*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 688368 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #1890 στις: Ιουλίου 13, 2010, 09:10:59 pm »
Το ατομικό μου πρόβλημα, ο εαυτούλης μου, η πάρτη μου...Τα προβλήματα δεν είναι ατομικά,είναι κοινωνικά! Όσο θεμιτό είναι εμείς οι ΑΣΕΠίτες να ζητάμε να αποκατασταθούμε επαγγελματικά αυτό το Σέπτεμβρη, άλλο τόσο αθέμιτο, ανήθικο κι αντισυναδελφικό είναι  να ζητάμε να μείνουν στην ανεργία οι υπόλοιποι συνάδελφοι.
Όταν αρθεί η μονιμότητα, όταν περάσουν τα σχολεία στις περιφέρειες και στους δήμους, όταν αρχίσουν να γίνονται απολύσεις πως θα τις αντιπαλέψουμε; Με βύσματα; Με "κοινωνικά" κριτήρια στις απολύσεις;  Και δε θέλω να ακούσω καμιά άποψη του στυλ "αυτά δε γίνονται"! Ούτε ο 13ος και ο14ος μισθός κοβόταν, αλλά κόπηκε. Ούτε σύνταξη στα 40 χρόνια εργασίας γινόταν, αλλά να που πραγματοποιήθηκε!
Α, ρε κατακαημένε ελληνικέ λαέ, σε έχουν ρημάξει και κάθεσαι και σκοτώνεσαι μεταξύ σου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:24:00 »

Αποσυνδεδεμένος P_Maria

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1891 στις: Ιουλίου 13, 2010, 09:34:32 pm »
μα πάλι οι ασεπίτες θα μείνουν άνεργοι!!! οι υπόλοιποι θα δουλεύουν κανονικά (24μηνο)!!!

όσο αφορά το κοινωνικό καλό και το κοινό συμφέρον που διατυμπανίζετε όλοι του 24μηνου και εσείς την θεσούλα σας θέλετε να εξασφαλίσετε μιας και ''ανάγκες'' δεν έχει το υπουργείο!!!και βλέπετε να μην σας παίρνει φέτος
λέτε ας προκαλέσουμε πανικό και μεσα στο χαμό να μπούμε και εμείς μαζί με τους διοριστέους !!!

αν θέλετε να δείξετε αλληλεγγύη προς τους συναδελφους σας και βλέπετε την αδικία που γίνεται εις βάρος των ασεπιτών
και εσείς να δουλεύετε πρίν απο αυτούς και να μαζεύετε μόρια πρίν απο αυτούς ενω αυτοί έγραψαν πρίν απο εσάς και πέρασαν
εσείς ούτε που υπήρχατε στο πίνακα 24 μηνου τότε που έγινε ο διαγωνισμός του ασεπ!!

αφού αναγνωρίζετε όπως λέτε την αδικία αυτή!!!αλλά όπως δηλώνετε δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα λέγοντας ''εμείς δεν φταίμε να τα πείτε στο υπουργείο''

εμπρός λοιπόν μην κάνετε αίτηση διορισμού φέτος αφήστε εμάς να κάνουμε!!!τότε θα δείξετε αλληλεγγύη!!!!

εσείς ήρωες υπέρ του κοινωνικού καλού και όχι του ατομικού συμφέροντος!!!
''The whole problem with the world is that fools and fanatics are so certain of themselves, but wiser people so full of doubts''  Bertrand Russell

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1892 στις: Ιουλίου 13, 2010, 09:55:44 pm »
P Maria
Έχω την αίσθηση ότι δεν είσαι επιτυχών του ΑΣΕΠ.Έχω την αίσθηση ότι είσαι κάποιο άτομο που απλά θέλει να σπείρει την διχόνια...
Η κάποιος που θέλει να στρέψει αλλού την προσοχή......

