0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 08, 2010, 12:12:34 pmΚάτι που αφορά και τους διοριστέους : σύμφωνα με πληροφορίες της Α
Κάτι που αφορά και τους διοριστέους : σύμφωνα με πληροφορίες της Α
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 07, 2010, 02:45:21 pmπαιδιά μη μπερδεύεστε!όταν λέμε <διοριστέοι β΄φουρνιας>εννοούμε μόνο τους ανθρώπους που δώσανε ΑΣΕΠ και κρίθηκαν διοριστέοι!μόνο τα ονόματα αυτών είναι στην εφημερίδα της κυβερνήσεως!δεν είναι όλοι το ίδιο! Όταν λέμε <διοριστέοι β΄φουρνιάς> εννοούμε μαζί τους ανθρώπους που δώσανε ΑΣΕΠ και τους ανθρώπους που μάζεψαν μόρια με την προϋπηρεσία τους (40%) !
παιδιά μη μπερδεύεστε!όταν λέμε <διοριστέοι β΄φουρνιας>εννοούμε μόνο τους ανθρώπους που δώσανε ΑΣΕΠ και κρίθηκαν διοριστέοι!μόνο τα ονόματα αυτών είναι στην εφημερίδα της κυβερνήσεως!δεν είναι όλοι το ίδιο!
Εγώ ξέρω πως διοριστέος θεωρείται μόνο αυτός που έχει κατοχυρώσει δικαίωμα διορισμού και το ονομά του έχει δημοσιευτεί σε ΦΕΚ....οι υπόλοιποι απλά είχαν δρομολογήσει το διορισμό τους, δεν το είχαν κατοχυρώσει. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι και οι συνάδελφοι του 40% και 24μηνο δεν έχουν δίκιο. Αλλά μην μπαίνουμε όλοι σε ένα σακούλι..
Παράθεση από: margarita23 στις Ιουνίου 07, 2010, 03:03:16 pmΠαράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 07, 2010, 02:45:21 pmπαιδιά μη μπερδεύεστε!όταν λέμε <διοριστέοι β΄φουρνιας>εννοούμε μόνο τους ανθρώπους που δώσανε ΑΣΕΠ και κρίθηκαν διοριστέοι!μόνο τα ονόματα αυτών είναι στην εφημερίδα της κυβερνήσεως!δεν είναι όλοι το ίδιο! Όταν λέμε <διοριστέοι β΄φουρνιάς> εννοούμε μαζί τους ανθρώπους που δώσανε ΑΣΕΠ και τους ανθρώπους που μάζεψαν μόρια με την προϋπηρεσία τους (40%) !Εγώ ξέρω πως διοριστέος θεωρείται μόνο αυτός που έχει κατοχυρώσει δικαίωμα διορισμού και το ονομά του έχει δημοσιευτεί σε ΦΕΚ....οι υπόλοιποι απλά είχαν δρομολογήσει το διορισμό τους, δεν το είχαν κατοχυρώσει. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι και οι συνάδελφοι του 40% και 24μηνο δεν έχουν δίκιο. Αλλά μην μπαίνουμε όλοι σε ένα σακούλι..
