*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 686633 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #2548 στις: Αυγούστου 02, 2010, 12:07:08 pm »
Λογικά θα κληθούν όλες οι κατηγορίες να κάνουν αίτηση διορισμού. Διότι όλοι πρέπει να δηλώσουν περιοχές προτίμησης για διορισμό και όχι για αναπλήρωση.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:07:44 »

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2549 στις: Αυγούστου 02, 2010, 12:09:05 pm »
καν τηλεφωνακι κανεις στο υπουργειο εκανε??????????????

Αποσυνδεδεμένος salingaros

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2550 στις: Αυγούστου 02, 2010, 12:13:25 pm »
ηρεμια......
βλέπεις την αστραπή...αλλα τον βρόντο τον ακούς αργότερα....
αλλά τον ακούς δυνατά!.....

3 μερες δίνουν παντα για αίτησης...
που σημαίνει ή οτι θα ειναι τετ-πεμ-παρ
ή δευτ-τριτ -τετ....
του τεστινκ....αν δε δουμε εγκυκλιο μεχρι αυριο...
τοτε παει για παρασκευή .....και αν οχι τοτε....τοτε παμε για την αλλη εβδομαδα την ανακοίνωση με αποτελέσματα την παρα-αλλη....

και ολα αυτα πολυ φοβαμαι για το τιποτα...για πολλούς απο εμάς.....

περιμένεις εναν χρονο για αυτη την μερα που θα κάνεις την αίτηση....οπως το μικρο παιδι...αυριο θα σου παρω το πρώτο σου ποδηλατο....
και ολο το βράδυ δεν μπορεις να κοιμηθείς ...γιατι η ανυπομονησία σου πλεον δεν κρατιέται.....
και η απογοήτευση.... ξεχειλίζει...οταν για κάποιο λογο δεν σου πήραν το ποδηλατάκι!... τελικά.

Αποσυνδεδεμένος zouki

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • χαλαραααα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2551 στις: Αυγούστου 02, 2010, 12:21:58 pm »
θα τρελαθουμε απο την αγωνια μου φαινεται μεχρι να βγει αυτη η εγκυκλιος. εχουνε φυγει ολοι οι δικοι μου διακοπες κ με περιμενουν κ εγω εχω μεινει αθηνα με τον λαπτοπ αγκαλια. αλλα σκεφτομαι πως αν δεν βγει μεχρι αυριο η την τεταρτη δεν προκειται να φυγω. εξαλου βρε παιδια αν με το καλο διοριστω κ βγουν τα ονοματα (ας πουμε στην καλυτερη την επομενη που θα ληγουν οι αιτησεις) παλι δεν θα πρεπει να ειμαι αθηνα για να παω με το καλο εκει που διοριζομαι. εγω εχω σκοπο το πολυ 16 με 17 αυγουστου να ειμαι πισω. προλαβαινω αραγε?
πε60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:07:44 »

Αποσυνδεδεμένος valanidas

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2552 στις: Αυγούστου 02, 2010, 12:36:56 pm »
θα τρελαθουμε απο την αγωνια μου φαινεται μεχρι να βγει αυτη η εγκυκλιος. εχουνε φυγει ολοι οι δικοι μου διακοπες κ με περιμενουν κ εγω εχω μεινει αθηνα με τον λαπτοπ αγκαλια. αλλα σκεφτομαι πως αν δεν βγει μεχρι αυριο η την τεταρτη δεν προκειται να φυγω. εξαλου βρε παιδια αν με το καλο διοριστω κ βγουν τα ονοματα (ας πουμε στην καλυτερη την επομενη που θα ληγουν οι αιτησεις) παλι δεν θα πρεπει να ειμαι αθηνα για να παω με το καλο εκει που διοριζομαι. εγω εχω σκοπο το πολυ 16 με 17 αυγουστου να ειμαι πισω. προλαβαινω αραγε?
πάντως 19 /8 αρχίζουν τα ΠΕΚ υπολογίζω οι ορκωμοσία κατά της 16  η 17

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2553 στις: Αυγούστου 02, 2010, 12:39:09 pm »
Πήρε κανείς τηλέφωνο στο Υπουργείο? Δε μου το σηκώνουν. Τι είπαν σε εσάς παιδιά για το πότε θα βγει η Εγκύκλιος?
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2554 στις: Αυγούστου 02, 2010, 12:52:23 pm »
γιατι βρε Γιωργακη της εδωσες το Υπουργειο Παιδειας??
αφου η γυναικα δεν την παλευει.....θελει υπουργεια που να ειναι συνεχεια στο επικεντρο!
ταλαιπωρει χιλιαδες εκπαιδευτικους για να δειξει οτι κατι κανει και αυτη στο θεμα των περικοπων!
αφου ετσι και αλλιως τα χρηματα θα φυγουν απο την αλλη τσεπη (αναπληρωτες) γιατι να γινεται ολο αυτο το μπαχαλο με τοσους ανθρωπους που εχουν νομικα κατοχυρωμενο δικαιωμα διορισμου!