Εσύ δεν ξέρεις καν ότι έχει περάσει μόνο μια σχολική χρονια απο τον προηγούμενο ΑΣΕΠ.

Αλωστε η ανωνυμία του δικτύου προσφέρεται για να γίνει η καθε μια.... ξανθια γαλανομάτα !
Λες από την αρχή φανερές ανακρίβειες και μεγαλοστομίες που υποδεικνύουν καθαρό σκοπό.
Δηλαδή γιατί μπορεί να έχεις πρόβλημα που το υπουργείο θα τους πάρει όλους?

Συνάδελφοι  ..το δίκτυο θέλει προσοχή.

Μαρια .....ας πούμε οτι κάνω λάθος .....

Τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ οικονομικού τους ξέρεις ?
 Το ξέρεις ότι είναι στα αζήτητα ?
Καταλαβαίνεις ποσο κακό κάνεις σε ολους με την στάση σου αυτην την ώρα?

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1893 στις: Ιουλίου 13, 2010, 10:03:51 pm »
Αλήθεια τι ειδικότητα είσαι που ως διοριστέα ...........δεν δούλεψες φέτος ?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:24:00 »

Αποσυνδεδεμένος ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1894 στις: Ιουλίου 13, 2010, 10:04:16 pm »
μαρια ποτε θα καταλαβεις οτι οι 24μηνιτες εχουν επιτύχει στον ΑΣΕΠ!!!!!!!!!και ποτε επίσης θα καταλαβεις οτι αυτοι που δουλευουν αναπληρωτές καθε χρόνο ειναι σε μεγάλο ποσοστο οι διορισμένοι β φουρνιας του εκαστοτε ΑΣΕΠ;ΕΧΕΙς ΧΆΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΆΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΣΠΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1895 στις: Ιουλίου 13, 2010, 10:19:04 pm »
 P Maria oι απόψεις σου αυτές είναι επικίνδυνες.Με ποιό δικαίωμα αφορίζεις συναδέλφους που έχουν δώσει ασεπ 4 και 5 φορές και με νόμο του κράτους διεκδικούν διορισμό;Kαι άλλους που αυτή τη στιγμή έχασαν το δικαίωμα αυτό;;Kαι γιατί δεν δούλεψες φέτος;;;;;Σαφώς και θα διοριστείτε,δεν χρειάζεται υπεροψία και μηδενισμός ανθρώπων που παλεύουν τόσα χρόνια για τα αυτονόητα με οικογένειες και υποχρεώσεις!Μην τρελαθούμε κιόλας!Δύο τεινά μπορεί να συμβαίνουν:η ζεις σε άλλη χώρα ή αγνοείς παντελώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος στην παρούσα φάση.Ελπίζω στα παιδιά που θα διδάξεις να μην σπέρνεις έτσι τη διχόνοια και να μη διαχωρίζεις τους μαθητές σου με τόση ευκολία,γιατί τότε τα παιδιά τα ίδια θα σου δώσουν την απάντηση και θα είναι πολύ σκληρή..........
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος P_Maria

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1896 στις: Ιουλίου 13, 2010, 11:49:57 pm »
Τα μεγάλα λόγια κρατήστε τα για τον εαυτό σας!

φυσικά και είμαι διοριστέα του  ασεπ!!!απλά δεν μπορεί κανείς σας να το φανταστεί!! σας φαίνεται κουφό!!!!αλλά ναι οι διοριστέοι του ασεπ δεν δούλεψαν φέτος αναπληρωτές (εννοείτε δήλωσαν όλες τις περιοχές)!!
μάλλον δεν τα ξέρετε καλά τα πράγματα αμα τα υπολογίσετε καλά θα δείτε ότι έχω δίκιο!!!αλλά η αλήθεια δν αρέσει σε μερικούς!!!
είδες τι γράφεις οι περισσότεροι!!!δηλαδή?? άρα όσοι είναι διοριστέοι δεν δούλεψαν φέτος αμα ξέρεις μαθηματικά δές πόσους πήρε φέτος και αν ήταν διοριστέοι???  

