0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μην αλλάζεις το θέμα!διευκρινίζω την διαφορά ανάμεσα στους διοριστέους β΄φουρνιας και στους υπολοιπους!
παιδιά μη μπερδεύεστε!όταν λέμε <διοριστέοι β΄φουρνιας>εννοούμε μόνο τους ανθρώπους που δώσανε ΑΣΕΠ και κρίθηκαν διοριστέοι!μόνο τα ονόματα αυτών είναι στην εφημερίδα της κυβερνήσεως!δεν είναι όλοι το ίδιο!
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 07, 2010, 02:57:43 pmμην αλλάζεις το θέμα!διευκρινίζω την διαφορά ανάμεσα στους διοριστέους β΄φουρνιας και στους υπολοιπους!Δεν αλλάζω κανένα θέμα. Εκεί είναι το σοβαρό θέμα! Ότι με τα νέα δεδομένα τους παίρνει όλους η μπάλα. 60%, 40%, 24μηνα...Με νόμο ουσιαστικά κατήργησε το 24μηνο...Αν αύριο μεθαύριο κουρελιάσει και τα ΦΕΚ με ένα προεδρικό διάταγμα, τι θα πούμε; Επειδή μας κουρέλιασε το ΦΕΚ δεν έχουμε δικαίωμα διορισμου;
Παράθεση από: jimy100 στις Ιουνίου 07, 2010, 03:01:56 pmΠαράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 07, 2010, 02:57:43 pmμην αλλάζεις το θέμα!διευκρινίζω την διαφορά ανάμεσα στους διοριστέους β΄φουρνιας και στους υπολοιπους!Δεν αλλάζω κανένα θέμα. Εκεί είναι το σοβαρό θέμα! Ότι με τα νέα δεδομένα τους παίρνει όλους η μπάλα. 60%, 40%, 24μηνα...Με νόμο ουσιαστικά κατήργησε το 24μηνο...Αν αύριο μεθαύριο κουρελιάσει και τα ΦΕΚ με ένα προεδρικό διάταγμα, τι θα πούμε; Επειδή μας κουρέλιασε το ΦΕΚ δεν έχουμε δικαίωμα διορισμου;επειδή και το δικό μου όνομα ήταν πέρυσι το καλοκαιρι στους διοριστέους του ΑΣΕΠ και επειδή εγώ δεν είμαι τόσο <large> τύπος όσο εσύ,και νομικά κινήθηκα και απαιτώ τον διορισμό μου και δεν θεωρώ ότι είμαι ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους παρά μόνο με αυτούς που το όνομά τους ήταν στους διοριστέους του ΑΣΕΠ!
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 07, 2010, 03:05:50 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Ιουνίου 07, 2010, 03:01:56 pmΠαράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 07, 2010, 02:57:43 pmμην αλλάζεις το θέμα!διευκρινίζω την διαφορά ανάμεσα στους διοριστέους β΄φουρνιας και στους υπολοιπους!Δεν αλλάζω κανένα θέμα. Εκεί είναι το σοβαρό θέμα! Ότι με τα νέα δεδομένα τους παίρνει όλους η μπάλα. 60%, 40%, 24μηνα...Με νόμο ουσιαστικά κατήργησε το 24μηνο...Αν αύριο μεθαύριο κουρελιάσει και τα ΦΕΚ με ένα προεδρικό διάταγμα, τι θα πούμε; Επειδή μας κουρέλιασε το ΦΕΚ δεν έχουμε δικαίωμα διορισμου;επειδή και το δικό μου όνομα ήταν πέρυσι το καλοκαιρι στους διοριστέους του ΑΣΕΠ και επειδή εγώ δεν είμαι τόσο <large> τύπος όσο εσύ,και νομικά κινήθηκα και απαιτώ τον διορισμό μου και δεν θεωρώ ότι είμαι ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους παρά μόνο με αυτούς που το όνομά τους ήταν στους διοριστέους του ΑΣΕΠ!Νομικά μπορούμε να κινηθούμε όλοι, αυτό δε νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να το αντιληφθεί κανείς. Από εκεί και πέρα, όπως νομίζει ο καθένας...Εγώ δεν ειρωνεύτηκα κανέναν, προσπαθώ εδώ και καιρό να δείξω ότι η λύση για το χάλι που ζούμε δε βρίσκεται στις δικαστικές προσφυγές. Το νομοσχέδιο για την εκπαίδευση πέρασε, σε μερικά χρόνια θα αρθεί και η μονιμότητα και οι κόποι που κάναμε μπορεί να πάνε χαμένοι. Για να προβάλλεις αντιστάσεις όμως σε κάτι που σε διαλύει, δεν μπορείς να πηγαίνεις τεμαχισμένος να το αντιμετωπίσεις. Δε νομίζω ότι είναι τόσο δυσνόητο αυτό που λέω, ούτε είπα ότι δεν πρέπει να γίνουν δικαστικές προσφυγές. Είναι άλλο πράγμα όμως να βαράς με το δάχτυλο, και άλλο με τη γροθιά.
