*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 688474 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #1652 στις: Ιουνίου 30, 2010, 12:42:14 pm »
Πολύ ωραία! Σ'ευχαριστώ πολύυ για την απάντηση. Οπότε είναι σιγουρο πια.
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:51:53 »

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1653 στις: Ιουνίου 30, 2010, 01:18:26 pm »
Κι εγώ έτσι κατάλαβα διαβάζοντάς το απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω για να μην έχουμε κανένα απρόοπτο.

παρόλο που είναι όντως αυτονόητο, ξαναπήρα στο υπουργείο και ρώτησα εκ νέου.
Η απάντηση:
Δεν αφορά το διορισμό των ασεπιτών αυτή η εγκύκλιος.
Απλώς εάν κάποιος θέλει σε περίπτωση μη διορισμού του φέτος ( επειδή δεν θα πάρουν σε όλες τις ειδικότητες ολόκληρη τη β φουρνιά) να δουλέψει όπωσδήποτε έστω ως αναπληρωτής ή ωρομίσθιος, τότε πρέπει βεβαίως να κάνει τα χαρτιά του, αλλά αυτό δε σχετίζεται με το διορισμό του από τον πίνακα του ασεπ.

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση σε κάποιες ειδικότητες να πάρουν όλο το 60-40? Μακάρι, αλλά δύσκολο το βλέπω...

Αποσυνδεδεμένος Estella80

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1654 στις: Ιουνίου 30, 2010, 07:16:30 pm »
Κι εγώ έτσι κατάλαβα διαβάζοντάς το απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω για να μην έχουμε κανένα απρόοπτο.

παρόλο που είναι όντως αυτονόητο, ξαναπήρα στο υπουργείο και ρώτησα εκ νέου.
Η απάντηση:
Δεν αφορά το διορισμό των ασεπιτών αυτή η εγκύκλιος.
Απλώς εάν κάποιος θέλει σε περίπτωση μη διορισμού του φέτος ( επειδή δεν θα πάρουν σε όλες τις ειδικότητες ολόκληρη τη β φουρνιά) να δουλέψει όπωσδήποτε έστω ως αναπληρωτής ή ωρομίσθιος, τότε πρέπει βεβαίως να κάνει τα χαρτιά του, αλλά αυτό δε σχετίζεται με το διορισμό του από τον πίνακα του ασεπ.

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση σε κάποιες ειδικότητες να πάρουν όλο το 60-40? Μακάρι, αλλά δύσκολο το βλέπω...

jimy100 έχεις δίκιο, συγγνώμη, στην προσπάθειά μου να εκφραστώ προσεχτικά, το παραέκανα.
Όχι, ίσα ίσα, το αντίθετο μου είπε η υπάλληλος, ότι δεν θα σας πάρουν όλους τους ασεπίτες. Απλά επειδή δεν ήθελα να γενικεύω και να μιλώ για όλους προσπάθησα να το περιορίσω, ότι ίσως να μην αφορά όλους. Δε νομίζω δηλαδή ότι αυτό αφορά τους δασκάλους.
"A lie told often enough becomes the truth."
-- Vladimir Ilyich Lenin --

Αποσυνδεδεμένος sofoulitsa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1655 στις: Ιουνίου 30, 2010, 07:40:20 pm »
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Για να βγει η εγκύκλιος των διορισμών πρέπει να ολοκληρωθεί πρώτα η διαδικασία κατάθεσης των μηχανογραφικών των μαθητών ή το ένα δεν επηρεάζει το άλλο; Γιατί σκέφτηκα ότι δεν μπορούν στη Δευτεροβάθμια να ασχολούνται παράλληλα και με τα μηχανογραφικά και με αιτήσεις των διοριστέων. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ίσως μπορούμε να υπολογίζουμε -περίπου- πότε θα βγει η εγκύκλιός μας...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:51:53 »

Αποσυνδεδεμένος root

• Πλήρες μέλος
  • ----
    • Προφίλ
« Απάντηση #1656 στις: Ιουνίου 30, 2010, 09:04:40 pm »
Τα μηχανογραφικα γίνονται online από τα σχολεία απ'όσο ξέρω αρα δεν νομίζω οτι επηρεάζει........

Αποσυνδεδεμένος tiel

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1657 στις: Ιουλίου 01, 2010, 03:04:26 pm »
Λογικα,αφου εγιναν οι αποσπασεις και αφου ολοκληρωθει η διαδικασια με τις αιτησεις γιι αναπληρωτες ολων των κατηγοριων και ωρομισθιους,σειρα εχει η εγκυκλιος για μονιμοποιηση,ετσι;εμεις δηλαδη και το 40%..δεν υπαρχει καποια αλλη εκρεμοτητα;;;

Αποσυνδεδεμένος maryliarode

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1658 στις: Ιουλίου 01, 2010, 03:24:37 pm »
Λογικα,αφου εγιναν οι αποσπασεις και αφου ολοκληρωθει η διαδικασια με τις αιτησεις γιι αναπληρωτες ολων των κατηγοριων και ωρομισθιους,σειρα εχει η εγκυκλιος για μονιμοποιηση,ετσι;εμεις δηλαδη και το 40%..δεν υπαρχει καποια αλλη εκρεμοτητα;;;

Αύριο λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις αναπληρωτών (καλή επιτυχία σε όλους!) , πρέπει πρώτα να βγουν οι πίνακες των αναπληρωτών και μετά θα βγουν οι αιτήσεις για μόνιμους! Αυτό συνήθως γίνεται τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου...

