*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 688938 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimmag

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #1708 στις: Ιουλίου 04, 2010, 07:28:09 pm »
dimmag στην στήλη «ήρθαν» πρέπει να προσθέσεις συνολικά όσους έφυγαν αφαιρώντας όσους ήρθαν ,  επίσης στην στήλη «έφυγαν» να προσθέσεις συνολικά όσους πήγαν αφαιρώντας αυτούς που έφυγαν( να συμπεριλάβεις και τις περιοχές που μόνο μετατέθηκαν  εκπαιδευτικοί χωρίς να αποχωρίσει απ' αυτές κανείς). Πρέπει το άθροισμα στις δύο στήλες να βγαίνει ίδιο. Και εγώ έβγαλα 336 αλλά και στις δύο στήλες.
Για αυτό έγραψα ότι τα οργανικά κενά στους μαθηματικούς είναι περίπου 330.
Και κάτι άλλο δεν βλέπω την Αθήνα...
Υπολόγισα μόνο τις περιοχές που έφυγαν περισσότεροι από όσους ήρθαν γιατί εκεί νομίζω ότι θα δημιουργηθούν λειτουργικά κενά.....δες τις περιοχές όλες όσες δίνονται για πρωτοδιόριστους θα δώσω και για τις υπόλοιπες περιοχές για να δεις τι εννοώ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:52:37 »

Αποσυνδεδεμένος dimmag

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1709 στις: Ιουλίου 04, 2010, 07:32:10 pm »
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
ΠΕΡΙΟΧΗ   ΕΦΥΓΑΝ   ΗΡΘΑΝ   ΔΙΑΦΟΡΑ
Α΄ Ανατ. Αττικής (Δ.Ε.)   4   4   0
Α΄ Αρκαδίας (Δ.Ε.)   1   1   0
Α΄

Αποσυνδεδεμένος dimmag

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1710 στις: Ιουλίου 04, 2010, 07:39:17 pm »
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
ΠΕΡΙΟΧΗ    ΕΦΥΓΑΝ   ΗΡΘΑΝ   ΔΙΑΦΟΡΑ
Α΄ Πειραιά (Δ.Ε.)   2   38   -36
Α΄ Αθήνας (Δ.Ε.)   7   41   -34
Γ΄ Αθήνας (Δ.Ε.)   8   38   -30
Γ΄

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1711 στις: Ιουλίου 04, 2010, 07:50:48 pm »
Παιδιά όταν βγήκαν οι μεταθέσεις εφάρμοσα τη μέθοδο του/της dimmaq για να δω αν ο νομός μου έχει κενά. Κάποιος συνδικαλιστής μου είπε ότι δεν πρέπει να κοιτάζω τα πράγματα έτσι γιατί  δε λαμβανω υπόψη τις συνταξιοδοτήσεις αλλά και κάτι άλλο. Ισχυρίστηκε ότι πέρσι ο νομός αν και έστειλε στο υπουργείο αρκετά οργανικά κενά το υπουργείο δεν έδωσε κανένα κενό για διορισμό. Συμπλήρωσε ότι δεν έχει καταλάβει μετά από τόσα χρόνια πως αυτό το υπουργείο λειτουργεί. Δε θέλω να πω ότι η μεθοδος είναι αναξιόπιστη γιατί δεν είμαι σε θέση να το ξέρω αυτό. Μπορεί να το είπε και για να με παρηγορήσει.

Έτσι είναι. Κι εγώ έχω διαπιστώσει ότι οι διορισμοί, ακόμα και οι μεταθέσεις, λίγη σχέση έχουν στην πράξη με τα οργανικά κενά που υπάρχουν (ή δεν υπάρχουν) σε κάθε περιοχή. Εξαίρεση αποτελούν τα δυσπρόσιτα, όπου τα οργανικά κενά καλύπτονται πάντα με νέους διορισμούς. Στις περισσότερες άλλες περιπτώσεις οι νεοδιόριστοι καλύπτουν λειτουργικά κενά (από αποσπάσεις, άδειες, αλλά και συνταξιοδοτήσεις που δεν πρόλαβαν να συμπεριληφθούν στις οργανικές θέσεις). Στη συνέχεια, οι αναπληρωτές καλύπτουν όσα λειτουργικά κενά δεν καλύφθηκαν από τους μόνιμους διορισμούς + νέα κενά που προκύπτουν από άδειες εγκυμοσύνης/ανατροφής νεοδιόριστων.