δεν μου λες ακόμα και αυτοί που ήρθαν με τα σεμιναρια ειδικης αγωγης που μεχρι πριν κάποια χρονια χωρις ασεπ ειχαν κληθει αναπληρωτες και μετα μεταπηδησαν ως διοριστεοι στην γενικη αγωγη με το 40% ή ακόμη και με το 24μηνο?? πέτυχαν ασεπ??

ναι έχει περάσει μια χρονιά και αυτή που δίναμε 2, και αυτή που έρχεται 3 χρονιές πως την είδατε εμείς θα περιμένουμε....και εσείς θα βολεύεστε??
για ποιες ανακρίβειες μιλάς??να μου πεις συγκεκριμένα ποια είναι η ανακρίβεια??να σου απαντήσω με αναφορά σε νόμους και διατάγματα

όσοι γνωρίζουν καλά τα πράγματα  καταλαβαίνουν  τι λέω και τι προσπαθείτε να κάνετε για να βολευτείτε εις βάρος των υπόλοιπων!! Τα σενάρια τα φτιάξατε μόνοι σας όπως σας βολεύει αναφέρομαι στο npanag που υποστηρίζει
‘’Κατά τη γνώμη μου το υπουργείο θα ακολουθήσει έναν δρόμο με τις λιγότερες νομικές συγκρούσεις. Παραδείγματα:
1.   Διορίζει και τα 326 (περίπου) άτομα του 24μηνου και ας πούμε τα μισά άτομα του 40% (100 άτομα). Σύνολο 426 άτομα τη πρώτη χρονιά. Και τη 2η χρονιά τα άλλα 100 άτομα του 40% μαζί με τα 300 άτομα του ΑΣΕΠ. Ερώτημα: Μπορεί να μετακινήσει τα 300 άτομα του ΑΣΕΠ στη 2η χρονιά;
Σε όλες τις περιπτώσεις αν δεν διορίσει πρώτα όλο το 24μηνο και μετά όλο το 40%, θα έχει σοβαρότατα νομικά προβλήματα’’.
Όλα αυτά δεν αποτελούν εμπαιγμό εις βάρος των ασεπιτών!!

οσο αφορά το αν έχω πρόβλημα που το υπουργείο θα τους πάρει όλους
σε πληροφορώ ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα!!απλά δεν θα τους πάρει όλους!!!
Μειώσεις διορισμών σου λέει κάτι!!! αλλιώς δεν θα μιλούσαμε τώρα!λόγω ΔΝΤ δεν μπορεί να τους πάρει όλους!!!
άμα τους πάρει όλους εσείς του 24μηνου τότε γιατί κάνετε τόση φασαρία  ??? γιατί σπείρετε τον πανικό ακόμα και σε όσους έχουν διορισμό με φεκ!!! Για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά τους δεν νομίζω μόνο τα δικά σας!!!

μήπως επειδή δεν θα σας πάρει το υπουργείο???γι αυτό σας έδωσε την βάση στον ασεπ?? να σας γλυκάνει την πίκρα!!

προκαλείτε πανικό και θέλετε να κάνετε επανάσταση εις βάρος των υπόλοιπων ?? γιατί δεν δέχεστε ότι κάθε κατηγορία θα την πάρει με βάση την νομοθεσία και το ποσοστό της και απαιτείτε με το έτσι θέλω να μπείτε ΟΛΟΙ !!και όχι σύμφωνα με τις ανάγκες??