Αποσυνδεδεμένος tiel

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1659 στις: Ιουλίου 01, 2010, 04:26:16 pm »
Μαλιστα..ειπα ,μπας και γινει κανα θαυμα φετος και μαθουμε νωριτερα..(επειδη,εχω την εντυπωση οτι οι αιτησεις για αναπληρωση βγηκαν νωριτερα)αλλα,its ok..

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #1660 στις: Ιουλίου 01, 2010, 07:21:37 pm »
Μαλιστα..ειπα ,μπας και γινει κανα θαυμα φετος και μαθουμε νωριτερα..(επειδη,εχω την εντυπωση οτι οι αιτησεις για αναπληρωση βγηκαν νωριτερα)αλλα,its ok..

Ίσα-ίσα, οι αιτήσεις για αναπληρωτές καθυστέρησαν φέτος
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος george_fnf

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1661 στις: Ιουλίου 01, 2010, 11:59:29 pm »
Παιδιά τι περιλαμβάνει η κάθε περιοχή διορισμού που μπορώ να το βρω, γιατί πάω να δηλώσω για αναπληρωτής αύριο για την περίπτωση που δεν μας διορίσουν φέτος!

Αποσυνδεδεμένος Estella80

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1662 στις: Ιουλίου 02, 2010, 12:30:26 am »
Παιδιά τι περιλαμβάνει η κάθε περιοχή διορισμού που μπορώ να το βρω, γιατί πάω να δηλώσω για αναπληρωτής αύριο για την περίπτωση που δεν μας διορίσουν φέτος!

http://moriade.comli.com/
"A lie told often enough becomes the truth."
-- Vladimir Ilyich Lenin --

Αποσυνδεδεμένος lhel

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1663 στις: Ιουλίου 02, 2010, 09:58:56 am »
Ξέρει κανείς σε τι φάση βρίσκεται η δικαστική κίνηση των 100 και κάτι διοριστέων του ΑΣΕΠ;;

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1664 στις: Ιουλίου 02, 2010, 10:07:27 am »
Ξέρει κανείς σε τι φάση βρίσκεται η δικαστική κίνηση των 100 και κάτι διοριστέων του ΑΣΕΠ;;

Και εγώ το έχω μεγάλη απορία αυτό!!!!!  ???  Λέτε τελικά αυτοί να διοριστούν κι εμείς που μείναμε απ' έξω να μην μπούμε???  :(  Θεός φυλάξοι!!!!  :o Άσε που και όλοι αυτοί έχουν μια μυστικοπάθεια και δεν λένε τίποτα στο φόρουμ ....  >:(  ;D 

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1665 στις: Ιουλίου 02, 2010, 03:54:35 pm »
Το Υπουργείο Παιδείας για άλλη μια φορά επιλέγει να παίξει με τη ζωή χιλιάδων εκπαιδευτικών, νομοθετώντας μέσω της νέας εγκυκλίου αναπληρωτών και ωρομισθίων και στήνοντας ένα νέο σκλαβοπάζαρο με τις ρυθμίσεις για τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου, τον νέο τρόπο υπολογισμού της προϋπηρεσίας, την επαναδιατύπωση του ασυμβίβαστου καθώς και με την ένταξη στους πίνακες των εκκλησιαστικών σχολείων και της Σιβιτανιδείου.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει για μια ακόμη φορά τους υπό διορισμό εκπαιδευτικούς μόνο ως ύπουλος μπορεί να χαρακτηριστεί. Συγκεκριμένα , η κυβέρνηση επιλέγει να μην πει κουβέντα ούτε για τον αριθμό των διορισμών που προτίθεται να κάνει αλλά ούτε και για την περιβόητη μεταβατική περίοδο (αρκείται σε μια γενικολογία ότι η μεταβατική περίοδος θα κρατήσει μέχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ, χωρίς να ξεκαθαρίζει ποιους θα διορίσει παίζοντας για άλλη μια φορά με το μέλλον χιλιάδων εκπαιδευτικών που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα). Συγκεκριμένα , ενώ αναφέρει ότι θα διορίσει σε ποσοστό 60% απο τον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ και 40% από τον ενιαίο πίνακα προσωρινών αναπληρωτών, αποφεύγει να μιλήσει για συγκεκριμένο αριθμό διορισμών. Ενώ αναφέρει την κατάρτιση πίνακα εκπαιδευτικών με 24 μήνες πραγματική προϋπηρεσία και μια επιτυχία σε ΑΣΕΠ, αρκείται στον διορισμό τους «ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας» ,  χωρίς να ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με όσους δεν διοριστούν μετά το πέρας της μεταβατικής περιόδου.

Αποτελεί δε μεγάλη πρόκληση σε αυτή την περίοδο το υπουργείο παιδείας να σπαταλά 200.000

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182741
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)