0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rwxanh στις Ιουνίου 30, 2010, 12:09:45 pmΚι εγώ έτσι κατάλαβα διαβάζοντάς το απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω για να μην έχουμε κανένα απρόοπτο.παρόλο που είναι όντως αυτονόητο, ξαναπήρα στο υπουργείο και ρώτησα εκ νέου.Η απάντηση:Δεν αφορά το διορισμό των ασεπιτών αυτή η εγκύκλιος. Απλώς εάν κάποιος θέλει σε περίπτωση μη διορισμού του φέτος ( επειδή δεν θα πάρουν σε όλες τις ειδικότητες ολόκληρη τη β φουρνιά) να δουλέψει όπωσδήποτε έστω ως αναπληρωτής ή ωρομίσθιος, τότε πρέπει βεβαίως να κάνει τα χαρτιά του, αλλά αυτό δε σχετίζεται με το διορισμό του από τον πίνακα του ασεπ.
Κι εγώ έτσι κατάλαβα διαβάζοντάς το απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω για να μην έχουμε κανένα απρόοπτο.
Παράθεση από: Estella80 στις Ιουνίου 30, 2010, 12:34:08 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Ιουνίου 30, 2010, 12:09:45 pmΚι εγώ έτσι κατάλαβα διαβάζοντάς το απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω για να μην έχουμε κανένα απρόοπτο.παρόλο που είναι όντως αυτονόητο, ξαναπήρα στο υπουργείο και ρώτησα εκ νέου.Η απάντηση:Δεν αφορά το διορισμό των ασεπιτών αυτή η εγκύκλιος. Απλώς εάν κάποιος θέλει σε περίπτωση μη διορισμού του φέτος ( επειδή δεν θα πάρουν σε όλες τις ειδικότητες ολόκληρη τη β φουρνιά) να δουλέψει όπωσδήποτε έστω ως αναπληρωτής ή ωρομίσθιος, τότε πρέπει βεβαίως να κάνει τα χαρτιά του, αλλά αυτό δε σχετίζεται με το διορισμό του από τον πίνακα του ασεπ.Δηλαδή υπάρχει περίπτωση σε κάποιες ειδικότητες να πάρουν όλο το 60-40? Μακάρι, αλλά δύσκολο το βλέπω...
Λογικα,αφου εγιναν οι αποσπασεις και αφου ολοκληρωθει η διαδικασια με τις αιτησεις γιι αναπληρωτες ολων των κατηγοριων και ωρομισθιους,σειρα εχει η εγκυκλιος για μονιμοποιηση,ετσι;εμεις δηλαδη και το 40%..δεν υπαρχει καποια αλλη εκρεμοτητα;;;
Μαλιστα..ειπα ,μπας και γινει κανα θαυμα φετος και μαθουμε νωριτερα..(επειδη,εχω την εντυπωση οτι οι αιτησεις για αναπληρωση βγηκαν νωριτερα)αλλα,its ok..
Παιδιά τι περιλαμβάνει η κάθε περιοχή διορισμού που μπορώ να το βρω, γιατί πάω να δηλώσω για αναπληρωτής αύριο για την περίπτωση που δεν μας διορίσουν φέτος!
Ξέρει κανείς σε τι φάση βρίσκεται η δικαστική κίνηση των 100 και κάτι διοριστέων του ΑΣΕΠ;;