Επίσης, η διαφορά που προκύπτει από τον αριθμό των μεταθέσεων σε κάθε περιοχή (πόσοι έφυγαν - πόσοι μετατέθηκαν εκεί) δε μεταφράζεται απαραίτητα σε ισάριθμα οργανικά κενά, γιατί μπορεί να υπήρχαν εκπαιδευτικοί στη διάθεση (δηλ. χωρίς οργανική) από τις προηγούμενες χρονιές, οι οποίοι θα κατέλαβαν τις οργανικές που έμειναν κενές με τη διαδικασία των οργανικών τοποθετήσεων που έγινε τον Μάιο-Ιούνιο.
Αντίστροφα, μια περιοχή που με βάση τις μεταθέσεις μπορεί να εμφανίζει πλεόνασμα, δεν αποκλείεται να έχει οργανικά κενά (αν, για παράδειγμα, δεν υπήρχαν πολλές αιτήσεις για μετάθεση εκεί).
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2010, 07:55:55 pm από ioanna89 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:52:37 »

Αποσυνδεδεμένος dimmag

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1712 στις: Ιουλίου 04, 2010, 08:25:15 pm »
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
Zητώ συγνώμη ξέχασα και αυτούς
ΠΕΡΙΟΧΗ   ΕΦΥΓΑΝ   ΗΡΘΑΝ   ΔΙΑΦΟΡΑ
Δ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ   12   0   12
Α ΠΕΛΛΑΣ   10   0   10
Α ΦΩΚΙΔΑΣ   9   0   9
Γ ΣΑΜΟΥ   9   0   9

Αποσυνδεδεμένος valanidas

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1713 στις: Ιουλίου 04, 2010, 08:50:26 pm »
εγώ το λέω εδώ και καιρό έχει πάρα πολλά κενά στους μαθηματικούς και φιλολόγους,και θα διορίσει αρκετούς και φέτος.Το 135+90 το βλέπω σχεδόν ως σίγουρο.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #1714 στις: Ιουλίου 04, 2010, 09:10:41 pm »
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΠΑΝΑΡΕΤΟ

3. Αριθμοί μόνιμων διορισμών και πρόσληψης αναπληρωτών για τη νέα σχολική χρονιά: προς μεγάλης μας έκπληξη, ζητώντας από τον κ. Πανάρετο τον αριθμό των διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών και τον αριθμό αναπληρωτών που σκοπεύει το Υπουργείο να προσλάβει τη νέα σχολική χρονιά 2010-2011, δεν πήραμε απάντηση γιατί αυτό είναι πολιτικό θέμα!!!! Δεν υπήρξε καμία δέσμευση για την πρόσληψη των διοριστέων τη φετινή χρονιά ούτε φυσικά για το πόσοι αναπληρωτές θα προσληφθούν. Η μόνη δήλωση που υπήρξε ήταν πως οι αριθμοί διορισμών θα ανακοινωθούν μέσα στον Ιούλιο

http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1649

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του υφυπουργού ο αριθμός των διοριστέων δεν έχει να κάνει ούτε με τα κενά που υπάρχουν ούτε με τα κενά που θα προκύψουν από τις συνταξιοδοτήσεις. Δεν θα ακολουθηθεί ούτε στα χαρτιά ένας "ορθολογικός" προσδιορισμός των αναγκών. Ότι πει το ΔΝΤ.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1715 στις: Ιουλίου 04, 2010, 09:16:19 pm »
εγώ το λέω εδώ και καιρό έχει πάρα πολλά κενά στους μαθηματικούς και φιλολόγους,και θα διορίσει αρκετούς και φέτος.Το 135+90 το βλέπω σχεδόν ως σίγουρο.
Δηλάδή εμμέσως μας λες ότι θα κάνει και ασεπ για τους μαθηματικούς μια και οι παραπάνω αριθμοί αντιστοιχουν στις κατηγορίες 60%(ασεπ) και 40%(ενιαίος διορισμών).Αν όλοι λοιπόν διοριστούν φέτος, στη διάρκεια της διετούς μεταβατικής, του χρόνου τι να περιμένουμε;Δεν νομίζω πάντως ότι θα είναι για τους πε03 αυτή η κατανομή των αριθμών και των αντίστοιχων κατηγοριών.Το πιθανότερο είναι από κάθε κατηγορία, συμπεριλαβανομένου και του 24μηνου των μισών, εκάστης.

Αποσυνδεδεμένος wolf

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1716 στις: Ιουλίου 04, 2010, 09:26:10 pm »
Εδώ δεν ξέρουν στο υπουργείο πόσοι είναι διορισμένοι και πόσα κενά έχουν θα καταλάβουμε εμείς από τις μεταθέσεις και όποιους πίνακες βγαίνουν.
Γιατί ξέρουμε πόσους αναπληρωτές πήραν ή πόσους θα πάρουν? Πόσες ώρες αφήνουν πίσω όσοι συνταξιοδοτούνται, πόσες παίρνουν όσοι επιστρέφουν από απόσπαση κτλ κτλ.?
Μήπως υπήρχαν κενά και δεν καλύφθηκαν ή μήπως ήταν υπεράριθμοι? Χαμός δηλαδή. Τρέχα γύρευε.
Με τους διορισμούς θα κάνουν ότι τους φωτίσει ο θεός (ή δεν τους φωτίσει)...

