0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε συμφωνώ με τους εκτοπισμούς ..., άλλωστε δίνοντας αξία - καιρό τώρα - στη φασολιά, στην αγρότισσα ή στη μανάβισσα, εκτοπίσαμε απ' τη ζωή μας τη χαρά ..., και είναι τόσο πολύτιμη ...
Διευκρίνηση:¨Στην κυρά μάνα μας μη δίνετε βοήθεια ούτε μαγκούρα στο προσκέφαλο σιμάΓιατί θα δέρνει κάθε μέρα τα παιδιά της κι όταν μιλάω θα με λέει αληταρά¨η πρότερη παράφρασή μου σ΄αυτό το άσμα αναφέρεται...
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουνίου 08, 2010, 04:49:30 pmΔε συμφωνώ με τους εκτοπισμούς ..., άλλωστε δίνοντας αξία - καιρό τώρα - στη φασολιά, στην αγρότισσα ή στη μανάβισσα, εκτοπίσαμε απ' τη ζωή μας τη χαρά ..., και είναι τόσο πολύτιμη ...Καλέ μου ΑρίστοΓνωριζόμαστε από καιρό εδώ και ήθελα να καταλάβεις τη σάτυρα στα λόγια μου που ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.αλλά μιλώντας στη φασολιά ήθελα να απευθυνθώ στα λίγα σακούλια που καβάλησαν το καλάμι... ΚΑΙ ΜΟΝΟ...
δεν μιλαω για "ελειψη",...μιλαω για κανονικο διορισμο. εκει, δεν μπορει παρα να προκυρηξει διαγωνισμο! (μιλαω για το 60% μεσω ΑΣΕΠ).Εξαλλου παντα ελεγε "ολοι μεσω ΑΣΕΠ"....δεν ξερω....υποθετω ....
Προφανώς σε κατανοώ και, εκτιμώντας τον τρόπο που βιώνεις την κοινή μας ανηφόρα, είπα να θυμήσω σε σένα, σε μένα, σε όλους πως η ζωή, αδικημένους ή μη, δε μας περιμένει και σαν προσπερνά η ζωή ... χάνεται!
εγω ρωταω....αν παρει φετος 2010-2011 ολη τη β'φουρνια , θα πρεπει να κανει ή οχι ασεπ (συμφωνα με το νομο) ωστε την επομενη 2011-2012 να διορισει με το ιδιο συστημα 60-40 ?
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουνίου 08, 2010, 04:28:33 pmΠαράθεση από: sema στις Ιουνίου 08, 2010, 04:06:45 pmΕγώ ξέρω πως διοριστέος θεωρείται μόνο αυτός που έχει κατοχυρώσει δικαίωμα διορισμού και το ονομά του έχει δημοσιευτεί σε ΦΕΚ....οι υπόλοιποι απλά είχαν δρομολογήσει το διορισμό τους, δεν το είχαν κατοχυρώσει. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι και οι συνάδελφοι του 40% και 24μηνο δεν έχουν δίκιο. Αλλά μην μπαίνουμε όλοι σε ένα σακούλι..H κατάληξη –τέος δηλώνει ότι πρέπει να πάθει κάποιος αυτό που σημαίνει το ρήμα από το οποίο παράγεται. Σύμφωνα με τη νομοθεσία και μέχρι να διεξαχθεί ο επόμενος ΑΣΕΠ διοριστέοι είναι οι εκπαιδευτικοί που προέρχονται 1) από τον πίνακα του τελευταίου ΑΣΕΠ και 2) από σχετικό πίνακα του υπεπθ που καταρτίζεται κάθε χρόνο με βάση την πραγματική τους προϋπηρεσία και σε ποσοστά 60% και 40% αντίστοιχα.Επιπλέον, σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας διοριστέοι μπορεί να κριθούν και οι 24μηνιτες + ασεπ και οι 30μηνίτεςΈτσι, γιατί όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε Άρθρο 9Μεταβατικές διατάξεις1. Κατά την περίοδο έως και το σχολικό έτος 2011−2012οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμιακαι τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση γίνονται σε ποσοστό60% από τους ισχύοντες πίνακες διοριστέων εκπαιδευ−τικών του Α.Σ.Ε.Π. και σε ποσοστό 40% από τους κατά την παράγραφο 2 ενιαίους πίνακες προσωρινών ανα−πληρωτών εκπαιδευτικών με πραγματική προϋπηρεσία.Αν κάποοι δεν το έχουν δει....για να μην τρελαθούμε εντελώς συνάδελφοι...και όλοι όσοι είναι σε κάποια ακατηγορία αγωνίστηκαν γι αυτο..
Παράθεση από: sema στις Ιουνίου 08, 2010, 04:06:45 pmΕγώ ξέρω πως διοριστέος θεωρείται μόνο αυτός που έχει κατοχυρώσει δικαίωμα διορισμού και το ονομά του έχει δημοσιευτεί σε ΦΕΚ....οι υπόλοιποι απλά είχαν δρομολογήσει το διορισμό τους, δεν το είχαν κατοχυρώσει. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι και οι συνάδελφοι του 40% και 24μηνο δεν έχουν δίκιο. Αλλά μην μπαίνουμε όλοι σε ένα σακούλι..H κατάληξη –τέος δηλώνει ότι πρέπει να πάθει κάποιος αυτό που σημαίνει το ρήμα από το οποίο παράγεται. Σύμφωνα με τη νομοθεσία και μέχρι να διεξαχθεί ο επόμενος ΑΣΕΠ διοριστέοι είναι οι εκπαιδευτικοί που προέρχονται 1) από τον πίνακα του τελευταίου ΑΣΕΠ και 2) από σχετικό πίνακα του υπεπθ που καταρτίζεται κάθε χρόνο με βάση την πραγματική τους προϋπηρεσία και σε ποσοστά 60% και 40% αντίστοιχα.Επιπλέον, σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας διοριστέοι μπορεί να κριθούν και οι 24μηνιτες + ασεπ και οι 30μηνίτεςΈτσι, γιατί όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε
Εγώ ξέρω πως διοριστέος θεωρείται μόνο αυτός που έχει κατοχυρώσει δικαίωμα διορισμού και το ονομά του έχει δημοσιευτεί σε ΦΕΚ....οι υπόλοιποι απλά είχαν δρομολογήσει το διορισμό τους, δεν το είχαν κατοχυρώσει. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι και οι συνάδελφοι του 40% και 24μηνο δεν έχουν δίκιο. Αλλά μην μπαίνουμε όλοι σε ένα σακούλι..
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 08, 2010, 04:48:36 pmεγω ρωταω....αν παρει φετος 2010-2011 ολη τη β'φουρνια , θα πρεπει να κανει ή οχι ασεπ (συμφωνα με το νομο) ωστε την επομενη 2011-2012 να διορισει με το ιδιο συστημα 60-40 ?"Άρθρο 9Μεταβατικές διατάξεις1. Κατά την περίοδο έως και το σχολικό έτος 2011−2012οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμιακαι τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση γίνονται σε ποσοστό60% από τους ισχύοντες πίνακες διοριστέων εκπαιδευ−τικών του Α.Σ.Ε.Π. και σε ποσοστό 40% από τους κατά την παράγραφο 2 ενιαίους πίνακες προσωρινών ανα−πληρωτών εκπαιδευτικών με πραγματική προϋπηρεσία."Τα Ελληνικά τα καταλαβαίνετε;