Έφτασε το 60% των ασεπιτών να είναι λιγότερο από τις υπόλοιπες κατηγορίες που μαζεύονται από όλους τους πίνακες !!!
Νούμερα θες να σου πω ???
τα 326 άτομα απο το 24μηνο?? + τα 200 άτομα απο το 40%  βάλε και πόσοι μαζεύονται από το 30μηνο?? αποτελούν αναλογίες σύμφωνες με την εγκύκλιο??
σε σχέση με το 60% δηλαδή τους 300 απο το  ΑΣΕΠ?? δεν νομίζω!!
''The whole problem with the world is that fools and fanatics are so certain of themselves, but wiser people so full of doubts''  Bertrand Russell

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1897 στις: Ιουλίου 14, 2010, 12:40:40 am »
( ΟΧΙ πολλα πολλα με τα ιδρυτικα και επιτιμα και αριστινδην μελη , παρακαλω θερμα...)    ...μ αυτα και μ αυτα, καταφεραμε να ξεφυγουμε παλι απο τη ροτα...ειδες τι σου κανει ενας  ΣΕΛΠΑ ?
κι οχι τιποτ αλλο, αλλα τρομαξε η ...συναδελφος-αφορμηση ολης αυτης της Ηροδοτειας παρεκβασης και μαλλον δε μας κανει την τιμη να ξενυχτα...
τελος.

Σωστά. Για να επανέλθουμε, λοιπόν, στο θέμα, θα ήθελα, απλώς, να πω ότι είναι κρίμα για τα παιδιά που είναι διοριστέοι ΑΣΕΠ και φυσικά έχουν χίλια δίκια, να έχουν στους κόλπους τους τέτοιου είδους "συναδέλφους" που το μόνο που κάνουν είναι να τους εκθέτουν.

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #1898 στις: Ιουλίου 14, 2010, 12:55:16 am »
Δηλαδή για να το καταλάβω, όσοι είναι διοριστέοι του ΑΣΕΠ είναι ανώτεροι άνθρωποι κι εκπαιδευτικοί, οι 24μηνίτες από την άλλη είναι β΄διαλογής, τιποτένιοι άνθρωποι που τρώνε τις δουλειές του κοσμάκη. Εγώ που ανήκω και στις 2 κατηγορίες τι σκ@@τα είμαι?
Πας καλά κοπέλα μου? το θέλεις και λες αυτά που λες, που ούτε να τα χαρακτηρίσω δεν μπορώ? Να διοριστούν μόνο οι ασεπίτες δηλαδή κι όλοι οι άλλοι να πάνε να πνιγούν? Ε ρε που φτάσαμε!
Μ'αυτά τα μυαλά θα μπεις να διδάξεις σε τάξη? Κρίμα στα παιδιά.
Και κάτι τελευταίο, κι εγώ διοριστέα του ΑΣΕΠ είμαι, αν και μ'έχεις κάνει να ντρέπομαι να το πω, κι όμως δούλεψα αναπληρώτρια φέτος.
That's all, I'm done.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1899 στις: Ιουλίου 14, 2010, 10:28:38 am »
Η αλήθεια είναι ότι ...είτε είσαι μέσα στο πρώτο λεοφορείο όρθιος η καθισμένος ,είτε είσαι στο δευτερο είτε δεν προλαβες κανένα .....παντα στην  ζωή υπάρχει κάτι που κυνηγάς...... και θα κυνηγας......και θα κυνηγας και όταν το πιασεις θα κυνηγάς κάτι άλλο...και θα κυνηγας και θα κυνηγας.....
αυτο που μας ξεχωριζει σαν άτομα δεν είναι το αν πετύχαμε 3 φορές ΑΣΕΠ ή μια και καλή...αυτο που μας ομαδοποιεί είναι το ήθος που διακρίνει την προσπάθεια του καθένα......γιατί αύριο θα ξανακυνηγάμε μαζί..........και πιστέψτε με δεν είναι όλοι οι ΑΣΕΠίτες στην ίδια ομάδα ούτε όλοι οι 24μηνίτες στην ίδια ομάδα.Ο τρόπος που διαχειρίζονται ολοι οι ΑΣΕπίτες την κατάσταση ...δεν είναι ίδιος.Το να είναι κάποιος άδικος επειδή είναι εξαθλιωμένος ...δεν είναι δικαιολογία.Το αμάρτησα για το παιδί μου δεν είναι λιγότερο...αμάρτησα.Η ντούβλη το υποστήριξε για να ανεβάσει το κασέ ! !