Παράθεση από: jimy100 στις Ιουνίου 07, 2010, 03:12:40 pmΠαράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 07, 2010, 03:05:50 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Ιουνίου 07, 2010, 03:01:56 pmΠαράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 07, 2010, 02:57:43 pmμην αλλάζεις το θέμα!διευκρινίζω την διαφορά ανάμεσα στους διοριστέους β΄φουρνιας και στους υπολοιπους!Δεν αλλάζω κανένα θέμα. Εκεί είναι το σοβαρό θέμα! Ότι με τα νέα δεδομένα τους παίρνει όλους η μπάλα. 60%, 40%, 24μηνα...Με νόμο ουσιαστικά κατήργησε το 24μηνο...Αν αύριο μεθαύριο κουρελιάσει και τα ΦΕΚ με ένα προεδρικό διάταγμα, τι θα πούμε; Επειδή μας κουρέλιασε το ΦΕΚ δεν έχουμε δικαίωμα διορισμου;επειδή και το δικό μου όνομα ήταν πέρυσι το καλοκαιρι στους διοριστέους του ΑΣΕΠ και επειδή εγώ δεν είμαι τόσο <large> τύπος όσο εσύ,και νομικά κινήθηκα και απαιτώ τον διορισμό μου και δεν θεωρώ ότι είμαι ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους παρά μόνο με αυτούς που το όνομά τους ήταν στους διοριστέους του ΑΣΕΠ!Νομικά μπορούμε να κινηθούμε όλοι, αυτό δε νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να το αντιληφθεί κανείς. Από εκεί και πέρα, όπως νομίζει ο καθένας...Εγώ δεν ειρωνεύτηκα κανέναν, προσπαθώ εδώ και καιρό να δείξω ότι η λύση για το χάλι που ζούμε δε βρίσκεται στις δικαστικές προσφυγές. Το νομοσχέδιο για την εκπαίδευση πέρασε, σε μερικά χρόνια θα αρθεί και η μονιμότητα και οι κόποι που κάναμε μπορεί να πάνε χαμένοι. Για να προβάλλεις αντιστάσεις όμως σε κάτι που σε διαλύει, δεν μπορείς να πηγαίνεις τεμαχισμένος να το αντιμετωπίσεις. Δε νομίζω ότι είναι τόσο δυσνόητο αυτό που λέω, ούτε είπα ότι δεν πρέπει να γίνουν δικαστικές προσφυγές. Είναι άλλο πράγμα όμως να βαράς με το δάχτυλο, και άλλο με τη γροθιά.το ότι αναβλήθηκε η δίκη των ΟΑΕΔΙΤΩΝ και το ότι αυτοί θα διοριστούν όλοι φέτος από το 40 /100 το έμαθες?καλή γροθιά,ε?
Αυτά έφαγαν τους εργαζόμενους τόσα χρόνια στην Ελλάδα, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι να τα βάζουν με τους δημόσιους, οι άνεργοι με αυτούς που έχουν εργασία, οι χαμηλοσυντιαξιούχοι με τα "ρετιρέ" των συνταξιούχων, οι μικροί επαγγελματίες με τους μισθωτούς και πάει λέγοντας. Καμιά αλληλεγγύη.
τι έγινε ρε παιδιά;μπήκε ο Ιούνιος και "άναψε" το θέμα;Που να δημοσιευτούν και οι πίνακες τον Αύγουστο...ΥΓ jimy100 δε διαφωνώ με το σκεπτικό σου αλλά δικαστικά δεν μπορούν να προσφύγουν μαζί όλες οι κατηγορίες γιατί πολύ απλά εντάσσονται σε άλλο νομικό πλαίσιο. Είναι άλλο το νομικό και άλλο το πολιτικό κομμάτι. Ήδη οι 24μηνίτες έφτιαξαν και σύλλογο για να υπερασπίσουν νομικά την υπόθεσή τους. http://eikositetramino.blogspot.com/και είναι λογικό.Το δε πολιτικό του ζητήματος είναι μια άλλη ιστορία και η πρωτοβουλία στο αλφαβήτα των διοριστέων έχει πολιτική κατεύθυνση (αγώνα με πολιτικά μέσα πίεσης) και όχι δικαστική.Για να ωριμάσει η πολιτική διεκδίκηση θα χρειαστεί όπως φαίνεται λίγος καιρός ακόμη. Για αυτό κάποιοι συνάδελφοι προτίμησαν να ξεκινήσουν δικαστικό αγώνα γιατί μέχρι να γίνει η επανάσταση θέλει το χρόνο του το πράμα. Όχι;
Κάτι που αφορά και τους διοριστέους : σύμφωνα με πληροφορίες της Α