0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 09, 2010, 02:03:22 pmΠαράθεση από: Tertia στις Απριλίου 09, 2010, 01:56:30 pmΠαράθεση από: Landau στις Απριλίου 09, 2010, 01:48:06 pmΠαράθεση από: Tertia στις Απριλίου 09, 2010, 01:24:55 pmΓιατι δεν απαιτουμε ολοι να δοθεί προτεραιότητα διορισμού σε όσους άπέκτησαν δικαίωμα απο ΑΣΕΠ και μόνο, πραγμα που και ειναι το πλεον αξιοκρατικο και μπορει να διαπιστωθείΑλλωστε αυτο συναδει και με τις δηλώσεις του υπουργείου και θα αποτελεσει κοινο διαβημα και του 40% και και του 60%.Και ρώτησες αν θέλουν κάτι τέτοιο όσοι έχουν μόνο προϋπηρεσία; Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του και όπως βολεύει τον ίδιο (γι' αυτό π.χ. κάτι ΠΕΑ και ΠΕΑΕ δεν θα στήριζαν ποτέ κάτι τέτοιο).Αυτο ομως ειναι παρτακισμος και οχι αξιοκρατια ,οσοι ομως δεν ειναι βυσματα πρεπει να αντιδρασουν ,ωστοσο επειδη δεν υπαρχει διαθεση ,τα πραγματα θα παρουν το δρομο τους.......Μα ο παρτακισμός είναι έμφυτο χαρακτηριστικό του νεοέλληνα. Όσο και να φωνάζουμε για αξιοκρατία κλπ, οι περισσότεροι απλά θα συνεχίζουν να κοιτάζουν τον εαυτούλη τους (έτσι εξηγούνται και τα ποσοστά του δικομματισμού διαχρονικά). Δεν βλέπω καμία αλλαγή σε αυτό (τουλάχιστον για την ώρα), οπότε μην ελπίζεις σε ενότητα...Εν πάσει περιπτώσει δεν μπορεί να θεωρηθεί "παρτάκιας"ο διοριστέος από ΑΣΕΠ, ο οποίος δεν ζητά τίποτε. Το κράτος οφείλει να τηρήσει το νόμο. Είναι απολύτως ξεκάθαρο, όσο κι αν προσπαθούν μερικοί με λογικούς ( ακροβατισμούς να θολώσουν τα νερά.
Παράθεση από: Tertia στις Απριλίου 09, 2010, 01:56:30 pmΠαράθεση από: Landau στις Απριλίου 09, 2010, 01:48:06 pmΠαράθεση από: Tertia στις Απριλίου 09, 2010, 01:24:55 pmΓιατι δεν απαιτουμε ολοι να δοθεί προτεραιότητα διορισμού σε όσους άπέκτησαν δικαίωμα απο ΑΣΕΠ και μόνο, πραγμα που και ειναι το πλεον αξιοκρατικο και μπορει να διαπιστωθείΑλλωστε αυτο συναδει και με τις δηλώσεις του υπουργείου και θα αποτελεσει κοινο διαβημα και του 40% και και του 60%.Και ρώτησες αν θέλουν κάτι τέτοιο όσοι έχουν μόνο προϋπηρεσία; Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του και όπως βολεύει τον ίδιο (γι' αυτό π.χ. κάτι ΠΕΑ και ΠΕΑΕ δεν θα στήριζαν ποτέ κάτι τέτοιο).Αυτο ομως ειναι παρτακισμος και οχι αξιοκρατια ,οσοι ομως δεν ειναι βυσματα πρεπει να αντιδρασουν ,ωστοσο επειδη δεν υπαρχει διαθεση ,τα πραγματα θα παρουν το δρομο τους.......Μα ο παρτακισμός είναι έμφυτο χαρακτηριστικό του νεοέλληνα. Όσο και να φωνάζουμε για αξιοκρατία κλπ, οι περισσότεροι απλά θα συνεχίζουν να κοιτάζουν τον εαυτούλη τους (έτσι εξηγούνται και τα ποσοστά του δικομματισμού διαχρονικά). Δεν βλέπω καμία αλλαγή σε αυτό (τουλάχιστον για την ώρα), οπότε μην ελπίζεις σε ενότητα...
