0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχεις απόλυτο δίκιο ,αλλα ξέρεις οτι λόγια και έργα πάνε μάζι ,δρούμε ατομικα και συλλογικά όποτε μην εκφράζεις αποψη για όσους δεν γνωρίζεις ,αν διαβάσεις πιο προσεκτικά τα γραφόμενα ,ίσως καταλάβεις ότι υπαρχουν και άλλα θέματα πέρα απο αυτα που φανταζόμαστε και ίσως βρεθούμε προ εκπληξεως.
Η επερώτηση που όλοι περιμέναμε! Από την περιφέρεια της Λέσβου και δια "στόματος" του βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας Σπύρου Γαληνού!http://dioristeoiasep2008.blogspot.com/2010/04/blog-post_20.html
Υπάρχουν και άλλα θέματα, αλλά για να μην γίνουν αυτά που φανταζόμαστε εφιάλτης, πράγμα που έχει ήδη ξεκινήσει, καλά είναι να δραστηριοποιηθούμε. Αυτό που ξέρω είναι πως είμαστε σε μια σκακιέρα και τα πάντα παίζονται. Μπορείς να παίξεις ,και να κερδίσεις ή να χάσεις, ή απλώς να παρακολουθείς και να προβαίνεις σε άγονη κριτική (δεν αφορά εσένα προσωπικά). Πολλοί από δω ζουν στον κόσμο του μικρού μου πονυ. Νομίζουν ότι επειδή οι διορισμοί θα μειωθούν κατα 50% θα μειωθούν 50% για κάθε ειδικότητα ή κατα κατηγορία. Η ουσία είναι μία, συν Αθηνά και χειρα κινει, αλλιώς κίνα τη χείρα σου για τον ΟΑΕΔ.
Καταπτυστος ο τροπος που απανταει στους διοριστεους,το υπουργειο, απο το τηλεφωνο.Αυτο εχω να πω εγω.
Επικοινώνησα με καποιον κύριο που δεχτηκε να μου μιλήσει όσοι είμαστε πέρα απο τους μισούς θα παμε του χρόνου,δε μου είπε αν θα σπάσουν ακριβώς στη μέση και τα κενά λέει θα τα καλύψουν με αποσπάσμένους κτλ...υπάρχει βέβαια και η αναπλήρωση και απο οτι κατάλαβα θα παρουν αρκετούς(