Αποσυνδεδεμένος valanidas

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1717 στις: Ιουλίου 04, 2010, 09:26:46 pm »
συνάδελφοι αλλάξτε τον τρόπο σκέψεις,το 24μηνο είπε αν έχει ανάγκες,θα πάρει .ίσως τούς απορροφήσει του χρόνου στην μεταβατική,μιλάμε πάντα για πε03.διότι κάποιες ειδικότητες έχουν σοβαρό πρόβλημα, ακόμα και για τούς διοριστεους της β φουρνιάς .

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1718 στις: Ιουλίου 04, 2010, 09:32:46 pm »
συνάδελφοι αλλάξτε τον τρόπο σκέψεις,το 24μηνο είπε αν έχει ανάγκες,θα πάρει .ίσως τούς απορροφήσει του χρόνου στην μεταβατική,μιλάμε πάντα για πε03.διότι κάποιες ειδικότητες έχουν σοβαρό πρόβλημα, ακόμα και για τούς διοριστεους της β φουρνιάς .
Το 24μηνο στους πε03 είναι περίπου 85 άτομα.Πιστεύεις δηλαδή οτί αυτοί του χρόνου θα καλύψουν τις αναγκες τότε;Δεν έχεις ολοκληρωμένο σκεπτικό!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1719 στις: Ιουλίου 04, 2010, 09:33:50 pm »
Εδώ δεν ξέρουν στο υπουργείο πόσοι είναι διορισμένοι και πόσα κενά έχουν θα καταλάβουμε εμείς από τις μεταθέσεις και όποιους πίνακες βγαίνουν.
Γιατί ξέρουμε πόσους αναπληρωτές πήραν ή πόσους θα πάρουν? Πόσες ώρες αφήνουν πίσω όσοι συνταξιοδοτούνται, πόσες παίρνουν όσοι επιστρέφουν από απόσπαση κτλ κτλ.?
Μήπως υπήρχαν κενά και δεν καλύφθηκαν ή μήπως ήταν υπεράριθμοι? Χαμός δηλαδή. Τρέχα γύρευε.
Με τους διορισμούς θα κάνουν ότι τους φωτίσει ο θεός (ή δεν τους φωτίσει)...

Συμφωνώ 100% μαζί σου!

Αποσυνδεδεμένος wolf

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1720 στις: Ιουλίου 04, 2010, 09:41:59 pm »
Ξέρει κανείς σε τι φάση βρίσκεται η δικαστική κίνηση των 100 και κάτι διοριστέων του ΑΣΕΠ;;

Και εγώ το έχω μεγάλη απορία αυτό!!!!!  ???  Λέτε τελικά αυτοί να διοριστούν κι εμείς που μείναμε απ' έξω να μην μπούμε???  :(  Θεός φυλάξοι!!!!  :o Άσε που και όλοι αυτοί έχουν μια μυστικοπάθεια και δεν λένε τίποτα στο φόρουμ ....  >:(  ;D 

Δεν γίνεται να καταστρατηγήσουν τη σειρά διορισμού επειδή κάποιοι κινούνται δικαστικά...
Κατά τα άλλα κάποιοι από αυτούς τους 100 αυτοαποκαλούνται συντονιστική επιτροπή διοριστέων ΑΣΕΠ 2008 αλλά "συντονίζουν" μόνο 100 από τους 1400 περίπου διοριστεόυς β' φουρνιάς.

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1721 στις: Ιουλίου 04, 2010, 10:05:55 pm »
Ξέρει κανείς σε τι φάση βρίσκεται η δικαστική κίνηση των 100 και κάτι διοριστέων του ΑΣΕΠ;;

Και εγώ το έχω μεγάλη απορία αυτό!!!!!  ???  Λέτε τελικά αυτοί να διοριστούν κι εμείς που μείναμε απ' έξω να μην μπούμε???  :(  Θεός φυλάξοι!!!!  :o Άσε που και όλοι αυτοί έχουν μια μυστικοπάθεια και δεν λένε τίποτα στο φόρουμ ....  >:(  ;D 

Δεν γίνεται να καταστρατηγήσουν τη σειρά διορισμού επειδή κάποιοι κινούνται δικαστικά...
Κατά τα άλλα κάποιοι από αυτούς τους 100 αυτοαποκαλούνται συντονιστική επιτροπή διοριστέων ΑΣΕΠ 2008 αλλά "συντονίζουν" μόνο 100 από τους 1400 περίπου διοριστεόυς β' φουρνιάς.
Αυτό δεν είναι πρόβλημα των "100", αλλά όσων δε συμμετείχαν στην κίνησή τους. Για να μην μπερδευόμαστε...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182745
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)