Παράθεση από: sema στις Ιουνίου 08, 2010, 04:06:45 pmΠαράθεση από: margarita23 στις Ιουνίου 07, 2010, 03:03:16 pmΠαράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 07, 2010, 02:45:21 pmπαιδιά μη μπερδεύεστε!όταν λέμε <διοριστέοι β΄φουρνιας>εννοούμε μόνο τους ανθρώπους που δώσανε ΑΣΕΠ και κρίθηκαν διοριστέοι!μόνο τα ονόματα αυτών είναι στην εφημερίδα της κυβερνήσεως!δεν είναι όλοι το ίδιο! Όταν λέμε <διοριστέοι β΄φουρνιάς> εννοούμε μαζί τους ανθρώπους που δώσανε ΑΣΕΠ και τους ανθρώπους που μάζεψαν μόρια με την προϋπηρεσία τους (40%) !Εγώ ξέρω πως διοριστέος θεωρείται μόνο αυτός που έχει κατοχυρώσει δικαίωμα διορισμού και το ονομά του έχει δημοσιευτεί σε ΦΕΚ....οι υπόλοιποι απλά είχαν δρομολογήσει το διορισμό τους, δεν το είχαν κατοχυρώσει. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι και οι συνάδελφοι του 40% και 24μηνο δεν έχουν δίκιο. Αλλά μην μπαίνουμε όλοι σε ένα σακούλι..Μιλώντας για σακκούλια...Εκατό σακκούλια θα διορίσει φέτος; Έχουν μπει ετικέτες στα 60 ( προσωπικά ΦΕΚ διορισμού). Στα 40 θα μπουν ετικέτες στο τέλος του Ιουνίου (με την έκδοση των πινάκων)...Και αν θέλει ο σακκουλάς θα προσθέσει μερικά από τις εναπομείνασες ετικέτες στα υπόλοιπα κατωχυρώσαντα λέει διορισμό σακκουλάκια στον τουρβά του (24μηνο με ασεπ) εκτός ποσοστών και σύμφωνα με τις ανάγκες της αποθήκης ψυχών (σε τέτοια προσπαθεί να μετατρέψει το σχολείο των ονείρων μας και των μαθητών μας) Έτσι εξήγγειλε με τον πρόσφατο φετφά (νόμο)η πολυχρονεμένη μας σουλτάνα και ψήφισε η βουλή...
Σακούλι το σακούλι ... θέριεψε η φασολιά και ... πουθενά δε χωρά ...!!!
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουνίου 08, 2010, 04:35:25 pmΣακούλι το σακούλι ... θέριεψε η φασολιά και ... πουθενά δε χωρά ...!!!Άντε Άριστε να σκαρφαλώνουμε σιγά σιγά....Και να εκτοπίζουμε κάμποσα σακκουλάκια να μη βαραίνει η μάννα φασολιά...Έτσι θα πάμε μπροστά, και η κυρά μάννα θα μας λέει αληταράδες αφού εμείς της ¨δίνουμε βοήθεια και την μαγκούρα στο προσκέφαλο σιμά...¨
Παράθεση από: sema στις Ιουνίου 08, 2010, 04:06:45 pmΕγώ ξέρω πως διοριστέος θεωρείται μόνο αυτός που έχει κατοχυρώσει δικαίωμα διορισμού και το ονομά του έχει δημοσιευτεί σε ΦΕΚ....οι υπόλοιποι απλά είχαν δρομολογήσει το διορισμό τους, δεν το είχαν κατοχυρώσει. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι και οι συνάδελφοι του 40% και 24μηνο δεν έχουν δίκιο. Αλλά μην μπαίνουμε όλοι σε ένα σακούλι..H κατάληξη –τέος δηλώνει ότι πρέπει να πάθει κάποιος αυτό που σημαίνει το ρήμα από το οποίο παράγεται. Σύμφωνα με τη νομοθεσία και μέχρι να διεξαχθεί ο επόμενος ΑΣΕΠ διοριστέοι είναι οι εκπαιδευτικοί που προέρχονται 1) από τον πίνακα του τελευταίου ΑΣΕΠ και 2) από σχετικό πίνακα του υπεπθ που καταρτίζεται κάθε χρόνο με βάση την πραγματική τους προϋπηρεσία και σε ποσοστά 60% και 40% αντίστοιχα.Επιπλέον, σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας διοριστέοι μπορεί να κριθούν και οι 24μηνιτες + ασεπ και οι 30μηνίτεςΈτσι, γιατί όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε
εγω ρωταω....αν παρει φετος 2010-2011 ολη τη β'φουρνια , θα πρεπει να κανει ή οχι ασεπ (συμφωνα με το νομο) ωστε την επομενη 2011-2012 να διορισει με το ιδιο συστημα 60-40 ?