αδιανοητα πραγματα!!!

Αποσυνδεδεμένος blethalassa

• Πλήρες μέλος
  • ...κύριε Κλεό, θα μας κάνεις τον ρέφερι ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #2555 στις: Αυγούστου 02, 2010, 01:02:10 pm »
αυτο πού το έμαθες για τα πεκ ?

Αποσυνδεδεμένος pde_new

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2556 στις: Αυγούστου 02, 2010, 01:03:21 pm »
αφου ετσι και αλλιως τα χρηματα θα φυγουν απο την αλλη τσεπη (αναπληρωτες) γιατι να γινεται ολο αυτο το μπαχαλο με τοσους ανθρωπους που εχουν νομικα κατοχυρωμενο δικαιωμα διορισμου!

Την ίδια απορία έχω κι εγώ.  ???

Άλλη μία απορία.
Σε περίπτωση που δεν πάρει φέτος κάποιον από το 40% ή το 24μηνο το πιο πιθανό είναι αυτό το άτομο να δουλέψει γι' ακόμη μία χρονιά ως αναπληρωτής.
Ένας διοριστέος του ΑΣΕΠ που δεν έχει αρκετή προϋπηρεσία και προφανώς δε θα κληθεί για αναπληρωτής ΑΚΩ τι θα κάνει και που θα βρει δουλειά;
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 02, 2010, 01:04:53 pm από pde_new »

Αποσυνδεδεμένος valanidas

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2557 στις: Αυγούστου 02, 2010, 01:07:21 pm »
αυτο πού το έμαθες για τα πεκ ?
φίλος μου καθηγητής επιμορφωτης σε πεκ μου το είπε σήμερα ,ενημερώθηκαν ότι ξεκινάνε της 19

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2558 στις: Αυγούστου 02, 2010, 01:15:18 pm »
Ένας διοριστέος του ΑΣΕΠ που δεν έχει αρκετή προϋπηρεσία και προφανώς δε θα κληθεί για αναπληρωτής ΑΚΩ τι θα κάνει και που θα βρει δουλειά;

Θα κάνει ό,τι έκανε και πέρυσι. ΠΔΣ, ωρομισθία, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, κλπ κλπ.
Ας ελπίσουμε ότι θα πάρει πολλούς αναπληρωτές, ώστε να υπάρχει λίγη δουλειά το χειμώνα, και κάποια ένσημα.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2559 στις: Αυγούστου 02, 2010, 01:15:52 pm »

Άλλη μία απορία.
Σε περίπτωση που δεν πάρει φέτος κάποιον από το 40% ή το 24μηνο το πιο πιθανό είναι αυτό το άτομο να δουλέψει γι' ακόμη μία χρονιά ως αναπληρωτής.

Όπου έβρισκε και άλλες χρονιές, πριν γίνει διοριστέος. Τι το νοιάζει το υπουργείο; Γραμμένο σε έχει το κράτος.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #2560 στις: Αυγούστου 02, 2010, 01:22:50 pm »

Άλλη μία απορία.

Όπου έβρισκε και άλλες χρονιές, πριν γίνει διοριστέος. Τι το νοιάζει το υπουργείο; Γραμμένο σε έχει το κράτος.

Ακριβώς ... γραμμένους μας έχουν! Αυτό μπορεί να συμβεί και σε κάποιον από το 24μηνο και από το 40% . Με τόσους λίγους διορισμούς πάρα πολλοί βρίσκονται στον αέρα. Ό,τι και να λέμε πρόκειται για βιαιότατη ανατροπή της ζωής πάρα πολλών ανθρώπων και πολλών περισσότερων που εξαρτώνται απ' τους άμεσα θιγόμενους.
Δεν είναι αστεία πράγματα αυτά! Για να τους το κάναμε εμείς, να έπαιρναν μια γεύση για το πως νιώθουμε.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος margarita82

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2561 στις: Αυγούστου 02, 2010, 01:29:31 pm »
pde new οι προσλήψεις αναπληρωτών γίνονται απο τον πίνακα ανα περιφέρεια οπου βρίσκονται μόρια προυπ.+ ασεπ ,οπότε ενας διοριστέος του 40% δεν έχει παραπάνω πιθανότητες από έναν διοριστέο ασεπ ν κληθεί ως αναπλήρωτής,εξαρτάται απο το σύνολο των μορίων του.
   τώρα όσο γι αυτό που λέτε συμφωνώ απόλυτα οτι μας έχουν γραμένους,αλλα ζω για να δω να δίνουν αναδρομικά τους μισθους τόσων εκπαιδευτικών στα δικαστήρια,δεν μπορούν να παίζουν έτσι με τις ζωές των ανθρώπων! Ηδη ο πατέρας μου που κινήθηκε δικαστικά με τους συναδέφους του δικαιώθηκε για το δώρο χριστουγέννων! Αυτα για να παίρνουμε κουράγιο,δεν μπορουν να δρουν έτσι αυθαίρετα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182659
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)