0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maritinaki_zan στις Ιουλίου 02, 2010, 10:07:27 amΠαράθεση από: sema στις Ιουλίου 02, 2010, 09:58:56 amΞέρει κανείς σε τι φάση βρίσκεται η δικαστική κίνηση των 100 και κάτι διοριστέων του ΑΣΕΠ;;Και εγώ το έχω μεγάλη απορία αυτό!!!!! Λέτε τελικά αυτοί να διοριστούν κι εμείς που μείναμε απ' έξω να μην μπούμε??? Θεός φυλάξοι!!!! Άσε που και όλοι αυτοί έχουν μια μυστικοπάθεια και δεν λένε τίποτα στο φόρουμ .... Δεν γίνεται να καταστρατηγήσουν τη σειρά διορισμού επειδή κάποιοι κινούνται δικαστικά...Κατά τα άλλα κάποιοι από αυτούς τους 100 αυτοαποκαλούνται συντονιστική επιτροπή διοριστέων ΑΣΕΠ 2008 αλλά "συντονίζουν" μόνο 100 από τους 1400 περίπου διοριστεόυς β' φουρνιάς.
Παράθεση από: sema στις Ιουλίου 02, 2010, 09:58:56 amΞέρει κανείς σε τι φάση βρίσκεται η δικαστική κίνηση των 100 και κάτι διοριστέων του ΑΣΕΠ;;Και εγώ το έχω μεγάλη απορία αυτό!!!!! Λέτε τελικά αυτοί να διοριστούν κι εμείς που μείναμε απ' έξω να μην μπούμε??? Θεός φυλάξοι!!!! Άσε που και όλοι αυτοί έχουν μια μυστικοπάθεια και δεν λένε τίποτα στο φόρουμ ....
Ξέρει κανείς σε τι φάση βρίσκεται η δικαστική κίνηση των 100 και κάτι διοριστέων του ΑΣΕΠ;;
Συνάδερφοι δεν ξέρω τι θα γίνει.... Είμαστε σε καυτό μήνα από πολλές πλευρές!!! Έχω πάρα πολλές απορίες όπως όλοι σας φαντάζομαι:1) Πόσους θα διορίσει φέτος και από ποια κατηγορία (24μηνο, 40%, 60%) και ειδικότητα (ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ60 κλπ) 2) Θα διορίσουν με βάση τις ανάγκες και τα κενά που υπάρχουν ή με βάση τα χάλια οικονομικά και το ΔΝΤ???3) Ποιες περιοχές θα είναι στο έντυπο αίτησης και που υπάρχουν κενά και που βρίσκονται τα περισσότερα κενά???4) Αν δεν διοριστούμε φέτος , θα διοριστούμε σίγουρα του χρόνου???5) Αν δεν διοριστούμε φέτος, μας συμφέρει να προσφύγουμε δικαστικά , αφού βγουν τα αποτελέσματα???6) Πρέπει να δηλώσουμε όλη την Ελλάδα, και ακόμα και δυσπρόσιτα μέρη για σιγουριά???7) Πως τα βγάζει πέρα οικονομικά και πάνω στη δουλειά του ένας νεοδιόριστος, ο οποίος δεν έχει καθόλου εμπειρία και προϋπηρεσία??? Συμφέρει να εγκαταλείψει κάποιος την οικογένειά του - αν είναι παντρεμένος- (σύζυγο, παιδιά , γονείς) και να πάει σε μακρινό μέρος να νοικιάζει σπίτι για 3 ολόκληρα χρόνια??? 9) Πόσο πάνε τα νοίκια για επιπλωμένα σπίτια, καθώς κι ένα καινούριο laptop με ασύρματο ίντερνετ???10) Αν δεν έχεις δικό σου αυτοκίνητο την "έκατσες" ή νοικιάζεις σπίτι δίπλα στο σχολείο??? Και πόσο εύκολο είναι αυτό???κλπ. κλπ. κλπ. κλπ. κλπ. κλπ.Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα, εμπειρία, πληροφόρηση, ενημέρωση, εκτίμηση, ένστικτο ή "γνωστό" στο Υπουργείο ας μας ενημερώσει!!!!! Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα όσο ο καιρός πλησιάζει!!!!!
Παράθεση από: maritinaki_zan στις Ιουλίου 06, 2010, 11:38:58 amΣυνάδερφοι δεν ξέρω τι θα γίνει.... Είμαστε σε καυτό μήνα από πολλές πλευρές!!! Έχω πάρα πολλές απορίες όπως όλοι σας φαντάζομαι:1) Πόσους θα διορίσει φέτος και από ποια κατηγορία (24μηνο, 40%, 60%) και ειδικότητα (ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ60 κλπ) 2) Θα διορίσουν με βάση τις ανάγκες και τα κενά που υπάρχουν ή με βάση τα χάλια οικονομικά και το ΔΝΤ???3) Ποιες περιοχές θα είναι στο έντυπο αίτησης και που υπάρχουν κενά και που βρίσκονται τα περισσότερα κενά???4) Αν δεν διοριστούμε φέτος , θα διοριστούμε σίγουρα του χρόνου???5) Αν δεν διοριστούμε φέτος, μας συμφέρει να προσφύγουμε δικαστικά , αφού βγουν τα αποτελέσματα???6) Πρέπει να δηλώσουμε όλη την Ελλάδα, και ακόμα και δυσπρόσιτα μέρη για σιγουριά???7) Πως τα βγάζει πέρα οικονομικά και πάνω στη δουλειά του ένας νεοδιόριστος, ο οποίος δεν έχει καθόλου εμπειρία και προϋπηρεσία??? Συμφέρει να εγκαταλείψει κάποιος την οικογένειά του - αν είναι παντρεμένος- (σύζυγο, παιδιά , γονείς) και να πάει σε μακρινό μέρος να νοικιάζει σπίτι για 3 ολόκληρα χρόνια??? 9) Πόσο πάνε τα νοίκια για επιπλωμένα σπίτια, καθώς κι ένα καινούριο laptop με ασύρματο ίντερνετ???10) Αν δεν έχεις δικό σου αυτοκίνητο την "έκατσες" ή νοικιάζεις σπίτι δίπλα στο σχολείο??? Και πόσο εύκολο είναι αυτό???κλπ. κλπ. κλπ. κλπ. κλπ. κλπ.Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα, εμπειρία, πληροφόρηση, ενημέρωση, εκτίμηση, ένστικτο ή "γνωστό" στο Υπουργείο ας μας ενημερώσει!!!!! Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα όσο ο καιρός πλησιάζει!!!!! έχεις βάλει 10 ερωτήματα σε ποιο θέλεις απαντηση???