0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jimy100 στις Μαρτίου 08, 2010, 02:32:50 pmΠαράθεση από: fioroula στις Μαρτίου 08, 2010, 02:27:56 pmoi γυμναστες, οι ξενων γλωσσων, οι οικονομολογοι λετε? καλα δεν πρεπει ολοι να συμπληωνουν εναν συγκεκριμενο αριθμο ωρων διδασκαλιας ανα εβδομαδα?στην ειδικοτητα μου ΠΕ60 Νηπιαγωγων ειμαστε 300 ατομα στην β' φουρνιά...Ναι, γι αυτό πολλές φορές βλέπεις ξενόγλωσσους να κάνουν ιστορία ή και θρησκυτικούς να διδάσκουν ιστορία! Συγχαρητήρια....Ωραία τα σχόλια σας, και ο τρόπος που τόσο απλά κρίνετε επιστημονικά πεδία και συναδέλφους. Πραγματικά ελπίζω να μας διορίσει όλους από όλες τις κατηγορίες γιατί μερικοί δεν τρώγεστε πια...ΕΛΕΟΣ
Παράθεση από: fioroula στις Μαρτίου 08, 2010, 02:27:56 pmoi γυμναστες, οι ξενων γλωσσων, οι οικονομολογοι λετε? καλα δεν πρεπει ολοι να συμπληωνουν εναν συγκεκριμενο αριθμο ωρων διδασκαλιας ανα εβδομαδα?στην ειδικοτητα μου ΠΕ60 Νηπιαγωγων ειμαστε 300 ατομα στην β' φουρνιά...Ναι, γι αυτό πολλές φορές βλέπεις ξενόγλωσσους να κάνουν ιστορία ή και θρησκυτικούς να διδάσκουν ιστορία!
oi γυμναστες, οι ξενων γλωσσων, οι οικονομολογοι λετε? καλα δεν πρεπει ολοι να συμπληωνουν εναν συγκεκριμενο αριθμο ωρων διδασκαλιας ανα εβδομαδα?στην ειδικοτητα μου ΠΕ60 Νηπιαγωγων ειμαστε 300 ατομα στην β' φουρνιά...
καταρχην δεν ειμαι εκπαιδευτικος.ειμαι συζηγος εκπαιδευτικου(φιλολογου).καλη η προυπηρεσια οπως λετε αλλα να την παρεις με την αξια σου.οι πιο πολυ απο 30μηνο 24μηνο κ.α δεν την εχουν με την αξια τους απλα εχουν γερο δοντι κ μπορουν να πηγαινουν αναπληρωτες κ οι περισσοτεροι διπλα στα σπιτια τους(το εχω ψαξει το θεμα κ εχω στοιχεια).δε μπορω να δεχτω η γυναικα μου επι 2 συνεχομενους ασεπ να ειναι επιτυχουσα μη διοριστεα με πολυ καλη θεση κ να μη τη καλουν ενω καποιους αλλους χαμηλοτερα στο πινακα να απολαμβανουν θεση αναπληρωτη.φετος διοριστεα β φουρνιας κ με τα χιλια ζορια να φυγει αναπληρωτρια τον οκτωβριο.αυτη ειναι η ελλαδα.οσο για το ποιοι αξιζουν το διορισμο καθηστε να διαβαζετε απο το πρωι μεχρι το βραδυ για εναμιση χρονο πατε να δωσετε κ αυτα τα multiple choise που τα σνομπαρατε πριν να δουμε τι θα καταφερετε
213 είμαστε όλοι κι όλοι οι ΑΣΕΠίτες Φιλόλογοι. Σιγά το μεγάλο αριθμό πιά!
συγγνωμη,δεν ξερω ποιος το εγραψε,αλλα προσωπακι με την γλωσσα εξω και θαυμαστικο αποδοκιμασιας στο οτι οι ξενογλωσσοι κανουμε ιστορια,λες και το θελουμε!,δεν ξερω κατα ποσο συνιστα απλη διαπιστωση η περιγραφη της καταστασης.
Αγαπητοι συναδελφοι μολις ακουσα τη Διαμαντοπουλου στο MEGA να λεει πως φετος θα γινουν "λιγοτερες απο τις μισες προσληψεις". Τον Αυγουστο τι θα λεει αραγε???
Παράθεση από: Rwxanh στις Μαρτίου 08, 2010, 01:13:36 pm213 είμαστε όλοι κι όλοι οι ΑΣΕΠίτες Φιλόλογοι. Σιγά το μεγάλο αριθμό πιά!ούτε καν! 205 της β φουρνιάς.