*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 689892 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος margarita23

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #756 στις: Απριλίου 10, 2010, 12:16:33 am »
Γιατι δεν απαιτουμε ολοι να δοθεί προτεραιότητα διορισμού σε όσους άπέκτησαν δικαίωμα  απο ΑΣΕΠ και μόνο, πραγμα που και ειναι το πλεον αξιοκρατικο και μπορει να διαπιστωθεί
Αλλωστε αυτο συναδει και με τις δηλώσεις του υπουργείου και θα αποτελεσει κοινο διαβημα και του 40% και και του 60%.

Και ρώτησες αν θέλουν κάτι τέτοιο όσοι έχουν μόνο προϋπηρεσία; Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του και όπως βολεύει τον ίδιο (γι' αυτό π.χ. κάτι ΠΕΑ και ΠΕΑΕ δεν θα στήριζαν ποτέ κάτι τέτοιο).
Αυτο ομως ειναι παρτακισμος και οχι αξιοκρατια ,οσοι ομως δεν ειναι βυσματα πρεπει να αντιδρασουν ,ωστοσο επειδη δεν υπαρχει διαθεση ,τα πραγματα θα παρουν το δρομο τους.......

Μα ο παρτακισμός είναι έμφυτο χαρακτηριστικό του νεοέλληνα. Όσο και να φωνάζουμε για αξιοκρατία κλπ, οι περισσότεροι απλά θα συνεχίζουν να κοιτάζουν τον εαυτούλη τους (έτσι εξηγούνται και τα ποσοστά του δικομματισμού διαχρονικά). Δεν βλέπω καμία αλλαγή σε αυτό (τουλάχιστον για την ώρα), οπότε μην ελπίζεις σε ενότητα...

Εν πάσει περιπτώσει δεν μπορεί να θεωρηθεί "παρτάκιας"ο διοριστέος από ΑΣΕΠ, ο οποίος δεν ζητά τίποτε. Το κράτος οφείλει να τηρήσει το νόμο. Είναι απολύτως ξεκάθαρο, όσο κι αν προσπαθούν μερικοί με λογικούς (;) ακροβατισμούς να θολώσουν τα νερά.
Νόμος ελιναι και το 40%, όχι μόνο το 60%.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:04:23 »

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #757 στις: Απριλίου 10, 2010, 12:33:22 am »
Γιατι δεν απαιτουμε ολοι να δοθεί προτεραιότητα διορισμού σε όσους άπέκτησαν δικαίωμα  απο ΑΣΕΠ και μόνο, πραγμα που και ειναι το πλεον αξιοκρατικο και μπορει να διαπιστωθεί
Αλλωστε αυτο συναδει και με τις δηλώσεις του υπουργείου και θα αποτελεσει κοινο διαβημα και του 40% και και του 60%.

Και ρώτησες αν θέλουν κάτι τέτοιο όσοι έχουν μόνο προϋπηρεσία; Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του και όπως βολεύει τον ίδιο (γι' αυτό π.χ. κάτι ΠΕΑ και ΠΕΑΕ δεν θα στήριζαν ποτέ κάτι τέτοιο).
Αυτο ομως ειναι παρτακισμος και οχι αξιοκρατια ,οσοι ομως δεν ειναι βυσματα πρεπει να αντιδρασουν ,ωστοσο επειδη δεν υπαρχει διαθεση ,τα πραγματα θα παρουν το δρομο τους.......

Μα ο παρτακισμός είναι έμφυτο χαρακτηριστικό του νεοέλληνα. Όσο και να φωνάζουμε για αξιοκρατία κλπ, οι περισσότεροι απλά θα συνεχίζουν να κοιτάζουν τον εαυτούλη τους (έτσι εξηγούνται και τα ποσοστά του δικομματισμού διαχρονικά). Δεν βλέπω καμία αλλαγή σε αυτό (τουλάχιστον για την ώρα), οπότε μην ελπίζεις σε ενότητα...

