*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 689893 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #280 στις: Μαρτίου 09, 2010, 03:51:12 pm »

παντως χθες μιλησε για 8000 αποσπασμενους  σημερα τους εκανε 15000 τι να πω!
μηπως να βγαλει στην δημοσιοτητα κ τον αριθμο των ελλειψεων κ μετα να μιλησει για το νεο σχολειο που προηγειται ο μαθητης , μονο που χωρις τον εκπαιδευτικο  που να  προηγηθει στο προαυλιο?

Ενδιαφέρον!  Η αρχική εκτίμηση ήταν 17000 αποσπασμένοι...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:04:24 »

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Μαρτίου 09, 2010, 05:12:51 pm »
213 είμαστε όλοι κι όλοι οι ΑΣΕΠίτες Φιλόλογοι. Σιγά το μεγάλο αριθμό πιά!

ούτε καν! 205 της β φουρνιάς.
γιατί είμαστε μόνο 205 της β φουρνιάς;
Τελη Αυγουστου είχαν καλεσει μεχρι το 267 μου ειχαν πει απο το υπουργείο

Αποσυνδεδεμένος marianthid

• Πλήρες μέλος
  • η ρίζα μου είν' ο λόγος...
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Μαρτίου 09, 2010, 06:15:33 pm »

ναι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι ενδιάμεσοι διπλοδιοριστήκαν. κάποιοι απλά προτίμησαν να μη διοριστούν το 2009-2010.
Όχι,δεν είμαι λυπημένη.
Σε σωστή ώρα νυχτώνει.

Eleos!!!

• Επισκέπτης
« Απάντηση #283 στις: Μαρτίου 09, 2010, 06:34:47 pm »

ναι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι ενδιάμεσοι διπλοδιοριστήκαν. κάποιοι απλά προτίμησαν να μη διοριστούν το 2009-2010.

Τώρα δα μόλις τσέκαρα κατ΄ αντιπαράσταση τον πιν διορ ΑΣΕΠ και τον πιν διορ του ΥΠΕΠΘ και βρήκα ότι μέχρι και τις 13/08/09 - ημ/νια έκδοσης του πιν διορ ΥΠΕΠΘ - είχαν καλέσει μέχρι και το νούμερο 275 το οποίο και δείχνει διορισμένο..άρα όντως θα πρέπει ειμαστε λιγότεροι φέτος ή μήπως κάποιοι δεν αποδέχτηκαν διορισμό πέρσι κι έτσι πάμε σε μεγαλύτερο αριθμό; Μάλλον το δεύτερο συμβαίνει κι όχι μόνο αυτό αλλά παρατηρώ ότι αρκετοί υποψήφιοι μεταξύ του 241 και του 275 δεν συγκαταλέγονται στον πιν διορ ΥΠΕΠΘ! Ας συνεργαστούμε επιτέλους να δούμε τι παίζει..κι όποιος μπορεί να συνεισφέρει στη δουλειά αυτή ας το κάνει χωρίς περιστροφές και παλλινωδίες.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:04:24 »

Αποσυνδεδεμένος Puppy S

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • θα περάσει κι αυτό!
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Μαρτίου 09, 2010, 06:41:17 pm »
Συνάδερφε, υπάρχουν κάποιοι όπως πχ εγώ που είμαι το 241 του πίνακα που δε διορίστηκα πέρυσι γιατί δεν έβαλα δυσπρόσιτα. Εμείς λοιπόν θα είμαστε πάνω στη λίστα των ασεπιτών. Το θέμα είναι να δούμε πόσοι είμαστε για να υπολογίσουμε όλοι τη σειρά μας.

