*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 688983 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Estella80

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #1722 στις: Ιουλίου 04, 2010, 10:10:20 pm »
Συνάδελφοι,
μην ξεκινάμε τώρα και άλλες αντιπαραθέσεις, οι διοριστέοι μεταξύ μας. Έλεος.
Χάνουμε άσκοπα ενέργεια έτσι. Ας μείνουμε ψύχραιμοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2010, 10:11:31 pm από Estella80 »
"A lie told often enough becomes the truth."
-- Vladimir Ilyich Lenin --

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:34:08 »

Αποσυνδεδεμένος gvardal

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1723 στις: Ιουλίου 05, 2010, 11:27:45 am »
Ξέρει κανείς σε τι φάση βρίσκεται η δικαστική κίνηση των 100 και κάτι διοριστέων του ΑΣΕΠ;;

Και εγώ το έχω μεγάλη απορία αυτό!!!!!  ???  Λέτε τελικά αυτοί να διοριστούν κι εμείς που μείναμε απ' έξω να μην μπούμε???  :(  Θεός φυλάξοι!!!!  :o Άσε που και όλοι αυτοί έχουν μια μυστικοπάθεια και δεν λένε τίποτα στο φόρουμ ....  >:(  ;D 

Δεν γίνεται να καταστρατηγήσουν τη σειρά διορισμού επειδή κάποιοι κινούνται δικαστικά...
Κατά τα άλλα κάποιοι από αυτούς τους 100 αυτοαποκαλούνται συντονιστική επιτροπή διοριστέων ΑΣΕΠ 2008 αλλά "συντονίζουν" μόνο 100 από τους 1400 περίπου διοριστεόυς β' φουρνιάς.

Η σειρά διορισμού δεν μπορεί φυσικά να καταστρατηγηθεί. Σε περίπτωση δικαίωσης της προσφυγής όσοι δεν διοριστούν αυτό το Σεπτέμβρη θα αποζημιωθούν αναδρομικά για τη χρονιά που δε δούλεψαν, αλλά και θα μετρήσει ο χρόνος μισθολογικά, συνταξιοδοτικά, κλπ. Αυτό θα ισχύσει όμως μόνο για όσους συμμετείχαν στην προσφυγή και όχι για όσους θίχθηκαν από της ενέργειες του υπουργείου.

Estella συμφωνώ να μην ξεκινάμε αντιπαραθέσεις. Μακάρι να συμφωνούσε και η συντονιστική διοριστέων σε αυτό. Θα είχαμε κερδίσει πολύ χρόνο και δε θα είχαμε αναγκαστεί να σπάσουμε σε διαφορετικές κινήσεις.

Αποσυνδεδεμένος fotini.1981

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1724 στις: Ιουλίου 05, 2010, 09:01:07 pm »
καλησπέρα.
η πρώτη κίνηση για δικαστική προσφυγή των διοριστέων της β'φάσης έχει κλείσει.
επειδή με ενδιαφέρει, ξέρει κάποιος αν έχει ξεκινήσει κάποια άλλη κίνηση? αν κάποιος ξέρει, παρακαλώ ας μου στείλει ένα μήνυμα.
ευχαριστώ.
άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα να σου χαλάνε τ' όνειρο και συ να τους αφήνεις...

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1725 στις: Ιουλίου 06, 2010, 11:38:58 am »
Συνάδερφοι δεν ξέρω τι θα γίνει.... Είμαστε σε καυτό μήνα από πολλές πλευρές!!! Έχω πάρα πολλές απορίες όπως όλοι σας φαντάζομαι:
1) Πόσους θα διορίσει φέτος και από ποια κατηγορία (24μηνο, 40%, 60%) και ειδικότητα (ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ60 κλπ) ???
2) Θα διορίσουν με βάση τις ανάγκες και τα κενά που υπάρχουν ή με βάση τα χάλια οικονομικά και το ΔΝΤ???
3) Ποιες περιοχές θα είναι στο έντυπο αίτησης και που υπάρχουν κενά και που βρίσκονται τα περισσότερα κενά???
4) Αν δεν διοριστούμε φέτος , θα διοριστούμε σίγουρα του χρόνου???
5) Αν δεν διοριστούμε φέτος, μας συμφέρει να προσφύγουμε δικαστικά , αφού βγουν τα αποτελέσματα???
6) Πρέπει να δηλώσουμε όλη την Ελλάδα, και ακόμα και δυσπρόσιτα μέρη για σιγουριά???
7) Πως τα βγάζει πέρα οικονομικά και πάνω στη δουλειά του ένας νεοδιόριστος, ο οποίος δεν έχει καθόλου εμπειρία και προϋπηρεσία???
8) Συμφέρει να εγκαταλείψει κάποιος την οικογένειά του - αν είναι παντρεμένος-  (σύζυγο, παιδιά , γονείς) και να πάει σε μακρινό μέρος να νοικιάζει σπίτι για 3 ολόκληρα χρόνια???
9) Πόσο πάνε τα νοίκια για επιπλωμένα σπίτια, καθώς κι ένα καινούριο laptop με ασύρματο ίντερνετ???
10) Αν δεν έχεις δικό σου αυτοκίνητο την "έκατσες" ή νοικιάζεις σπίτι δίπλα στο σχολείο??? Και πόσο εύκολο είναι αυτό???
κλπ. κλπ. κλπ. κλπ. κλπ. κλπ.

Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα, εμπειρία, πληροφόρηση, ενημέρωση, εκτίμηση, ένστικτο ή "γνωστό" στο Υπουργείο ας μας ενημερώσει!!!!! Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα όσο ο καιρός πλησιάζει!!!!!  >:( :(  ;D  ;D  ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:34:08 »

Αποσυνδεδεμένος valanidas

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1726 στις: Ιουλίου 06, 2010, 11:51:02 am »
Συνάδερφοι δεν ξέρω τι θα γίνει.... Είμαστε σε καυτό μήνα από πολλές πλευρές!!! Έχω πάρα πολλές απορίες όπως όλοι σας φαντάζομαι:
1) Πόσους θα διορίσει φέτος και από ποια κατηγορία (24μηνο, 40%, 60%) και ειδικότητα (ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ60 κλπ) ???
2) Θα διορίσουν με βάση τις ανάγκες και τα κενά που υπάρχουν ή με βάση τα χάλια οικονομικά και το ΔΝΤ???
3) Ποιες περιοχές θα είναι στο έντυπο αίτησης και που υπάρχουν κενά και που βρίσκονται τα περισσότερα κενά???
5) Αν δεν διοριστούμε φέτος, μας συμφέρει να προσφύγουμε δικαστικά , αφού βγουν τα αποτελέσματα???
6) Πρέπει να δηλώσουμε όλη την Ελλάδα, και ακόμα και δυσπρόσιτα μέρη για σιγουριά???
7) Πως τα βγάζει πέρα οικονομικά και πάνω στη δουλειά του ένας νεοδιόριστος, ο οποίος δεν έχει καθόλου εμπειρία και προϋπηρεσία???
8) Συμφέρει να εγκαταλείψει κάποιος την οικογένειά του - αν είναι παντρεμένος-  (σύζυγο, παιδιά , γονείς) και να πάει σε μακρινό μέρος να νοικιάζει σπίτι για 3 ολόκληρα χρόνια???
9) Πόσο πάνε τα νοίκια για επιπλωμένα σπίτια, καθώς κι ένα καινούριο laptop με ασύρματο ίντερνετ???
10) Αν δεν έχεις δικό σου αυτοκίνητο την "έκατσες" ή νοικιάζεις σπίτι δίπλα στο σχολείο??? Και πόσο εύκολο είναι αυτό???

Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα, εμπειρία, πληροφόρηση, ενημέρωση, εκτίμηση, ένστικτο ή "γνωστό" στο Υπουργείο ας μας ενημερώσει!!!!! Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα όσο ο καιρός πλησιάζει!!!!!  >:( :(  ;D  ;D  ;D
έχεις βάλει  10 ερωτήματα σε ποιο θέλεις απαντηση???

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1727 στις: Ιουλίου 06, 2010, 11:54:02 am »
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=4265

Σύμφωνα με αυτή την ανακοίνωση του alfavita, μέσα στον Ιούλη θα βγούν οι διορισμοί! Άρα περιμένουμε εντός ολίγου να βγει η εγκύκλιος διορισμών για να κάνουμε τα χαρτιά μας και να περιμένουμε τέλη ιούλη αρχές αυγούστου να δούμε αν τα ονόματά μας είναι μέσα στους διοριστέους. Σωστά κατάλαβα??
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1728 στις: Ιουλίου 06, 2010, 12:07:06 pm »
επιθυμία του υπουργείου είναι ακριβώς έτσι αλλά θα τους βγει??

