0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 22, 2010, 11:02:05 pm
Αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος επέβαλλε ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου γυμνασίου
10χρονος έκλεψε 17.000 ευρώ από τους γονείς τουΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚ
Παράθεση από: bikini στις Μαΐου 24, 2010, 07:05:22 pm10χρονος έκλεψε 17.000 ευρώ από τους γονείς τουΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚ
Κλειστόν λόγω καθαρισμού"Ειμαι ενας 28χρονος εργαζομενος στην αθηνα. Προχθες βραδυ ηρθαν οι γονεις μου απο επαρχια (Λιβαδεια) να με δουν.τους ειπα πως χτες θα τους πηγαινα βολτα στην ακροπολη κτλ...φτανοντας εκει μου ειπαν πως ειναι ευκαιρια να επισκεφτούμε το μουσειο της ακροπολης...απο μακρια ειδαμε κοσμο μαζεμενο και ...σκεφτηκα πως λογο της ημερα (αγιου πνευματος) θα εχει αυξημενη κινηση...οταν πλησιασαμε με εκπληξη διαπιστωσαμε πως ηταν κλειστο!!!!!!ακουσαμε πως καθε δευτερα λεει κανουν καθαρισμο...απ' εξω πολλα πολλα γκρουπ μαζεμενα απο διαφορες χωρες...οι γονεις μου καποια στιγμη στο μελλον ισως βρουν την ευκαιρια να το επισκευτουν...οι δεκαδες Κινέζοι, ισπανοι και αμερικανοι ποτε???...και μετα βγαινουν τα παπαγαλακια και κραζουν το παμε που αναρτησε συμβολικα πανο για τα δικαιώματά μας!!!!!αισχος αισχος αισχος.στεναχωριεμαι οταν ευκολα καταπινουμε οτι μας δινουν τα μμε χωρις ενδοιασμούς."troktiko
Παράθεση από: bikini στις Μαΐου 25, 2010, 11:56:40 amΚλειστόν λόγω καθαρισμού"Ειμαι ενας 28χρονος εργαζομενος στην αθηνα. Προχθες βραδυ ηρθαν οι γονεις μου απο επαρχια (Λιβαδεια) να με δουν.τους ειπα πως χτες θα τους πηγαινα βολτα στην ακροπολη κτλ...φτανοντας εκει μου ειπαν πως ειναι ευκαιρια να επισκεφτούμε το μουσειο της ακροπολης...απο μακρια ειδαμε κοσμο μαζεμενο και ...σκεφτηκα πως λογο της ημερα (αγιου πνευματος) θα εχει αυξημενη κινηση...οταν πλησιασαμε με εκπληξη διαπιστωσαμε πως ηταν κλειστο!!!!!!ακουσαμε πως καθε δευτερα λεει κανουν καθαρισμο...απ' εξω πολλα πολλα γκρουπ μαζεμενα απο διαφορες χωρες...οι γονεις μου καποια στιγμη στο μελλον ισως βρουν την ευκαιρια να το επισκευτουν...οι δεκαδες Κινέζοι, ισπανοι και αμερικανοι ποτε???...και μετα βγαινουν τα παπαγαλακια και κραζουν το παμε που αναρτησε συμβολικα πανο για τα δικαιώματά μας!!!!!αισχος αισχος αισχος.στεναχωριεμαι οταν ευκολα καταπινουμε οτι μας δινουν τα μμε χωρις ενδοιασμούς."troktikoΤo ίδιο, δυστυχώς, έπαθα και εγώ, όταν πήγα Ιταλία με γκρουπ. Μας πήγαν στη Φλωρεντία Δευτέρα και όλα τα μουσεία ήταν κλειστά! Ακόμη φέρω βαρέως το ότι δεν επισκέφτηκα τη γκαλερί Ουφίτσι! Θέλω, δηλαδή, να πω ότι το συγκεκριμένο δεν είναι αποκλειστικά... ελληνικό προνόμιο και ότι η ευθύνη ανήκει στο ταξιδιωτικό γραφείο, το οποίο οφείλει να γνωρίζει ποιες μέρες είναι κλειστά τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι στα μέρη που διοργανώνει εκδρομές.