Αποσυνδεδεμένος ekpaideftikospe60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Μαρτίου 09, 2010, 08:00:51 pm »
Καλησπέρα!!! Κάτι νεότερο έχουμε??? Ουφ, πότε θα μας πούνε τι θα γίνει με σιγουριά??? Όταν λέτε 15000 αποσπασμένοι, αυτό τι σημαίνει για εμάς???? Αν δηλαδή γυρίσουν όλοι αυτοί στα σχολεία, μήπως καλυφθούν έτσι τα κενά???? Δεν ξέρω τι άλλο θα ακούσουμε πια.... Όλο πυροτεχνήματα και επί της ουσίας τίποτα... Πάντως συνεχίζω να πιστεύω πως όλοι εμείς, ως κατηγορία και ως εκπαιδευτικοί πρέπει να είμαστε ενωμένοι, συσπειρωμένοι και να διεκδικήσουμε το καλύτερο, πριν μας έρθει καμιά...."κεραμίδα" στο κεφάλι ξαφνικά το καλοκαίρι... Καλή υπομονή σε όλους!!!!!

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Μαρτίου 10, 2010, 09:24:50 am »

Αποσυνδεδεμένος Selanik

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Μαρτίου 10, 2010, 02:36:28 pm »

Τώρα δα μόλις τσέκαρα κατ΄ αντιπαράσταση τον πιν διορ ΑΣΕΠ και τον πιν διορ του ΥΠΕΠΘ και βρήκα ότι μέχρι και τις 13/08/09 - ημ/νια έκδοσης του πιν διορ ΥΠΕΠΘ - είχαν καλέσει μέχρι και το νούμερο 275 το οποίο και δείχνει διορισμένο..άρα όντως θα πρέπει ειμαστε λιγότεροι φέτος ή μήπως κάποιοι δεν αποδέχτηκαν διορισμό πέρσι κι έτσι πάμε σε μεγαλύτερο αριθμό; Μάλλον το δεύτερο συμβαίνει κι όχι μόνο αυτό αλλά παρατηρώ ότι αρκετοί υποψήφιοι μεταξύ του 241 και του 275 δεν συγκαταλέγονται στον πιν διορ ΥΠΕΠΘ! Ας συνεργαστούμε επιτέλους να δούμε τι παίζει..κι όποιος μπορεί να συνεισφέρει στη δουλειά αυτή ας το κάνει χωρίς περιστροφές και παλλινωδίες.

Λοιπόν μετά από παρέμβαση του jimmy και του Eleos, έρχομαι να επιδιορθώσω τις λάθος πληροφορίες που έδωσα εγώ και κάποιος άλλος συνάδελφος που είπε ότι οι φιλόλογοι β' φουρνιάς είναι 213.
Αφού έκανα κρος τσέκιν τους δύο πίνακες, δηλαδή των διοριστέων 1-275 και των κατηγοριών 24μηνο, 30μηνο, ενιαίο, παρατήρησα ότι τα 35 άτομα που δε διορίστηκαν με ΑΣΕΠ, δε διορίστηκαν ούτε με τις άλλες κατηγορίες. Αυτοί οι 35 κατά συνέπεια είναι στην κατηγορία της puppy s, δηλαδή είτε δεν έκαναν αίτηση, είτε δε δήλωσαν δυσπρόσιτα. Μου φαινόταν απίθανο να είναι και οι 35, αλλά αφού μου έβαλε ψύλλους στα αυτιά ο jimmy και ο Eleos κάθισα και τ΄σεκαρα όνομα όνομα. Κατα συνέπεια οι έχοντες δικαίωμα διορισμού ΑΣΕΠ παραμένουν 240. Εκτός βέβαια αν κάποιοι από τις θέσεις 276-480 διορίστηκαν πέρσι με τις άλλες κατηγορίες (24μηνο, 30μηνο κλπ). Αν κάποιος αντέχει μπορεί να τσεκάρει όνομα όνομα και αυτούς.