Κατα την γνώμη μου δεν είναι δίκαιο να προσληφθεί το 100% απο καμία ομάδα αν δεν γίνει το ίδιο και στις υπόλοιπες.

Πιστευω ότι είναι ηθικά σωστό να προσληφθούν ίδια ποσοστα απο όλες τις κατηγορίες.
Δηλαδή ...αν παράδειγμα μιλάμε για κλαδο  που χρειάζεται 60 % του συνόλου τότε

60 % από το 100% του ΑΣΕΠ
60 % από το το 40% απο τα χ άτομα που ανήκουν σε αυτο
60 % από το 24μηνο
60 % απο τους πολύτεκνους που ήταν να μπουν κ.ο.κ όλες οι κατηγορίες που είχαν διορισμό ίδιο ποσοστό.

το υπόλοιπο αντιστοιχο ποσοστό την επόμενη χρονιά ολοκληρώνοντας το σύνολο των θεσμοθετημένων διορισμών.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε εμείς να μοιράσουμε την πίτα και δεν κάνω αυτό !

Αυτο που κάνω είναι να δείχνω ένα τρόπο για να συσπειρωθούμε και να διεκδικήσουμε κάτι όλοι μαζι καθώς ...σαν μονάδες πάμε ξεβρακωτοι στα @@@@@@@ ......σε όποιον ΣΥΛΛΟΓΟ και αν ανήκουμε !

Αποσυνδεδεμένος B F

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1900 στις: Ιουλίου 14, 2010, 10:44:50 am »
Η αλήθεια είναι ότι ...είτε είσαι μέσα στο πρώτο λεοφορείο όρθιος η καθισμένος ,είτε είσαι στο δευτερο είτε δεν προλαβες κανένα .....παντα στην  ζωή υπάρχει κάτι που κυνηγάς...... και θα κυνηγας......και θα κυνηγας και όταν το πιασεις θα κυνηγάς κάτι άλλο...και θα κυνηγας και θα κυνηγας.....
αυτο που μας ξεχωριζει σαν άτομα δεν είναι το αν πετύχαμε 3 φορές ΑΣΕΠ ή μια και καλή...αυτο που μας ομαδοποιεί είναι το ήθος που διακρίνει την προσπάθεια του καθένα......γιατί αύριο θα ξανακυνηγάμε μαζί..........και πιστέψτε με δεν είναι όλοι οι ΑΣΕΠίτες στην ίδια ομάδα ούτε όλοι οι 24μηνίτες στην ίδια ομάδα.Ο τρόπος που διαχειρίζονται ολοι οι ΑΣΕπίτες την κατάσταση ...δεν είναι ίδιος.Το να είναι κάποιος άδικος επειδή είναι εξαθλιωμένος ...δεν είναι δικαιολογία.Το αμάρτησα για το παιδί μου δεν είναι λιγότερο...αμάρτησα.Η ντούβλη το υποστήριξε για να ανεβάσει το κασέ ! !

Κατα την γνώμη μου δεν είναι δίκαιο να προσληφθεί το 100% απο καμία ομάδα αν δεν γίνει το ίδιο και στις υπόλοιπες.

Πιστευω ότι είναι ηθικά σωστό να προσληφθούν ίδια ποσοστα απο όλες τις κατηγορίες.
Δηλαδή ...αν παράδειγμα μιλάμε για κλαδο  που χρειάζεται 60 % του συνόλου τότε

60 % από το 100% του ΑΣΕΠ
60 % από το το 40% απο τα χ άτομα που ανήκουν σε αυτο
60 % από το 24μηνο
60 % απο τους πολύτεκνους που ήταν να μπουν κ.ο.κ όλες οι κατηγορίες που είχαν διορισμό ίδιο ποσοστό.

