0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
dimmag στην στήλη «ήρθαν» πρέπει να προσθέσεις συνολικά όσους έφυγαν αφαιρώντας όσους ήρθαν , επίσης στην στήλη «έφυγαν» να προσθέσεις συνολικά όσους πήγαν αφαιρώντας αυτούς που έφυγαν( να συμπεριλάβεις και τις περιοχές που μόνο μετατέθηκαν εκπαιδευτικοί χωρίς να αποχωρίσει απ' αυτές κανείς). Πρέπει το άθροισμα στις δύο στήλες να βγαίνει ίδιο. Και εγώ έβγαλα 336 αλλά και στις δύο στήλες. Για αυτό έγραψα ότι τα οργανικά κενά στους μαθηματικούς είναι περίπου 330.Και κάτι άλλο δεν βλέπω την Αθήνα...
Παιδιά όταν βγήκαν οι μεταθέσεις εφάρμοσα τη μέθοδο του/της dimmaq για να δω αν ο νομός μου έχει κενά. Κάποιος συνδικαλιστής μου είπε ότι δεν πρέπει να κοιτάζω τα πράγματα έτσι γιατί δε λαμβανω υπόψη τις συνταξιοδοτήσεις αλλά και κάτι άλλο. Ισχυρίστηκε ότι πέρσι ο νομός αν και έστειλε στο υπουργείο αρκετά οργανικά κενά το υπουργείο δεν έδωσε κανένα κενό για διορισμό. Συμπλήρωσε ότι δεν έχει καταλάβει μετά από τόσα χρόνια πως αυτό το υπουργείο λειτουργεί. Δε θέλω να πω ότι η μεθοδος είναι αναξιόπιστη γιατί δεν είμαι σε θέση να το ξέρω αυτό. Μπορεί να το είπε και για να με παρηγορήσει.
εγώ το λέω εδώ και καιρό έχει πάρα πολλά κενά στους μαθηματικούς και φιλολόγους,και θα διορίσει αρκετούς και φέτος.Το 135+90 το βλέπω σχεδόν ως σίγουρο.
συνάδελφοι αλλάξτε τον τρόπο σκέψεις,το 24μηνο είπε αν έχει ανάγκες,θα πάρει .ίσως τούς απορροφήσει του χρόνου στην μεταβατική,μιλάμε πάντα για πε03.διότι κάποιες ειδικότητες έχουν σοβαρό πρόβλημα, ακόμα και για τούς διοριστεους της β φουρνιάς .
Εδώ δεν ξέρουν στο υπουργείο πόσοι είναι διορισμένοι και πόσα κενά έχουν θα καταλάβουμε εμείς από τις μεταθέσεις και όποιους πίνακες βγαίνουν.Γιατί ξέρουμε πόσους αναπληρωτές πήραν ή πόσους θα πάρουν? Πόσες ώρες αφήνουν πίσω όσοι συνταξιοδοτούνται, πόσες παίρνουν όσοι επιστρέφουν από απόσπαση κτλ κτλ.?Μήπως υπήρχαν κενά και δεν καλύφθηκαν ή μήπως ήταν υπεράριθμοι? Χαμός δηλαδή. Τρέχα γύρευε.Με τους διορισμούς θα κάνουν ότι τους φωτίσει ο θεός (ή δεν τους φωτίσει)...
Παράθεση από: sema στις Ιουλίου 02, 2010, 09:58:56 amΞέρει κανείς σε τι φάση βρίσκεται η δικαστική κίνηση των 100 και κάτι διοριστέων του ΑΣΕΠ;;Και εγώ το έχω μεγάλη απορία αυτό!!!!! Λέτε τελικά αυτοί να διοριστούν κι εμείς που μείναμε απ' έξω να μην μπούμε??? Θεός φυλάξοι!!!! Άσε που και όλοι αυτοί έχουν μια μυστικοπάθεια και δεν λένε τίποτα στο φόρουμ ....
Ξέρει κανείς σε τι φάση βρίσκεται η δικαστική κίνηση των 100 και κάτι διοριστέων του ΑΣΕΠ;;
Παράθεση από: maritinaki_zan στις Ιουλίου 02, 2010, 10:07:27 amΠαράθεση από: sema στις Ιουλίου 02, 2010, 09:58:56 amΞέρει κανείς σε τι φάση βρίσκεται η δικαστική κίνηση των 100 και κάτι διοριστέων του ΑΣΕΠ;;Και εγώ το έχω μεγάλη απορία αυτό!!!!! Λέτε τελικά αυτοί να διοριστούν κι εμείς που μείναμε απ' έξω να μην μπούμε??? Θεός φυλάξοι!!!! Άσε που και όλοι αυτοί έχουν μια μυστικοπάθεια και δεν λένε τίποτα στο φόρουμ .... Δεν γίνεται να καταστρατηγήσουν τη σειρά διορισμού επειδή κάποιοι κινούνται δικαστικά...Κατά τα άλλα κάποιοι από αυτούς τους 100 αυτοαποκαλούνται συντονιστική επιτροπή διοριστέων ΑΣΕΠ 2008 αλλά "συντονίζουν" μόνο 100 από τους 1400 περίπου διοριστεόυς β' φουρνιάς.