*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 688298 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος margarita23

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #490 στις: Μαρτίου 22, 2010, 07:52:47 pm »
Σύμφωνα με το νόμο 3255/2004, όταν οι επιτυχώντες του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ είναι λιγότεροι από τις θέσεις που προκηρύχθηκαν για το 60%, τότε οι θέσεις συμπληρώνονται από τον ενιαίο πίνακα διορισμών κατά σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεώς τους.
 Μάθετε να ερμηνεύεται σωστά τους νόμους και όχι σύμφωνα με το συμφέρον του καθενός!
Συνεπώς όλες οι θέσεις του 60% των δασκάλων ,δηλαδή 1060, πρέπει να καλυφθούν όλες συν το 40%, περίπου 700 άτομα

Ναι και ασφαλώς "ξεχνάς" να "ερμηνεύσεις" το γεγονός ότι το ΦΕΚ τπυ ΑΣΕΠ 2008 καθορίζει χρόνο διορισμού το αργότερο το σχολ. έτος 2010-2011 !!!!!
Είναι διαφορετικό να ακυρώσεις πλήρως τις διατάξεις κάποιου νόμου, από το να καθυστερήσεις την εφαρμογή τους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:03:58 »

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #491 στις: Μαρτίου 22, 2010, 08:18:03 pm »
Σύμφωνα με το νόμο 3255/2004, όταν οι επιτυχώντες του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ είναι λιγότεροι από τις θέσεις που προκηρύχθηκαν για το 60%, τότε οι θέσεις συμπληρώνονται από τον ενιαίο πίνακα διορισμών κατά σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεώς τους.
 Μάθετε να ερμηνεύεται σωστά τους νόμους και όχι σύμφωνα με το συμφέρον του καθενός!
Συνεπώς όλες οι θέσεις του 60% των δασκάλων ,δηλαδή 1060, πρέπει να καλυφθούν όλες συν το 40%, περίπου 700 άτομα

Ναι και ασφαλώς "ξεχνάς" να "ερμηνεύσεις" το γεγονός ότι το ΦΕΚ τπυ ΑΣΕΠ 2008 καθορίζει χρόνο διορισμού το αργότερο το σχολ. έτος 2010-2011 !!!!!
Αναφέρει ξεκάθαρα όμως πως οι διορισμοί αυτοί είναι 60% ΑΣΕΠ και 40% ενιαίος, κι όχι μόνο ΑΣΕΠ. Όσοι ζητούν να διορίσει  μόνο ΑΣΕΠ γιατί δεν χωράνε όλοι, ζητούν να παρανομήσει.
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #492 στις: Μαρτίου 22, 2010, 08:33:12 pm »

Αναφέρει ξεκάθαρα όμως πως οι διορισμοί αυτοί είναι 60% ΑΣΕΠ και 40% ενιαίος, κι όχι μόνο ΑΣΕΠ. Όσοι ζητούν να διορίσει  μόνο ΑΣΕΠ γιατί δεν χωράνε όλοι, ζητούν να παρανομήσει.

Το να υπάρχουν ανακόλουθοι νόμοι είναι αποκλειστική ευθύνη του Νομοθέτη, ο οποίος στην πρεμούρα του να ακυρώσει σε χρόνο dt κεκτημένα δεκαετιών, ασελγεί πάνω στο πτώμα της ανοχής όλων μας.
Ήδη έχω αναφέρει σε προηγούμενο post ότι ο 3833/2010 έρχεται σε πλήρη αντίφαση με τα ΦΕΚ των διαγωνισμών 2Π/2008 και 3Π/2008 του ΑΣΕΠ καθώς και με τον σε ισχύ νόμο πρόσληψης εκπαιδευτικών.
Δεν είναι δουλειά μας να ερμηνεύσουμε αντιφατικούς νόμους. Αντιθέτως θα καταδείξουμε το ατόπημα του 3833/2010 και θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο ένδικο μέσο.

Κανείς δεν ζητά να διοριστούν ΜΟΝΟ ΑΣΕΠίτες. Κανείς από μας δεν θα ανεχθεί ΝΑ ΜΗΝ διοριστούν οι ΑΣΕΠίτες....
Ελπίζω να είμαι κατανοητός.
" Ποτέ στην Ιστορία η Πολιτική δεν δημιούργησε Παιδεία. Διότι οι πολίτες με γνώση και κρίση δεν είναι "βολικοί" ψηφοφόροι"
Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #493 στις: Μαρτίου 22, 2010, 08:39:42 pm »

Κανείς δεν ζητά να διοριστούν ΜΟΝΟ ΑΣΕΠίτες. Κανείς από μας δεν θα ανεχθεί ΝΑ ΜΗΝ διοριστούν οι ΑΣΕΠίτες....
+++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:03:58 »

Αποσυνδεδεμένος dimisfl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #494 στις: Μαρτίου 22, 2010, 08:48:06 pm »

+++++++++++++++++++

+++++++ :)

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #495 στις: Μαρτίου 22, 2010, 08:48:19 pm »
Αυτό που θέλουν φαντάζομαι είναι να διχάσουν τους υπό διορισμό εκπαιδευτικούς για να "τάξουν" στον καθένα δανεικά και αγύριστα!
Όταν μόλις πέρυσι οι τράπεζες πήραν "ζεστά" 27 δις ευρώ (!!!) , φέτος παζαρεύουμε τον διορισμό 1.200 εκπαιδευτικών.
Έλεος !
Αν δεν απαιτήσουμε ΤΩΡΑ τα κεκτημένα μας τότε σε πολύ λίγο χρόνο θα μας έχουν τυλίξει όλους σε ένα πλέγμα αντιφατικών "νόμων" που θα ερμηνεύονται κατά το δοκούν.