Εν πάσει περιπτώσει δεν μπορεί να θεωρηθεί "παρτάκιας"ο διοριστέος από ΑΣΕΠ, ο οποίος δεν ζητά τίποτε. Το κράτος οφείλει να τηρήσει το νόμο. Είναι απολύτως ξεκάθαρο, όσο κι αν προσπαθούν μερικοί με λογικούς (;) ακροβατισμούς να θολώσουν τα νερά.
Νόμος ελιναι και το 40%, όχι μόνο το 60%.

Εγώ λέω ότι ο 3 είναι θετικός και συ λες ότι και ο 2 θετικός είναι. Αν διαφωνείς με κάτι που γράφω , προσδιόρισέ το αλλά μην ανακυκλώνεις ταυτολογίες. Δεν προσφέρεις κάτι.
" Ποτέ στην Ιστορία η Πολιτική δεν δημιούργησε Παιδεία. Διότι οι πολίτες με γνώση και κρίση δεν είναι "βολικοί" ψηφοφόροι"
Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #758 στις: Απριλίου 10, 2010, 12:37:43 am »
Και επειδή συνεχίζω και είμαι χαζός......

Και επειδή πιστεύω ότι κανένας δεν θέλει να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του...

1ο υποστηρίζεται τον διορισμό όλων των ΑΣΕΠΙτων ακόμα και αν δεν πάρει κανένα από τις άλλες κατηγορίες.

2ο υποστηρίζεται τον διορισμό όλων των ΑΣΕΠιτών και των άλλων κατηγοριών

3ο υποστηρίζεται τον διορισμό όλων των ΑΣΕΠιτών και καμμίας άλλης κατηγορίας γιατί όλοι οι άλλοι είναι βίσματα.....

4ο στο ενδεχόμενο να γίνουν μισοί διορισμοί συνεχίζετε και ζητάτε να προσληφθούν όλοι οι ΑΣεπίτες και ας μείνουν έξω οι άλλοι?

Για να ξεκαθαρίσω τι εννοώ παρτακισμό ρωτάω όλα τα παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #759 στις: Απριλίου 10, 2010, 12:57:20 am »
Όπως είχε γράψει πριν κάποιους μήνες εδώ ένας συνάδελφος "ας διοριστούμε εγώ και η κοπελιά μου και όλοι οι άλλοι να πάνε να... " :D
Αν αρχίσουμε να ψάχνουμε ποιος πρέπει να διοριστεί πρώτος και ποιος τελευταίος, δεν θα βρούμε πάλι άκρη. Το πιο λογικό είναι να τηρηθεί η ισχύουσα νομοθεσία (που πάει να αλλάξει δηλαδή, οπότε τρέχα γύρευε πάλι..), αλλά στη χώρα του παραλόγου για ποια λογική να μιλάμε; Και μόλις βγει το νομοσχέδιο, πάλι εδώ θα είμαστε να τσακωνόμαστε, οι ΑΣΕΠίτες με τους 40-ίτες και τους 24μηνίτες (οι ναΐτες λείπουν μόνο :P). Εγώ που δεν ανήκω ουσιαστικά σε καμία από τις κατηγορίες, λέω να ακολουθήσω το δόγμα του συναδέλφου που ανέφερα στην αρχή :D
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:04:23 »

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #760 στις: Απριλίου 10, 2010, 01:07:59 am »
Και επειδή συνεχίζω και είμαι χαζός......

Και επειδή πιστεύω ότι κανένας δεν θέλει να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του...

1ο υποστηρίζεται τον διορισμό όλων των ΑΣΕΠΙτων ακόμα και αν δεν πάρει κανένα από τις άλλες κατηγορίες.

2ο υποστηρίζεται τον διορισμό όλων των ΑΣΕΠιτών και των άλλων κατηγοριών

3ο υποστηρίζεται τον διορισμό όλων των ΑΣΕΠιτών και καμμίας άλλης κατηγορίας γιατί όλοι οι άλλοι είναι βίσματα.....

4ο στο ενδεχόμενο να γίνουν μισοί διορισμοί συνεχίζετε και ζητάτε να προσληφθούν όλοι οι ΑΣεπίτες και ας μείνουν έξω οι άλλοι?

Για να ξεκαθαρίσω τι εννοώ παρτακισμό ρωτάω όλα τα παραπάνω.

