0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η πεα έδωσε αποκλειστικές πληροφορίες΄για το νομοσχέδιο στα μέλη της. κάποιος συνάδελφος το έγραψε κ το μετάφέρω από το θέμα Δηλωσεις Διαμντ... (το κομμάτι που μας αφορά)http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=16288.8595Η Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών και Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών ενημερώνει ότι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μετά από σειρά επαφών με στελέχη του Υπουργείου Παιδείας έθεσε ερωτήματα που απασχολούν χιλιάδες εκπαιδευτικούς, εν όψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου που θα αφορά στους διορισμούς και τις προσλήψεις εκπαιδευτικών.Στα πλαίσια των συναντήσεων διεφάνη ότι :1. Κατά τη φετινή χρονιά θα απορροφηθεί πιθανόν το 50% του ποσοστού 60-40 και τμήμα του 30μηνου, εξαιτίας της ισχύος του Συμφώνου Σταθερότητας στην οικονομία. Το υπόλοιπο του 60-40 πιθανόν να απορροφηθεί την μεθεπόμενη χρονιά και το 30μηνο να απορροφηθεί πέραν του 2013.
Ρε παιδιά αυτές οι αποκλειστικές πληροφορίες της ΠΕΑ ..."ΔΙΕΦΆΝΗ ΌΤΙ..." "ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ...""ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ.." πολύ κάλπικες μου ακούγονται...και πολύ προπαγάνδα μυρίζω....
Θά ήθελα και εγώ συνάδελφοι να πω 2-3 πράγματα για τούς διοριστέους ΑΣΕΠ 60%.1. Οταν υπάρχει ΦΕΚ με ονοματεπώνυμο του κάθε επιτυχόντα (που ονομάζει διοριστέο)2. Οταν το ΦΕΚ αναφέρει ρητά το αριθμό διοριστέων,της κάθε ειδικότητας.3. Οταν αναφέρει και το σχ.ετος διορισμού(2009-10,2010-11).ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΩΡΑ?Μήπως είναι κατά τουλάχιστον 5 άρθρων του συντάγματος,να μήν προσληφθούν αυτοί μέσα στόν ορίζοντα πού προβλέπεται?Θέλετε παραδείγματα?(ΑΡΘΡΟ 1 = ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΟΙ.)ΣΧΟΛΙΟ= Μάλλον της πρώτης φουρνιας ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΙΣΙΟΙ.Οποιον δικηγόρο και να ρωτήσετε,θα σας πεί οτι αν προσφήγουμε δικαστικώς θα τους πάρουμε και τα σώβρακα,όπως έγραψε συνάδελφος πιο παλαιά.Οταν δέν τηρείτε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΧΙΑ.Για πιό πρόγραμμα σταθερότητας και κουραφέξαλα μας μιλάνε.Με αυτή τη αισχρή λογική έχω και εγώ το δικό μου πρόγραμμα σταθερότητας,που δεν μου επιτρέπει να μείνω άνεργος του χρόνου,αφόυ με έβαλαν και παραιτήθηκα απο την δουλειά μου,περιμένοντας να διοριστώ φέτος.Καλώ και εγώ τους συναδέλφους σε μαζικό ξεσηκωμό.Ευχαριστώ.
Κατά τη γνώμη μου η ΠΕΑ είναι 99% υπεύθυνση για το χάος που υπάρχει (πολλοί πίνακες, 24 μηνο, ,30μηνο κ.λ.π κ.λ.π.). Αν άφηναν τον Αρσένη να τα καταργήσει ολα αυτά και να μετράει μονο ο ΑΣΕΠ και η προϋπηρεσία θα είμαστε μία χαρά τώρα, τόασ χρόνια μετά