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 09, 2010, 01:48:06 pmΠαράθεση από: Tertia στις Απριλίου 09, 2010, 01:24:55 pmΓιατι δεν απαιτουμε ολοι να δοθεί προτεραιότητα διορισμού σε όσους άπέκτησαν δικαίωμα απο ΑΣΕΠ και μόνο, πραγμα που και ειναι το πλεον αξιοκρατικο και μπορει να διαπιστωθείΑλλωστε αυτο συναδει και με τις δηλώσεις του υπουργείου και θα αποτελεσει κοινο διαβημα και του 40% και και του 60%.Και ρώτησες αν θέλουν κάτι τέτοιο όσοι έχουν μόνο προϋπηρεσία; Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του και όπως βολεύει τον ίδιο (γι' αυτό π.χ. κάτι ΠΕΑ και ΠΕΑΕ δεν θα στήριζαν ποτέ κάτι τέτοιο).Αυτο ομως ειναι παρτακισμος και οχι αξιοκρατια ,οσοι ομως δεν ειναι βυσματα πρεπει να αντιδρασουν ,ωστοσο επειδη δεν υπαρχει διαθεση ,τα πραγματα θα παρουν το δρομο τους.......
Παράθεση από: Tertia στις Απριλίου 09, 2010, 01:24:55 pmΓιατι δεν απαιτουμε ολοι να δοθεί προτεραιότητα διορισμού σε όσους άπέκτησαν δικαίωμα απο ΑΣΕΠ και μόνο, πραγμα που και ειναι το πλεον αξιοκρατικο και μπορει να διαπιστωθείΑλλωστε αυτο συναδει και με τις δηλώσεις του υπουργείου και θα αποτελεσει κοινο διαβημα και του 40% και και του 60%.Και ρώτησες αν θέλουν κάτι τέτοιο όσοι έχουν μόνο προϋπηρεσία; Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του και όπως βολεύει τον ίδιο (γι' αυτό π.χ. κάτι ΠΕΑ και ΠΕΑΕ δεν θα στήριζαν ποτέ κάτι τέτοιο).
Γιατι δεν απαιτουμε ολοι να δοθεί προτεραιότητα διορισμού σε όσους άπέκτησαν δικαίωμα απο ΑΣΕΠ και μόνο, πραγμα που και ειναι το πλεον αξιοκρατικο και μπορει να διαπιστωθείΑλλωστε αυτο συναδει και με τις δηλώσεις του υπουργείου και θα αποτελεσει κοινο διαβημα και του 40% και και του 60%.
Παράθεση από: Commando στις Απριλίου 10, 2010, 12:00:55 amΠαράθεση από: Landau στις Απριλίου 09, 2010, 02:03:22 pmΠαράθεση από: Tertia στις Απριλίου 09, 2010, 01:56:30 pmΠαράθεση από: Landau στις Απριλίου 09, 2010, 01:48:06 pmΠαράθεση από: Tertia στις Απριλίου 09, 2010, 01:24:55 pmΓιατι δεν απαιτουμε ολοι να δοθεί προτεραιότητα διορισμού σε όσους άπέκτησαν δικαίωμα απο ΑΣΕΠ και μόνο, πραγμα που και ειναι το πλεον αξιοκρατικο και μπορει να διαπιστωθείΑλλωστε αυτο συναδει και με τις δηλώσεις του υπουργείου και θα αποτελεσει κοινο διαβημα και του 40% και και του 60%.Και ρώτησες αν θέλουν κάτι τέτοιο όσοι έχουν μόνο προϋπηρεσία; Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του και όπως βολεύει τον ίδιο (γι' αυτό π.χ. κάτι ΠΕΑ και ΠΕΑΕ δεν θα στήριζαν ποτέ κάτι τέτοιο).Αυτο ομως ειναι παρτακισμος και οχι αξιοκρατια ,οσοι ομως δεν ειναι βυσματα πρεπει να αντιδρασουν ,ωστοσο επειδη δεν υπαρχει διαθεση ,τα πραγματα θα παρουν το δρομο τους.......Μα ο παρτακισμός είναι έμφυτο χαρακτηριστικό του νεοέλληνα. Όσο και να φωνάζουμε για αξιοκρατία κλπ, οι περισσότεροι απλά θα συνεχίζουν να κοιτάζουν τον εαυτούλη τους (έτσι εξηγούνται και τα ποσοστά του δικομματισμού διαχρονικά). Δεν βλέπω καμία αλλαγή σε αυτό (τουλάχιστον για την ώρα), οπότε μην ελπίζεις σε ενότητα...Εν πάσει περιπτώσει δεν μπορεί να θεωρηθεί "παρτάκιας"ο διοριστέος από ΑΣΕΠ, ο οποίος δεν ζητά τίποτε. Το κράτος οφείλει να τηρήσει το νόμο. Είναι απολύτως ξεκάθαρο, όσο κι αν προσπαθούν μερικοί με λογικούς ( ακροβατισμούς να θολώσουν τα νερά.Νόμος ελιναι και το 40%, όχι μόνο το 60%.
