0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: margarita23 στις Μαρτίου 22, 2010, 03:24:41 pmΣύμφωνα με το νόμο 3255/2004, όταν οι επιτυχώντες του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ είναι λιγότεροι από τις θέσεις που προκηρύχθηκαν για το 60%, τότε οι θέσεις συμπληρώνονται από τον ενιαίο πίνακα διορισμών κατά σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεώς τους. Μάθετε να ερμηνεύεται σωστά τους νόμους και όχι σύμφωνα με το συμφέρον του καθενός!Συνεπώς όλες οι θέσεις του 60% των δασκάλων ,δηλαδή 1060, πρέπει να καλυφθούν όλες συν το 40%, περίπου 700 άτομαΝαι και ασφαλώς "ξεχνάς" να "ερμηνεύσεις" το γεγονός ότι το ΦΕΚ τπυ ΑΣΕΠ 2008 καθορίζει χρόνο διορισμού το αργότερο το σχολ. έτος 2010-2011 !!!!!
Σύμφωνα με το νόμο 3255/2004, όταν οι επιτυχώντες του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ είναι λιγότεροι από τις θέσεις που προκηρύχθηκαν για το 60%, τότε οι θέσεις συμπληρώνονται από τον ενιαίο πίνακα διορισμών κατά σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεώς τους. Μάθετε να ερμηνεύεται σωστά τους νόμους και όχι σύμφωνα με το συμφέρον του καθενός!Συνεπώς όλες οι θέσεις του 60% των δασκάλων ,δηλαδή 1060, πρέπει να καλυφθούν όλες συν το 40%, περίπου 700 άτομα
Παράθεση από: Commando στις Μαρτίου 22, 2010, 06:57:50 pmΠαράθεση από: margarita23 στις Μαρτίου 22, 2010, 03:24:41 pmΣύμφωνα με το νόμο 3255/2004, όταν οι επιτυχώντες του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ είναι λιγότεροι από τις θέσεις που προκηρύχθηκαν για το 60%, τότε οι θέσεις συμπληρώνονται από τον ενιαίο πίνακα διορισμών κατά σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεώς τους. Μάθετε να ερμηνεύεται σωστά τους νόμους και όχι σύμφωνα με το συμφέρον του καθενός!Συνεπώς όλες οι θέσεις του 60% των δασκάλων ,δηλαδή 1060, πρέπει να καλυφθούν όλες συν το 40%, περίπου 700 άτομαΝαι και ασφαλώς "ξεχνάς" να "ερμηνεύσεις" το γεγονός ότι το ΦΕΚ τπυ ΑΣΕΠ 2008 καθορίζει χρόνο διορισμού το αργότερο το σχολ. έτος 2010-2011 !!!!!Αναφέρει ξεκάθαρα όμως πως οι διορισμοί αυτοί είναι 60% ΑΣΕΠ και 40% ενιαίος, κι όχι μόνο ΑΣΕΠ. Όσοι ζητούν να διορίσει μόνο ΑΣΕΠ γιατί δεν χωράνε όλοι, ζητούν να παρανομήσει.
Κανείς δεν ζητά να διοριστούν ΜΟΝΟ ΑΣΕΠίτες. Κανείς από μας δεν θα ανεχθεί ΝΑ ΜΗΝ διοριστούν οι ΑΣΕΠίτες....Ελπίζω να είμαι κατανοητός.
Παράθεση από: Commando στις Μαρτίου 22, 2010, 08:33:12 pmΚανείς δεν ζητά να διοριστούν ΜΟΝΟ ΑΣΕΠίτες. Κανείς από μας δεν θα ανεχθεί ΝΑ ΜΗΝ διοριστούν οι ΑΣΕΠίτες....Ελπίζω να είμαι κατανοητός.+++++++++++++++++++
Αυτό που θέλουν φαντάζομαι είναι να διχάσουν τους υπό διορισμό εκπαιδευτικούς για να "τάξουν" στον καθένα δανεικά και αγύριστα!Όταν μόλις πέρυσι οι τράπεζες πήραν "ζεστά" 27 δις ευρώ (!!!) , φέτος παζαρεύουμε τον διορισμό 1.200 εκπαιδευτικών.Έλεος !Αν δεν απαιτήσουμε ΤΩΡΑ τα κεκτημένα μας τότε σε πολύ λίγο χρόνο θα μας έχουν τυλίξει όλους σε ένα πλέγμα αντιφατικών "νόμων" που θα ερμηνεύονται κατά το δοκούν.Καλό θα είναι λοιπόν να γνωρίζει η εκτελεστική εξουσία ότι θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα της δικαστικής εξουσίας ώστε να μην παρανομεί το κράτος εις βάρος μας. Διότι ο μη διορισμός των διοριστέων ΑΣΕΠ φέτος το φθινόπωρο είναι παρανομία συνάδελφοι.
Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια!!! Όλοι πρέπει να υπογράψετε, όλοι!!! Και όχι δε θα καταφέρουν να μας διχάσουν. Η υποστήριξη του δικού σας αυτονόητου αιτήματος μας αφορά όλους και ενισχύει και τους υπόλοιπους που είμαστε υπό διορισμό και πρέπει όλοι μας να σας στηρίξουμε ακριβώς για να δουν ότι είμαστε ενωμένοι!!!
Συγχαρητήρια κι ελπίζω σύντομα να γίνουμε πολλαπλάσιοι, και, γιατί όχι, να μαζέψουμε και τις 1480 υπογραφές Ασεπιτών.Ώστόσο, αν - ο μη γένοιτο - χρειαστεί να προσφύγουμε σε ένδικα μέσα, τότε οπωσδήποτε θα συμμετάσχω κι εγώ.
να ρωτησω βρε παιδια κατι; σε περιπτωση που δυστηχως δεν μασ παρουν ως μονιμους, τι θα γινει; δεν εχει γινει καμια αναφορα για το αν μπουμε τουλαχιστον ως αναπληρωτες..
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ.. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΗ. ΑΡΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΑΑΑΑΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝ (