*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 685998 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #1092 στις: Απριλίου 20, 2010, 08:51:29 pm »
δηλαδη τώρα αυτη πρέπει να απαντησει;και  πότε;
Το πρωί επικοινώνησα και εγω με υπουργείο και ο κος με τον οποιο με συνέδεσαν υποστήριξε οτι και αυτος ενημερώνεται απο τα μμε!
Μου τόνισε ότι το θεμα είναι πολιτικό και όχι διοικητικό και μάλιστα όταν του είπα ότι παραβιάζεται νόμος στην περιπτωση μας υποστηριξε οτι δεν παραβιάζεται ο νόμος ,αλλα αλλαζει (!) και τέλος μου εξήγησε οτι δε θα χάσουμε το διορισμο μας ...Πείτε μου οτι επεσα σε.........
ΠΑΝΤΩΣ σε αλλο toppic  που αφορα το πόσοι φιλόλογόι θα διοριστούν  πολλοι υποστηρίζουν οτι θα παρει μίσους   ασεπ ,όλο το 40%,24μηνο και ειδικες κατηγορίες. Νομιζα οτι εμεις ειμαστε το 60% των συνολικών διορισμων,δεν είναι έτσι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:02:57 »

Αποσυνδεδεμένος sipk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1093 στις: Απριλίου 20, 2010, 09:02:53 pm »
Συγγνώμη συναδέλφισσα, αλλά αυτή τη στηιγμή έχουμε μία πολιτική κίνηση. Τα στοιχήματα που θέτουν σε άλλες συζητήσεις είναι για να περνούν την ώρα τους. Το τι λέει ο κάθε υπάλληλος δεν έχει ουσία. Σημασία έχει η δράση. Καλό θα ταν και άλλοι συνάδελφοι να κινητοποιήσουν την κοινή γνώμη και κυρίως τον πολιτικό κόσμο. Αυτή η προσπάθεια έγινε από την περιφέρεια και παρατηρούμε ότι ένας βουλευτής από την ακριτική Ελλάδα θέτει ένα ζήτημα που μας αφορά όλους. Καλό θα ταν και εσεις που είστε στα αστικά κέντρα να ξεκουνηθήτε!!!

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1094 στις: Απριλίου 20, 2010, 09:09:38 pm »
εχεις απόλυτο δίκιο ,αλλα ξέρεις οτι λόγια και έργα πάνε μάζι ,δρούμε ατομικα και συλλογικά όποτε μην εκφράζεις αποψη για όσους δεν γνωρίζεις ,αν διαβάσεις πιο προσεκτικά τα γραφόμενα ,ίσως καταλάβεις ότι υπαρχουν και άλλα θέματα  πέρα απο αυτα που φανταζόμαστε και ίσως βρεθούμε προ εκπληξεως.

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1095 στις: Απριλίου 20, 2010, 09:44:24 pm »
εχεις απόλυτο δίκιο ,αλλα ξέρεις οτι λόγια και έργα πάνε μάζι ,δρούμε ατομικα και συλλογικά όποτε μην εκφράζεις αποψη για όσους δεν γνωρίζεις ,αν διαβάσεις πιο προσεκτικά τα γραφόμενα ,ίσως καταλάβεις ότι υπαρχουν και άλλα θέματα  πέρα απο αυτα που φανταζόμαστε και ίσως βρεθούμε προ εκπληξεως.
τι εννοείς;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:02:57 »

Αποσυνδεδεμένος sipk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1096 στις: Απριλίου 20, 2010, 11:37:10 pm »
Υπάρχουν και άλλα θέματα, αλλά για να μην γίνουν αυτά που φανταζόμαστε εφιάλτης, πράγμα που έχει ήδη ξεκινήσει, καλά είναι να δραστηριοποιηθούμε. Αυτό που ξέρω είναι πως είμαστε σε μια σκακιέρα και τα πάντα παίζονται. Μπορείς να παίξεις ,και να κερδίσεις ή να χάσεις, ή απλώς να παρακολουθείς και να προβαίνεις σε άγονη κριτική (δεν αφορά εσένα προσωπικά). Πολλοί από δω ζουν στον κόσμο του μικρού μου πονυ. Νομίζουν ότι επειδή οι διορισμοί θα μειωθούν κατα 50% θα μειωθούν 50% για κάθε ειδικότητα ή κατα κατηγορία. Η ουσία είναι μία, συν Αθηνά και χειρα κινει, αλλιώς κίνα τη χείρα σου για τον ΟΑΕΔ.

Αποσυνδεδεμένος dimisfl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1097 στις: Απριλίου 21, 2010, 12:59:45 am »
Η επερώτηση που όλοι περιμέναμε! Από την περιφέρεια της Λέσβου και δια "στόματος" του βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας Σπύρου Γαληνού!

http://dioristeoiasep2008.blogspot.com/2010/04/blog-post_20.html

Επιτέλους. Η πρώτη φορά που θα περιμένω μια κάποια εξέλιξη...