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Μαρτίου 10, 2010, 02:37:51 pm »
να και τα κενά! να και το  λιγότεροι από 3.000

http://esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7132:2010-03-10-05-37-40&catid=293:2009-12-01-17-00-06&Itemid=730

Τα κενά που θα προκύψουν μπορεί να είναι περισσότερα από 3000. Το ζήτημα είναι πως ακριβώς σκοπεύει να τα καλύψει. Μπορεί να το κάνει εν μέρει  με ωρομίσθιους?

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Μαρτίου 10, 2010, 03:12:14 pm »
να και τα κενά! να και το  λιγότεροι από 3.000

http://esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7132:2010-03-10-05-37-40&catid=293:2009-12-01-17-00-06&Itemid=730

Τα κενά που θα προκύψουν μπορεί να είναι περισσότερα από 3000. Το ζήτημα είναι πως ακριβώς σκοπεύει να τα καλύψει. Μπορεί να το κάνει εν μέρει  με ωρομίσθιους?
Γιατί, δεν άκουσες ποτέ να λεν στις ειδήσεις: Δεκέμβριος και τα σχολεία είναι χωρίς δασκάλους; Θα τους χαλάσει και φέτος;
Φέτος θέλω να πουν: Δεκέμβριος κι οι υπουργοί χωρίς δο...ές.

Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος markela

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Μαρτίου 10, 2010, 04:18:41 pm »
ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ.  ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ  ΧΡΗΜΑΤΩΝ   [ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ  ΔΗΛΑΔΗ]  ΑΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ  ΠΙΣΩ  ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος ekpaideftikospe60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Μαρτίου 10, 2010, 05:04:27 pm »
Καλησπέρα σε όλους τους συναδέρφους! Διαβάζοντας επί τροχάδην τα όσα είπε η Υφυπουργός Παιδείας στη βουλή, διαπιστώνω και επισημαίνω τα εξής: 1) Ακόμα δεν γνωρίζουν ούτε τα κενά, ούτε πόσους θα διορίσουν φέτος! 2) Συνεχώς τονίζει το εξής: Ότι για πρώτη φορά φέτος θα διορίσει με βάση τα πραγματικά κενά που υπάρχουν... Για λοιπόν ερμηνεύστε μου αυτή τη φράση??? Τι εννοεί ότι θα διορίσουν με βάση τα πραγματικά κενά? Πως και δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει? Μήπως μπορεί να "μαγειρευτούν" τα κενά, ώστε να μην υπάρχουν και τόσα κενά, άρα σαφώς να μην διοριστούν όλοι όσοι το δικαιούνται??? Μήπως πάμε για συγχώνευση τμημάτων και τμημάτων με υπεράριθμους μαθητές??? Δίνεται με αυτόν τον τρόπο προτεραιότητα στις ανάγκες των μαθητών??? Ή μήπως δίνεται προτεραιότητα στο να διαθέσουν όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα για την Παιδεία???? Γιατί συνεχώς μιλάνε για ανάκληση των αποσπασμένων εκπαιδευτικών??? Απλώς θέτω τον προβληματισμό μου... Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του... Το πασιφανές πάντως είναι ότι ψάχνονται αγωνιωδώς τρόποι από το Υπουργείο Παιδείας, ώστε να διοριστούν λιγότεροι συνάδερφοι φέτος... Φοβάμαι πως θα κλάψουμε πολλοί εκπ/κοί τον Σεπτέμβρη... Μακάρι βέβαια να μην συμβεί αυτό, το απεύχομαι ειλικρινά και όταν ειδικά θέλουμε να μιλάμε για αναβάθμιση της Παιδείας... Τι να πω??? Ο καιρός θα δείξει τι θα γίνει... Ας ελπίσουμε για το καλύτερο...

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Διοριστέοι
« Απάντηση #292 στις: Μαρτίου 10, 2010, 07:49:00 pm »
Διαβάστε το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Έθνος-Εργασία με  τίτλο:  Τώρα όμηροι και 21.000 διοριστέοι.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11433&subid=2&pubid=10570971

Παραθέτω την πιο ουσιατική παράγραφο που λέει:

Εγκριτοι νομικοί πάντως μας διαβεβαίωσαν πως οι επιτυχόντες θα δικαιωθούν, αν όχι άμεσα από την κυβέρνηση, αργότερα από τη Δικαιοσύνη, και θα αποζημιωθούν από την πρώτη ημέρα που προέβλεπε η νομοθεσία ότι έπρεπε να διοριστούν.

