0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα τρελαθουμε απο την αγωνια μου φαινεται μεχρι να βγει αυτη η εγκυκλιος. εχουνε φυγει ολοι οι δικοι μου διακοπες κ με περιμενουν κ εγω εχω μεινει αθηνα με τον λαπτοπ αγκαλια. αλλα σκεφτομαι πως αν δεν βγει μεχρι αυριο η την τεταρτη δεν προκειται να φυγω. εξαλου βρε παιδια αν με το καλο διοριστω κ βγουν τα ονοματα (ας πουμε στην καλυτερη την επομενη που θα ληγουν οι αιτησεις) παλι δεν θα πρεπει να ειμαι αθηνα για να παω με το καλο εκει που διοριζομαι. εγω εχω σκοπο το πολυ 16 με 17 αυγουστου να ειμαι πισω. προλαβαινω αραγε?
Παράθεση από: zouki στις Αυγούστου 02, 2010, 12:21:58 pmθα τρελαθουμε απο την αγωνια μου φαινεται μεχρι να βγει αυτη η εγκυκλιος. εχουνε φυγει ολοι οι δικοι μου διακοπες κ με περιμενουν κ εγω εχω μεινει αθηνα με τον λαπτοπ αγκαλια. αλλα σκεφτομαι πως αν δεν βγει μεχρι αυριο η την τεταρτη δεν προκειται να φυγω. εξαλου βρε παιδια αν με το καλο διοριστω κ βγουν τα ονοματα (ας πουμε στην καλυτερη την επομενη που θα ληγουν οι αιτησεις) παλι δεν θα πρεπει να ειμαι αθηνα για να παω με το καλο εκει που διοριζομαι. εγω εχω σκοπο το πολυ 16 με 17 αυγουστου να ειμαι πισω. προλαβαινω αραγε?πάντως 19 /8 αρχίζουν τα ΠΕΚ υπολογίζω οι ορκωμοσία κατά της 16 η 17
αφου ετσι και αλλιως τα χρηματα θα φυγουν απο την αλλη τσεπη (αναπληρωτες) γιατι να γινεται ολο αυτο το μπαχαλο με τοσους ανθρωπους που εχουν νομικα κατοχυρωμενο δικαιωμα διορισμου!
Παράθεση από: valanidas στις Αυγούστου 02, 2010, 12:36:56 pmΠαράθεση από: zouki στις Αυγούστου 02, 2010, 12:21:58 pmθα τρελαθουμε απο την αγωνια μου φαινεται μεχρι να βγει αυτη η εγκυκλιος. εχουνε φυγει ολοι οι δικοι μου διακοπες κ με περιμενουν κ εγω εχω μεινει αθηνα με τον λαπτοπ αγκαλια. αλλα σκεφτομαι πως αν δεν βγει μεχρι αυριο η την τεταρτη δεν προκειται να φυγω. εξαλου βρε παιδια αν με το καλο διοριστω κ βγουν τα ονοματα (ας πουμε στην καλυτερη την επομενη που θα ληγουν οι αιτησεις) παλι δεν θα πρεπει να ειμαι αθηνα για να παω με το καλο εκει που διοριζομαι. εγω εχω σκοπο το πολυ 16 με 17 αυγουστου να ειμαι πισω. προλαβαινω αραγε?πάντως 19 /8 αρχίζουν τα ΠΕΚ υπολογίζω οι ορκωμοσία κατά της 16 η 17αυτο πού το έμαθες για τα πεκ ?
Παράθεση από: josua στις Αυγούστου 02, 2010, 12:52:23 pmαφου ετσι και αλλιως τα χρηματα θα φυγουν απο την αλλη τσεπη (αναπληρωτες) γιατι να γινεται ολο αυτο το μπαχαλο με τοσους ανθρωπους που εχουν νομικα κατοχυρωμενο δικαιωμα διορισμου!Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Άλλη μία απορία.Σε περίπτωση που δεν πάρει φέτος κάποιον από το 40% ή το 24μηνο το πιο πιθανό είναι αυτό το άτομο να δουλέψει γι' ακόμη μία χρονιά ως αναπληρωτής.Ένας διοριστέος του ΑΣΕΠ που δεν έχει αρκετή προϋπηρεσία και προφανώς δε θα κληθεί για αναπληρωτής ΑΚΩ τι θα κάνει και που θα βρει δουλειά;
Παράθεση από: pde_new στις Αυγούστου 02, 2010, 01:03:21 pmΠαράθεση από: josua στις Αυγούστου 02, 2010, 12:52:23 pmαφου ετσι και αλλιως τα χρηματα θα φυγουν απο την αλλη τσεπη (αναπληρωτες) γιατι να γινεται ολο αυτο το μπαχαλο με τοσους ανθρωπους που εχουν νομικα κατοχυρωμενο δικαιωμα διορισμου!Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Άλλη μία απορία.Σε περίπτωση που δεν πάρει φέτος κάποιον από το 40% ή το 24μηνο το πιο πιθανό είναι αυτό το άτομο να δουλέψει γι' ακόμη μία χρονιά ως αναπληρωτής.Ένας διοριστέος του ΑΣΕΠ που δεν έχει αρκετή προϋπηρεσία και προφανώς δε θα κληθεί για αναπληρωτής ΑΚΩ τι θα κάνει και που θα βρει δουλειά;Όπου έβρισκε και άλλες χρονιές, πριν γίνει διοριστέος. Τι το νοιάζει το υπουργείο; Γραμμένο σε έχει το κράτος.