Το topic έχει τίτλο Διοριστέοι
" Ποτέ στην Ιστορία η Πολιτική δεν δημιούργησε Παιδεία. Διότι οι πολίτες με γνώση και κρίση δεν είναι "βολικοί" ψηφοφόροι"
Ρένος Αποστολίδης

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #761 στις: Απριλίου 10, 2010, 01:21:58 am »
Με προσωπικά μηνύματα οι περισσότεροι από αυτό το φόρουμ των διοριστέων μου έχουν απαντήσει ότι έχουμε πάνω κάτω τα ίδια πιστευω παρά το γεγονός ότι πολλές φορές παρασυρόμαστε.

Η γνώμη μου είναι

Όταν βγαίνει ο Γερμανός και λέει ...από εσάς τους 10 εγώ θα σκοτώσω τους 5
και κάποιος απαντά
"εμείς οι πέντε είμαστε καθαροί και για αυτό το λόγο πιστεύω ότι πρέπει να ζήσουμε και δεν λαμβάνω υπόψη μου αυτό που είπες"
 τότε .......είσαι παρτάκιας.
Όταν βγαίνεις και λες παλεύω να ζήσουμε και οι 10 δεν είσαι.

Το τι είσαι δεν θα το πω εγώ φυσικά ....
εσύ θα το διαλέξεις....

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #762 στις: Απριλίου 10, 2010, 01:26:29 am »
Με προσωπικά μηνύματα οι περισσότεροι από αυτό το φόρουμ των διοριστέων μου έχουν απαντήσει ότι έχουμε πάνω κάτω τα ίδια πιστευω παρά το γεγονός ότι πολλές φορές παρασυρόμαστε.

Η γνώμη μου είναι

και κάποιος απαντά
"εμείς οι πέντε είμαστε καθαροί και για αυτό το λόγο πιστεύω ότι πρέπει να ζήσουμε και δεν λαμβάνω υπόψη μου αυτό που είπες"

εσύ θα το διαλέξεις....

Καλά εδώ που τα λέμε δεν περίμενα να απαντήσεις....
Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #763 στις: Απριλίου 10, 2010, 01:32:27 am »
Εμείς είμαστε διοριστέοι β΄ , εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις και τι διακυβεύεις; Διότι αν δεν ανήκεις σε ΚΑΜΜΙΑ κατηγορία διοριστέων και απλά επιδίδεσαι σε θεωρητικούς ακροβατισμούς, απλά ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΝΕΣΑΙ γιατί μιλάς και θέτεις ερωτήματα εκ του ΑΣΦΑΛΟΥΣ....

Εμείς είμαστε διοριστέοι β΄ , εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις και τι διακυβεύεις; Διότι αν δεν ανήκεις σε ΚΑΜΜΙΑ κατηγορία διοριστέων και απλά επιδίδεσαι σε θεωρητικούς ακροβατισμούς, απλά ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΝΕΣΑΙ γιατί μιλάς και θέτεις ερωτήματα εκ του ΑΣΦΑΛΟΥΣ....

Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #764 στις: Απριλίου 10, 2010, 01:33:26 am »

Η γνώμη μου είναι

και κάποιος απαντά

εσύ θα το διαλέξεις....

γιατι δεν το λες καλύτερα...βγαίνει η διαμαντοπούλου και λέει από σας τους 6000 θα πάρω 3000...και αποφασίστε μόνοι σας ποιοι θα είναι οι 3000 ΄....εσύ τι θα πρότεινες ; με τι κριτήριο θα αποφάσιζες ;  δεν θα έβαζες πρώτα την αξία ; δεν θα ιεραρχούσες με βάση το δίκαιο ; ποιους θα πρότεινες πρώτα; τα βύσματα ;  αφού λες ότι δεν είσαι παρτάκιας...ποιο θα ήταν το αντικειμενικό σου κριτήριο...
"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι"...

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #765 στις: Απριλίου 10, 2010, 01:42:04 am »

Η γνώμη μου είναι

και κάποιος απαντά

εσύ θα το διαλέξεις....