Και επειδή συνεχίζω και είμαι χαζός......Και επειδή πιστεύω ότι κανένας δεν θέλει να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του...1ο υποστηρίζεται τον διορισμό όλων των ΑΣΕΠΙτων ακόμα και αν δεν πάρει κανένα από τις άλλες κατηγορίες.2ο υποστηρίζεται τον διορισμό όλων των ΑΣΕΠιτών και των άλλων κατηγοριών 3ο υποστηρίζεται τον διορισμό όλων των ΑΣΕΠιτών και καμμίας άλλης κατηγορίας γιατί όλοι οι άλλοι είναι βίσματα.....4ο στο ενδεχόμενο να γίνουν μισοί διορισμοί συνεχίζετε και ζητάτε να προσληφθούν όλοι οι ΑΣεπίτες και ας μείνουν έξω οι άλλοι?Για να ξεκαθαρίσω τι εννοώ παρτακισμό ρωτάω όλα τα παραπάνω.
Με προσωπικά μηνύματα οι περισσότεροι από αυτό το φόρουμ των διοριστέων μου έχουν απαντήσει ότι έχουμε πάνω κάτω τα ίδια πιστευω παρά το γεγονός ότι πολλές φορές παρασυρόμαστε.Η γνώμη μου είναι Όταν βγαίνει ο Γερμανός και λέει ...από εσάς τους 10 εγώ θα σκοτώσω τους 5 και κάποιος απαντά "εμείς οι πέντε είμαστε καθαροί και για αυτό το λόγο πιστεύω ότι πρέπει να ζήσουμε και δεν λαμβάνω υπόψη μου αυτό που είπες" τότε .......είσαι παρτάκιας.Όταν βγαίνεις και λες παλεύω να ζήσουμε και οι 10 δεν είσαι.Το τι είσαι δεν θα το πω εγώ φυσικά ....εσύ θα το διαλέξεις....
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Απριλίου 10, 2010, 01:21:58 amΜε προσωπικά μηνύματα οι περισσότεροι από αυτό το φόρουμ των διοριστέων μου έχουν απαντήσει ότι έχουμε πάνω κάτω τα ίδια πιστευω παρά το γεγονός ότι πολλές φορές παρασυρόμαστε.Η γνώμη μου είναι Όταν βγαίνει ο Γερμανός και λέει ...από εσάς τους 10 εγώ θα σκοτώσω τους 5 και κάποιος απαντά "εμείς οι πέντε είμαστε καθαροί και για αυτό το λόγο πιστεύω ότι πρέπει να ζήσουμε και δεν λαμβάνω υπόψη μου αυτό που είπες" τότε .......είσαι παρτάκιας.Όταν βγαίνεις και λες παλεύω να ζήσουμε και οι 10 δεν είσαι.Το τι είσαι δεν θα το πω εγώ φυσικά ....εσύ θα το διαλέξεις....γιατι δεν το λες καλύτερα...βγαίνει η διαμαντοπούλου και λέει από σας τους 6000 θα πάρω 3000...και αποφασίστε μόνοι σας ποιοι θα είναι οι 3000 ΄....εσύ τι θα πρότεινες ; με τι κριτήριο θα αποφάσιζες ; δεν θα έβαζες πρώτα την αξία ; δεν θα ιεραρχούσες με βάση το δίκαιο ; ποιους θα πρότεινες πρώτα; τα βύσματα ; αφού λες ότι δεν είσαι παρτάκιας...ποιο θα ήταν το αντικειμενικό σου κριτήριο...
Η γνώμη μου είναι Όταν βγαίνει ο Γερμανός και λέει ...από εσάς τους 10 εγώ θα σκοτώσω τους 5 και κάποιος απαντά "εμείς οι πέντε είμαστε καθαροί και για αυτό το λόγο πιστεύω ότι πρέπει να ζήσουμε και δεν λαμβάνω υπόψη μου αυτό που είπες" τότε .......είσαι παρτάκιας.Όταν βγαίνεις και λες παλεύω να ζήσουμε και οι 10 δεν είσαι.
Ειλικρινά θεωρείτε .....ότι εγώ είμαι ο εχθρός σας?foreman ...συμφωνώ με τον commando τo 2o..... πρέπει ΠΑΝΤΑ να μιλάμε για διορισμό όλων και όχι μόνο του εαυτού μαςΜπορεί ο άλλος να μιλάει για μειώσεις αλλά εμείς δεν θα μιλάμε μόνο για εμάς θα μιλάμε για όλους.Θα σου πρότεινα να το κάνεις και εσύ.