Αν δηλαδή σύμφωνα με τους νομικούς η υπόθεση πάει στη Δικαιοσύνη και τελεσιδικήσει σε οκτώ χρόνια, και θα αποζημιωθούν για όλο το διάστημα με ένσημα, και τις υπηρεσίες τους δεν θα προσφέρουν και πιθανότατα τα κενά να καλυφθούν από εποχικό προσωπικό. Και θα πληρωθεί ακριβά αυτή η απόφαση για αναστολή των προσλήψεων, και οι επιτυχόντες θα βρίσκονται σε αγωνία, πιθανότατα και στην ανεργία, όλο αυτό το διάστημα.

Eleos!!!

• Επισκέπτης
« Απάντηση #293 στις: Μαρτίου 10, 2010, 08:30:17 pm »

Λοιπόν μετά από παρέμβαση του jimmy και του Eleos, έρχομαι να επιδιορθώσω τις λάθος πληροφορίες που έδωσα εγώ και κάποιος άλλος συνάδελφος που είπε ότι οι φιλόλογοι β' φουρνιάς είναι 213.
Αφού έκανα κρος τσέκιν τους δύο πίνακες, δηλαδή των διοριστέων 1-275 και των κατηγοριών 24μηνο, 30μηνο, ενιαίο, παρατήρησα ότι τα 35 άτομα που δε διορίστηκαν με ΑΣΕΠ, δε διορίστηκαν ούτε με τις άλλες κατηγορίες. Αυτοί οι 35 κατά συνέπεια είναι στην κατηγορία της puppy s, δηλαδή είτε δεν έκαναν αίτηση, είτε δε δήλωσαν δυσπρόσιτα. Μου φαινόταν απίθανο να είναι και οι 35, αλλά αφού μου έβαλε ψύλλους στα αυτιά ο jimmy και ο Eleos κάθισα και τ΄σεκαρα όνομα όνομα. Κατα συνέπεια οι έχοντες δικαίωμα διορισμού ΑΣΕΠ παραμένουν 240. Εκτός βέβαια αν κάποιοι από τις θέσεις 276-480 διορίστηκαν πέρσι με τις άλλες κατηγορίες (24μηνο, 30μηνο κλπ). Αν κάποιος αντέχει μπορεί να τσεκάρει όνομα όνομα και αυτούς.

Λοιπόν μόλις τέλειωσα μια άλλη πιο λεπτομερή και ενδελεχή κατ' αντιπαράσταση εξέταση του πιν διορ ΥΠΕΠΘ με το πιν διορ ΑΣΕΠ και διαπίστωσα ότι όχι μόνο κανείς διοριστέος ΑΣΕΠ από τις θέσεις 275-480 δεν ήταν διπλοδιοριστέος αλλά ότι , όλως περιέργως, δεν υπήρχαν γενικά διπλοδιοριστέοι!!! Δηλαδή καμιά εγγραφή στον πιν διορ ΥΠΕΠΘ από Ενιαίο, 24μηνο και 30μηνο δεν βρέθηκε ταυτόχρονα και στον πιν διορ ΑΣΕΠ..και άρα Selanik όντως αυτοί που περιμένουμε διορισμό φέτος είμαστε ακριβώς 240! Πώς είναι δυνατόν να μην υπήρχαν ΚΑΘΟΛΟΥ διπλοδιοριστέοι; Μήπως δεν κάναμε κάποιο υπολογισμό σωστά ή μηπως κάποιο λάκκο έχει η φάβα; Κάποια γνώμη επ'αυτού; ???

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182834
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 704
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)