γιατι δεν το λες καλύτερα...βγαίνει η διαμαντοπούλου και λέει από σας τους 6000 θα πάρω 3000...και αποφασίστε μόνοι σας ποιοι θα είναι οι 3000 ΄....εσύ τι θα πρότεινες ; με τι κριτήριο θα αποφάσιζες ;  δεν θα έβαζες πρώτα την αξία ; δεν θα ιεραρχούσες με βάση το δίκαιο ; ποιους θα πρότεινες πρώτα; τα βύσματα ;  αφού λες ότι δεν είσαι παρτάκιας...ποιο θα ήταν το αντικειμενικό σου κριτήριο...

χαχαχα foreman τουέβαλες πολύ δύσκολα...είσαι αδυσώπητος....ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....
Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #766 στις: Απριλίου 10, 2010, 01:49:16 am »
Η γνώμη μου είναι

και κάποιος απαντά

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... Πως παλεύεις;........αφου.......θα σε σκοτώσει........ο Γερμανός.............!!!!

τι πίνεις και δεν μας δίνεις;;;;
Ρένος Αποστολίδης

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #767 στις: Απριλίου 10, 2010, 01:54:07 am »
Ειλικρινά θεωρείτε .....ότι εγώ είμαι ο εχθρός σας?
foreman ...συμφωνώ με τον commando
τo 2o..... πρέπει ΠΑΝΤΑ να μιλάμε για διορισμό όλων και όχι μόνο του εαυτού μας
Μπορεί ο άλλος να μιλάει για μειώσεις αλλά εμείς δεν θα μιλάμε μόνο για εμάς θα μιλάμε για όλους.
Θα σου πρότεινα να το κάνεις και εσύ.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #768 στις: Απριλίου 10, 2010, 02:06:39 am »
Πάντως, αν έμπαινε αύριο ως όρος ο Ασεπ (που δεν θα μπει ) για τους διορισμούς αυτού του Αυγούστου, ποια θα έπρεπε να είναι η σειρά προτεραιότητας για όλες τις κατηγορίες σύμφωνα με όσα λέτε; Αν είναι άξιο να διοριστούν οι Ασεπίτες κατά προτεραιότητα , δεν ακολουθούν αμέσως οι 24μηνίτες (με επιτυχία ασεπ); Έτσι  θα  έχαναν τον διορισμό αρκετοί που θα διορίζονταν με το 40% και τις θέσεις τους θα έπαιρναν 24μηνίτες.
Επειδή κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί (να μπει χάριν αξιοκρατίας για τους φετινούς διορισμούς ως όρος ο Ασεπ ) και
επειδή οποιαδήποτε αλλαγή στις προσλήψεις θα αφορά από το 2011 και μετά , βλέπω να μπαίνουν όλες οι κατηγορίες διοριστέων στην ίδια αφετηρία.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2010, 02:10:27 am από syrrahm »

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #769 στις: Απριλίου 10, 2010, 02:10:33 am »
Ειλικρινά θεωρείτε .....ότι εγώ είμαι ο εχθρός σας?
foreman ...συμφωνώ με τον commando
τo 2o..... πρέπει ΠΑΝΤΑ να μιλάμε για διορισμό όλων και όχι μόνο του εαυτού μας
Μπορεί ο άλλος να μιλάει για μειώσεις αλλά εμείς δεν θα μιλάμε μόνο για εμάς θα μιλάμε για όλους.
Θα σου πρότεινα να το κάνεις και εσύ.

πήγαινα να κάνω αιτηση για πδσ και έλεγα θα με πάρουν κάποια στιγμή δεν μπορεί...τίποτα όμως...και άλλοι κάθε χρόνο τις ωρίτσες του....και διορίστηκαν...εμένα ποιος μου χαρίστηκε; και θα μιλήσω για διορισμό των βυσμάτων; μα τόσο ανεγκέφαλο μέχεις; ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΑΤΩΣΑΝ...ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΉΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...οι υπόλοιποι να διαβάσουν και να δώσουν εξετάσεις...αυτό θα πρότεινα...

"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι"...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182834
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 704
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)