το υπόλοιπο αντιστοιχο ποσοστό την επόμενη χρονιά ολοκληρώνοντας το σύνολο των θεσμοθετημένων διορισμών.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε εμείς να μοιράσουμε την πίτα και δεν κάνω αυτό !

Αυτο που κάνω είναι να δείχνω ένα τρόπο για να συσπειρωθούμε και να διεκδικήσουμε κάτι όλοι μαζι καθώς ...σαν μονάδες πάμε ξεβρακωτοι στα @@@@@@@ ......σε όποιον ΣΥΛΛΟΓΟ και αν ανήκουμε !

Ωραια...Πες μας τωρα με ποιο τποπο να τοποθετουνται.

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
« Απάντηση #1901 στις: Ιουλίου 14, 2010, 10:58:14 am »
Το παρόν θέμα κλειδωνεται. Θα καθαριστούν τα εκτός θέματος και γενικά τα μηνύματα που δεν αρμόζει να βρίσκονται εδώ και θα το ανοίξει και πάλι.
Θα παρακαλούσαμε μέχρι να επαναλειτουργήσει κανονικά το συγκεκριμένο θέμα, να μην ανοίξετε άλλο του ιδίου θέματος στο forum. Σε περίπτωση που έχετε να προσθέσετε κάποια σημαντική πληροφορία να μας ενημερώσετε με pm ώστε να το ανοίξουμε προσωρινά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1902 στις: Ιουλίου 14, 2010, 04:10:55 pm »
Ξεκλειδώθηκε το θέμα?? Γιατί μερικά σχόλια και χαρακτηρισμοί ήταν απαράδεκτα!!! Ας μην ρίχνουμε το επίπεδο της συζήτησης τόσο χαμηλά!
Τεσπα : Σήμερα πήρα τηλεφ. το Υπουργείο και την Πρωτοβάθμια και μου είπαν τα εξής :
1) Οι διορισμοί φέτος θα γίνουν όπως πέρυσι δηλ. 24μηνο, 40% και ΑΣΕΠ!!!!
2) Θα υπάρχουν μειώσεις διορισμών αλλά δεν ξέρουν ακόμα αριθμό και ποσοστά απορρόφησης ανά κατηγορία και ειδικότητα   ???
3) Περιμένουν και τις συνταξιοδοτήσεις οι οποίες θα επηρεάσουν και τα κενά
4) Οι νεοδιόριστοι της πρωτοβάθμιας δεν καλύπτουν απαραίτητα οργανικά κενά αλλά και λειτουργικά κενά
5) Υπάρχουν διαφορετικές ανάγκες και κενά στους νομούς ανά την Ελλάδα
6) Θα δηλώσουμε πάλι περιοχές όπως πέρυσι και όχι σχολεία , όπως διαφήμιζε τους προηγούμενους μήνες το Υπουργείο
Το ξέρω ότι δεν είναι και τόσο διαφωτιστικές οι πληροφορίες μου αλλά κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο τα ίδια μου λένε, άρα πρέπει να περιμένουμε την εγκύκλιο για σιγουριά...
Απορία : Οι αποσπάσεις της Πρωτοβάθμιας που βγήκαν σήμερα επηρεάζουν τους διορισμούς φέτος λόγω των κενών που δημιουργούνται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας???
Καλή υπομονή και καλή επιτυχία σε όλους!!!! Μακάρι να έχουμε ευχάριστα νέα !!!

Αποσυνδεδεμένος casperini

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1903 στις: Ιουλίου 14, 2010, 04:20:14 pm »
Μήπως, κατά τύχη, σου είπαν και πότε περίπου θα βγει η εγκύκλιος;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873