0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αλλα εσυ δεν πηγες trelenioum στον ΑΣΕΠ για την"εμπειρια,να κανεις καινουργιους φιλους''.Ειναι δυσκολη η μαχη φετος,ειμαστε ολες και ολοι πολυ ομορφες και ομορφοι,ποιες και ποιους να πρωτοδιαλεξει;
δεν ειναι σιγουρο για τα μισα...ο αριθμος 2879 σου λεει να ναι ο μισος ακριβως? μου τοπαν πολλες φορες ξεκαθαρα οτι θαναι αναλογα τα κενα...τα κενα ομως θαναι πολλα....αλλα οι θεσει τραγικα λιγοτερες....τι συμπερασμα βγαζεις εσυ?
δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχετε μερικοι με τους συναδελφους που μοιραζονται τις ανυσηχιες τους( που παραπονο να μην εχουμε ειναι παρα πολλες). οποιος θελει καθαρη ενημερωση χωρις να μοιραζεται τπτ μα τπτ αλλο μπορει να μπει στο alfavita για παραδειγμα η οπου αλλου θελει. αυτη η επιθετικοτητα προς τα συναισθηματα των αλλων δεν χρειαζεται.
Παιδιά, αν σβήσουμε από το thread ότι δεν είναι ενημέρωση, αλλά άποψη/εικασία/διαμάχη/φόβος/διαίσθηση/άγχος/ευχή θα μείνει μία σελίδα.Εξάλλου τι φοβάστε μην χαθεί η πληροφορία ανάμεσα στα άλλα μηνύματα; Όταν είναι κάτι σοβαρό ανακυκλώνετε συνέχεια στα posts δεν χρειάζεται να διαβάσεις 10 σελίδες. Άνθρωποι είμαστε. Τα forum δεν είναι μόνο για ενημέρωση. Δεν είπαμε και να το σκίσεις ένα θέμα με ασυναρτησίες αλλά έχουν συζητηθεί όλα πια σε αυτό το θέμα και το μόνο που περιμένουμε είναι να βγει η εγκύκλιος λογικό είναι να πούμε και την αγωνία μας την ώρα την αναμονής. Η είδηση ότι βγήκανε θα σκάσει σαν βόμβα μέσα στο thread και κανείς δεν θα την χάσει να στε σίγουροι.
παλι καλα παντως που εχουμε το φορουμ.δεν ξερω για εσας αλλα για μενα μεγαλη παρηγορια ειναι..........εκφραζω τα γχη μου..τιις αγωνιες μου κα.ΑΧ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ!!!!!!
Παράθεση από: sofaki!!! στις Αυγούστου 02, 2010, 03:03:37 pmπαλι καλα παντως που εχουμε το φορουμ.δεν ξερω για εσας αλλα για μενα μεγαλη παρηγορια ειναι..........εκφραζω τα γχη μου..τιις αγωνιες μου κα.ΑΧ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ!!!!!!γιατι νομιζω οτι το φορουμ σε αγχωνει πιο πολυ απο ο,τι σε καθησυχαζει?
η εγκύκλιος θα βγει μετά τους οριστικούς πίνακες!!!!! οι τοποθετήσεις θα βγούν μετά τις 10 Αυγούστου (ημέρα λήξης προθεσμίας αιτήσεων συνταξιοδότησης) !!! μην ανακυκλώνετε το άγχος σας.... και κυρίως μην το μεταδίδετε....