και εχουν μεγαλωσει πια.
Παράθεση από: rorygr στις Φεβρουάριος 14, 2010, 09:04:09 μμθυμιζω απλα οτι εχουμε 2010..οχι βεβαια οτι συμφωνω με το ντυσιμο η το ποτε επιλεγουν να ξεκινησουν την ερωτικη τους ζωη...αλλα μη φτασουμε στο αλλο ακρο να φορανε ποδιες και η πρωτη τους επαφη να ειναι την πρωτη νυχτα του γαμου.. μη μου τα λες ομως παιδια....και οτι εχουμε 2010 τι σημαινει ;οτι τα ισοπεδωνουμε ολα;
θυμιζω απλα οτι εχουμε 2010..οχι βεβαια οτι συμφωνω με το ντυσιμο η το ποτε επιλεγουν να ξεκινησουν την ερωτικη τους ζωη...αλλα μη φτασουμε στο αλλο ακρο να φορανε ποδιες και η πρωτη τους επαφη να ειναι την πρωτη νυχτα του γαμου..
Μάλιστα. Τώρα σιγουρεύτηκα ότι δεν έχεις μπει σε τάξη.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουάριος 14, 2010, 09:16:40 μμΠαράθεση από: rorygr στις Φεβρουάριος 14, 2010, 09:04:09 μμθυμιζω απλα οτι εχουμε 2010..οχι βεβαια οτι συμφωνω με το ντυσιμο η το ποτε επιλεγουν να ξεκινησουν την ερωτικη τους ζωη...αλλα μη φτασουμε στο αλλο ακρο να φορανε ποδιες και η πρωτη τους επαφη να ειναι την πρωτη νυχτα του γαμου.. μη μου τα λες ομως παιδια....και οτι εχουμε 2010 τι σημαινει ;οτι τα ισοπεδωνουμε ολα;οκ διορθωνω εφηβους ενταξει τωρα;; το 2010 σημαινει οτι οι εποχες αλλαζουν,αλλα ειχαν μαθει οι γονεις μας,αλλα εμεις αλλα αυτη η γενια και αλλα θα μαθουν τα παιδια μας..απλα λεω οχι στις υπερβολες και τις ακροτητες,δεν καταλαβαινω γιατι διαφωνεις;;;;
Αναστασία άλλο η τάξη του επαλ κι άλλο το ιδιαίτερο. Σε γενικές γραμμές πάντα. Εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν. Τώρα τα άλλα περί τύχης τα θεωρώ έλλειψη επιχειρημάτων.