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1729 στις: Ιουλίου 06, 2010, 12:08:39 pm »
Τα άλλα που έλεγαν ως τώρα τους βγήκαν ή πήγαν πίσω για να μπορούμε  να κρίνουμε?

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1730 στις: Ιουλίου 06, 2010, 12:15:54 pm »
κανε λίγο υπομονή και θα δούμε.κοντός ψαλμός ..............που λέει η παροιμία.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #1731 στις: Ιουλίου 06, 2010, 12:23:29 pm »
Αύριο λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις αναπληρωτών. Επομένως μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα πρέπει να βγουν οι πίνακες με τη φετινή προϋπηρεσία. Επίσης 30/6 άρχισε η προθεσμία αιτήσεων συνταξιοδότησης.Άρα το υπουργείο ήδη μέσα στον Ιούλιο θα πρέπει να έχει μια εικόνα για τα κενά.
Το αρνητικό είναι ότι, σύμφωνα με όσα ακούγονται, το υπουργείο είναι άδειο από διοικητικούς υπαλλήλους. Αναρωτιέμαι χωρίς ανθρώπινο δυναμικό στα πόστα του υπουργείου πως θα τρέξουν όλες αυτές οι διαδικασίες..
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1732 στις: Ιουλίου 06, 2010, 12:27:18 pm »
Κι εγώ πάντως δύσκολο το βλέπω να βγουν μες στον Ιούλη πιο πολύ για Αυγουτο το κόβω!

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1733 στις: Ιουλίου 06, 2010, 12:47:36 pm »

έχεις βάλει  10 ερωτήματα σε ποιο θέλεις απαντηση???

Απάντησε σε όσα ξέρεις , κανένα πρόβλημα!!! Δεκτές όλες οι απαντήσεις!!! Μετά θα βγάλω μόνη μου συμπεράσματα!!! ;D  ;D  ;D  Όσο για τις αιτήσεις τέλος Ιουλίου τις βλέπω!!!

Αποσυνδεδεμένος angelnl

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1734 στις: Ιουλίου 06, 2010, 01:17:57 pm »
Συνάδελφοι, χτες ρώτησα γνωστή μου δικαστικό για το αν πρέπει να κινηθούμε δικαστικά σε περίπτωση που δεν διορίσουν όλους όσοι έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα διορισμού για φέτος (είμαι διοριστέα ΑΣΕΠ, μάλλον της γ φουρνιάς). Μου είπε πως σίγουρα περισσότερα έχουμε να χάσουμε αν δεν κάνουμε τίποτα. Απ'οτι κατάλαβα (διορθώστε με αν κάνω λάθος) η συντονιστική επιτροπή αδιοριστων εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ, 40%, 24μηνο, 30μηνο) προτίθεται μετά την ανακοίνωση (με υπουργική απόφαση) των διοριστέων εκπαιδευτικών να οργανώσει μια κίνηση δικαστικής προσφυγής. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό; Είναι σίγουρο ότι η πρώτη κίνηση για δικαστική προσφυγή των διοριστέων της β'φάσης έχει κλείσει;

Αποσυνδεδεμένος giota.pat.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1735 στις: Ιουλίου 06, 2010, 01:37:35 pm »
Οι 100 ήδη έχουν προσφύγει και, ναι, έχει κλείσει για τους υπόλοιπους.

Προσωπικά περιμένω την κίνηση του Υπουργείου πρώτα και μετά αν χρειαστεί θα κινηθώ. Για σκεφτείτε να διοριστείς και να έχεις ήδη προσφύγει εναντίον του Υπουργείου και να μην μπορείς να κάνεις πίσω γιατί θα υπάρχουν και άτομα που δεν έχουν διοριστεί. Επειδή επικρατεί ένα χάος, προτιμώ να έχω κάτι χειροπιαστό και στη συνέχεια να κάνω τις κινήσεις μου. όσο για τους δικηγόρους αυτοί την δουλειά τους κάνουν και σε αγχώνουν και κινηθείς γρήγορα κτλ Εάν αφήσει διοριστέους ΑΣΕΠ εκτός τότε μπορούμε να οργανωθούμε και να κάνουμε τις απαιτούμενες ενέργειες.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182745
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)