Καλό θα είναι λοιπόν να γνωρίζει η εκτελεστική εξουσία ότι θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα της δικαστικής εξουσίας ώστε να μην παρανομεί το κράτος εις βάρος μας. Διότι ο μη διορισμός των διοριστέων ΑΣΕΠ φέτος το φθινόπωρο είναι παρανομία συνάδελφοι.
" Ποτέ στην Ιστορία η Πολιτική δεν δημιούργησε Παιδεία. Διότι οι πολίτες με γνώση και κρίση δεν είναι "βολικοί" ψηφοφόροι"
Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #496 στις: Μαρτίου 22, 2010, 09:01:43 pm »
Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια!!! Όλοι πρέπει να υπογράψετε, όλοι!!! Και όχι δε θα καταφέρουν να μας διχάσουν. Η υποστήριξη του δικού σας αυτονόητου αιτήματος μας αφορά όλους και ενισχύει και τους υπόλοιπους που είμαστε υπό διορισμό και πρέπει όλοι μας να σας στηρίξουμε ακριβώς για να δουν ότι είμαστε ενωμένοι!!!
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #497 στις: Μαρτίου 22, 2010, 09:12:35 pm »
Αυτό που θέλουν φαντάζομαι είναι να διχάσουν τους υπό διορισμό εκπαιδευτικούς για να "τάξουν" στον καθένα δανεικά και αγύριστα!
Όταν μόλις πέρυσι οι τράπεζες πήραν "ζεστά" 27 δις ευρώ (!!!) , φέτος παζαρεύουμε τον διορισμό 1.200 εκπαιδευτικών.
Έλεος !
Αν δεν απαιτήσουμε ΤΩΡΑ τα κεκτημένα μας τότε σε πολύ λίγο χρόνο θα μας έχουν τυλίξει όλους σε ένα πλέγμα αντιφατικών "νόμων" που θα ερμηνεύονται κατά το δοκούν.

Καλό θα είναι λοιπόν να γνωρίζει η εκτελεστική εξουσία ότι θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα της δικαστικής εξουσίας ώστε να μην παρανομεί το κράτος εις βάρος μας. Διότι ο μη διορισμός των διοριστέων ΑΣΕΠ φέτος το φθινόπωρο είναι παρανομία συνάδελφοι.
θα το φροντισει η νομοθετική εξουσία  ;)

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #498 στις: Μαρτίου 22, 2010, 09:22:10 pm »
Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια!!! Όλοι πρέπει να υπογράψετε, όλοι!!! Και όχι δε θα καταφέρουν να μας διχάσουν. Η υποστήριξη του δικού σας αυτονόητου αιτήματος μας αφορά όλους και ενισχύει και τους υπόλοιπους που είμαστε υπό διορισμό και πρέπει όλοι μας να σας στηρίξουμε ακριβώς για να δουν ότι είμαστε ενωμένοι!!!
:)

Αποσυνδεδεμένος markira

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #499 στις: Μαρτίου 22, 2010, 09:26:10 pm »
να ρωτησω βρε παιδια κατι; σε περιπτωση που δυστηχως δεν μασ παρουν ως μονιμους, τι θα γινει; δεν εχει γινει καμια αναφορα για το αν μπουμε τουλαχιστον ως αναπληρωτες..

Αποσυνδεδεμένος stezig

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #500 στις: Μαρτίου 22, 2010, 09:47:26 pm »
Συγχαρητήρια κι ελπίζω σύντομα να γίνουμε πολλαπλάσιοι, και, γιατί όχι, να μαζέψουμε και τις 1480 υπογραφές Ασεπιτών.Ώστόσο, αν - ο μη γένοιτο - χρειαστεί να προσφύγουμε σε ένδικα μέσα, τότε οπωσδήποτε θα συμμετάσχω κι εγώ.
Μπράβο..

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #501 στις: Μαρτίου 22, 2010, 09:56:33 pm »
να ρωτησω βρε παιδια κατι; σε περιπτωση που δυστηχως δεν μασ παρουν ως μονιμους, τι θα γινει; δεν εχει γινει καμια αναφορα για το αν μπουμε τουλαχιστον ως αναπληρωτες..

Δεν έχει γίνει κάμία αναφορά για κάτι τέτοιο. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι:

1) Αναπληρωτές θα πάνε αυτοί που είναι ψηλά στον πίνακα αναπληρωτών, οι οποίοι δεν είναι απαραίτητα διοριστέοι του διαγωνισμού. Εγώ πχ, είμαι διοριστέα, αλλά στο πίνακα αναπληρωτών είμαι σε όχι πολύ καλή θέση.

2) Oι θέσεις των αναπληρωτών θα μειωθούν τόσο δραστικά, που ενδέχεται κάποιοι αναπληρωτές της χρονιάς 09-10 να μην δουλέψουν το 10-11.

3) Τέλος, ακόμη και αναπληρωτές να μας πάρουν, πάλι είναι παράνομο.

Αποσυνδεδεμένος markira

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #502 στις: Μαρτίου 22, 2010, 10:49:26 pm »
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ.. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ  ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΗ. ΑΡΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΑΑΑΑΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝ (

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #503 στις: Μαρτίου 22, 2010, 11:21:12 pm »
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ.. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ  ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΗ. ΑΡΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΑΑΑΑΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝ (

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)