Αποσυνδεδεμένος marianthid

• Πλήρες μέλος
  • η ρίζα μου είν' ο λόγος...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1098 στις: Απριλίου 21, 2010, 01:55:04 am »
Υπάρχουν και άλλα θέματα, αλλά για να μην γίνουν αυτά που φανταζόμαστε εφιάλτης, πράγμα που έχει ήδη ξεκινήσει, καλά είναι να δραστηριοποιηθούμε. Αυτό που ξέρω είναι πως είμαστε σε μια σκακιέρα και τα πάντα παίζονται. Μπορείς να παίξεις ,και να κερδίσεις ή να χάσεις, ή απλώς να παρακολουθείς και να προβαίνεις σε άγονη κριτική (δεν αφορά εσένα προσωπικά). Πολλοί από δω ζουν στον κόσμο του μικρού μου πονυ. Νομίζουν ότι επειδή οι διορισμοί θα μειωθούν κατα 50% θα μειωθούν 50% για κάθε ειδικότητα ή κατα κατηγορία. Η ουσία είναι μία, συν Αθηνά και χειρα κινει, αλλιώς κίνα τη χείρα σου για τον ΟΑΕΔ.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Όχι,δεν είμαι λυπημένη.
Σε σωστή ώρα νυχτώνει.

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1099 στις: Απριλίου 21, 2010, 03:23:44 pm »
Τα τηλέφωνα του Υπουργείου είναι : 210- 3442279, 3442281,  3443266, 3442120 κλπ. Υπάρχουν και άλλα τηλεφ. στην ιστοσελίδα του Υπ. Παιδείας. Έχει κανείς κάτι νεότερο??? Σε όλους τα ίδια λένε!!!! Ίσως ξαναπάρω ....αύριο!
Το πρόβλημα είναι τα επιπλέον μέτρα που θα ζητήσει το Δ.Ν.Τ.!!!!!! >:( Μπορεί να ζητήσουν και άλλες περικοπές, ακόμα και απολύσεις μονίμων, οπότε ... καλά κρασιά!!!!! Μπήκαμε δυστυχώς σε οικονομική κατοχή!!!! Έχετε ακούσει τις αρνητικές επιπτώσεις που είχε το Δ.Ν.Τ. σε χώρες όπως : Ουγγαρία, Αργεντινή,

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1100 στις: Απριλίου 21, 2010, 06:52:14 pm »

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1101 στις: Απριλίου 21, 2010, 06:57:26 pm »
Για συντάξεις σε πρωτοβάθμια κ.α.
http://www.alfavita.gr/ank_b/ank21_4_10_1549.php

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1102 στις: Απριλίου 21, 2010, 07:17:38 pm »
Καταπτυστος ο τροπος που απανταει στους διοριστεους,το υπουργειο, απο το τηλεφωνο.Αυτο εχω να πω εγω.

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #1103 στις: Απριλίου 21, 2010, 09:59:50 pm »
Καταπτυστος ο τροπος που απανταει στους διοριστεους,το υπουργειο, απο το τηλεφωνο.Αυτο εχω να πω εγω.

ε βέβαια... τους χαλάμε τη... μακαρονάδα...
" Ποτέ στην Ιστορία η Πολιτική δεν δημιούργησε Παιδεία. Διότι οι πολίτες με γνώση και κρίση δεν είναι "βολικοί" ψηφοφόροι"
Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1104 στις: Απριλίου 22, 2010, 11:30:08 am »
Επικοινώνησα με καποιον κύριο που δεχτηκε να μου μιλήσει
όσοι είμαστε πέρα απο τους μισούς θα παμε του χρόνου,δε μου είπε αν θα σπάσουν ακριβώς στη μέση και τα κενά λέει θα τα καλύψουν με αποσπάσμένους κτλ...
υπάρχει βέβαια και η αναπλήρωση και απο οτι κατάλαβα θα παρουν αρκετούς(;)

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1105 στις: Απριλίου 22, 2010, 11:45:34 am »
Επικοινώνησα με καποιον κύριο που δεχτηκε να μου μιλήσει
όσοι είμαστε πέρα απο τους μισούς θα παμε του χρόνου,δε μου είπε αν θα σπάσουν ακριβώς στη μέση και τα κενά λέει θα τα καλύψουν με αποσπάσμένους κτλ...
υπάρχει βέβαια και η αναπλήρωση και απο οτι κατάλαβα θα παρουν αρκετούς(;)

Κάντο λίγο πιο κατανοητο αυτό που σου είπε "όσοι είμαστε πέρα απο τους μισούς θα παμε του χρόνου" ποιους καταλαβες οτι εννοει;
"υπάρχει βέβαια και η αναπλήρωση και απο οτι κατάλαβα θα παρουν αρκετούς(;)" απο τους διοριστέους του ασεπ θα πάρει αναπληρωτες (΄τι λέει????_)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182592
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)