0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στους μαθητές των 16-18 ετών μπορούμε πολλά να πούμε, μπορούμε πολλά να τους μάθουμε και να τους διδάξουμε και εκτός των βιβλίων και έτσι πρέπει, αλλά να διαμορφώσουμε τις προσωπικότητές τους δε μπορούμε γιατί είναι αργά.
Το 19 - 20 τι είναι?
Παράθεση από: jak13 στις Φεβρουαρίου 14, 2010, 09:48:09 pmΣτους μαθητές των 16-18 ετών μπορούμε πολλά να πούμε, μπορούμε πολλά να τους μάθουμε και να τους διδάξουμε και εκτός των βιβλίων και έτσι πρέπει, αλλά να διαμορφώσουμε τις προσωπικότητές τους δε μπορούμε γιατί είναι αργά.ναι εχεις δικιο ,λαθος διατυπωση...η προσωπικοτητα χτιζεται μεχρι τα 5 πρωτα χρονια της ζωης μας..μηπως εχεις βαρεθει την δουλεια σου ΤΕΜ ή μηπως μπορεις να κανεις μαθημα σε παιδια του 19-20 ;;
Παράθεση από: TEM στις Φεβρουαρίου 14, 2010, 09:59:42 pmΤο 19 - 20 τι είναι?βαθμοι βρε συ..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 14, 2010, 10:01:55 pmΠαράθεση από: TEM στις Φεβρουαρίου 14, 2010, 09:59:42 pmΤο 19 - 20 τι είναι?βαθμοι βρε συ..ααααα.....νόμιζα ηλικίες!Κοίτα,προσωπικά βαριέμαι απίστευτα όταν έχω μπροστά μου ένα παιδί που είναι αδιάφορο για τα πάντα! Από τη μπάλα μέχρι την οικολογία,που δε σκαμπάζει να μιλήσει,που το βλέπω κι απορώ πως θα ζήσει στην κοινωνία,πως θα σταθεί σε μία δουλειά,σε μία σχέση.Αυτό δε σημαίνει ότι ντε και σώνει αυτό το παιδί είναι του 12,μπορεί ανετότατα ένας μαθητής που τα μαθαίνει όλα παπαγαλία ή που δεν ασχολείται με τίποτε άλλο πέρα από το διάβασμα,να φέρεται έτσι.
αυτο συμβαινει σε οτι αφορα τους βαθμους,οχι την διαγωγη ομως..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 14, 2010, 08:02:03 pm...αν μη τι αλλω ειναι παιδια,δεν μπορουμε να τα φερουμε βολτα;; εγω παλι γιατι δυσκολευομαι να τα δω σαν παιδια και τα βλεπω σαν ενηλικες ; δυσκολευομαι να δω σαν παιδια κοπελες που εχουν σεξουαλικες εμπειριες απο τα 12 τους και μου ερχονται στο σχολειο με το εσωρουχο εξω και το στηθος φορα παρτιδα...δυσκολευομαι να δω σαν παιδια εφηβους που καπνιζουν σαν φουγαρα πινουν και ξημεροβραδιαζονται σε μπαρ και νυχτερινα κεντρα..οποτε θελουν να τους συμπεριφορομαστε με επιεικια λενε οτι ειναι παιδια ενω μολις νιωσουν καποιον φραγμο η απαγορευση σε αποστομωνουν λεγοντας οτι ειναι ωριμοι και εχουν μεγαλωσει πια.
...αν μη τι αλλω ειναι παιδια,δεν μπορουμε να τα φερουμε βολτα;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 14, 2010, 11:20:27 pmαυτο συμβαινει σε οτι αφορα τους βαθμους,οχι την διαγωγη ομως..Θα έλεγα πως πάει όλο το πακέτο μαζί...