0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 08:31:03 pmΠαράθεση από: kxrysa στις Αυγούστου 03, 2010, 08:13:04 pmΠαράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 07:39:19 pmΓειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να μην κάνω αίτηση διορισμού φέτος (είμαι Φυσικός με ασεπ 2008) και να περιμένω του χρόνου με τους υπόλοιπους που θα μείνουν.ελα να ενωσουμε τον πονο μας.... χιλιοι καλοι χωρουνΕίναι και νίοπαντρη βρε παιδια τι να κάνω....ουφφφφφφφΚι εγώ σκέφτομαι η να μην κάνω καθόλου ή να βάλω μόνο μερικές περιοχές και να διοριστω του χρόνου. Ρώτησα παρα πολλες φορες στο υπουργειο και διαφορετικους ανθρωπους και όλοι μου λενε ότι δεν ρισκαρω τιποτα αν το κάνω, είμαι καλυμμένη. Αλλά εχω λόγο που θέλω να το κάνω αυτό, να τελειώσω το διδακτορικο. Εσυ γιατι; Με το αναβάλεις το αναπόφευκτο θα καταφερεις να εχεις 1 χρονο αγχος.
Παράθεση από: kxrysa στις Αυγούστου 03, 2010, 08:13:04 pmΠαράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 07:39:19 pmΓειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να μην κάνω αίτηση διορισμού φέτος (είμαι Φυσικός με ασεπ 2008) και να περιμένω του χρόνου με τους υπόλοιπους που θα μείνουν.ελα να ενωσουμε τον πονο μας.... χιλιοι καλοι χωρουνΕίναι και νίοπαντρη βρε παιδια τι να κάνω....ουφφφφφφφ
Παράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 07:39:19 pmΓειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να μην κάνω αίτηση διορισμού φέτος (είμαι Φυσικός με ασεπ 2008) και να περιμένω του χρόνου με τους υπόλοιπους που θα μείνουν.ελα να ενωσουμε τον πονο μας.... χιλιοι καλοι χωρουν
Γειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να μην κάνω αίτηση διορισμού φέτος (είμαι Φυσικός με ασεπ 2008) και να περιμένω του χρόνου με τους υπόλοιπους που θα μείνουν.
Παράθεση από: marianatasaf2 στις Αυγούστου 03, 2010, 10:15:11 pmΠαράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 08:31:03 pmΠαράθεση από: kxrysa στις Αυγούστου 03, 2010, 08:13:04 pmΠαράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 07:39:19 pmΓειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να μην κάνω αίτηση διορισμού φέτος (είμαι Φυσικός με ασεπ 2008) και να περιμένω του χρόνου με τους υπόλοιπους που θα μείνουν.ελα να ενωσουμε τον πονο μας.... χιλιοι καλοι χωρουνΕίναι και νίοπαντρη βρε παιδια τι να κάνω....ουφφφφφφφΚι εγώ σκέφτομαι η να μην κάνω καθόλου ή να βάλω μόνο μερικές περιοχές και να διοριστω του χρόνου. Ρώτησα παρα πολλες φορες στο υπουργειο και διαφορετικους ανθρωπους και όλοι μου λενε ότι δεν ρισκαρω τιποτα αν το κάνω, είμαι καλυμμένη. Αλλά εχω λόγο που θέλω να το κάνω αυτό, να τελειώσω το διδακτορικο. Εσυ γιατι; Με το αναβάλεις το αναπόφευκτο θα καταφερεις να εχεις 1 χρονο αγχος.Μήπως πρέπει να τσεκάρεις το νομικό πλαίσιο γιατί μόνο προφορικώς δε σε καλύπτει τίποτα.
Παράθεση από: Selanik στις Αυγούστου 03, 2010, 11:40:37 pmΠαράθεση από: marianatasaf2 στις Αυγούστου 03, 2010, 10:15:11 pmΠαράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 08:31:03 pmΠαράθεση από: kxrysa στις Αυγούστου 03, 2010, 08:13:04 pmΠαράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 07:39:19 pmΓειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να μην κάνω αίτηση διορισμού φέτος (είμαι Φυσικός με ασεπ 2008) και να περιμένω του χρόνου με τους υπόλοιπους που θα μείνουν.ελα να ενωσουμε τον πονο μας.... χιλιοι καλοι χωρουνΕίναι και νίοπαντρη βρε παιδια τι να κάνω....ουφφφφφφφΚι εγώ σκέφτομαι η να μην κάνω καθόλου ή να βάλω μόνο μερικές περιοχές και να διοριστω του χρόνου. Ρώτησα παρα πολλες φορες στο υπουργειο και διαφορετικους ανθρωπους και όλοι μου λενε ότι δεν ρισκαρω τιποτα αν το κάνω, είμαι καλυμμένη. Αλλά εχω λόγο που θέλω να το κάνω αυτό, να τελειώσω το διδακτορικο. Εσυ γιατι; Με το αναβάλεις το αναπόφευκτο θα καταφερεις να εχεις 1 χρονο αγχος.Μήπως πρέπει να τσεκάρεις το νομικό πλαίσιο γιατί μόνο προφορικώς δε σε καλύπτει τίποτα. Δεν υποτιθεται ότι έχουμε φεκ; πως μπορω να ελέγξω το νομικο πλαισιο;
Τελικά ποια είναι η σειρά "προτίμησης" σύμφωνα με την εγκυκλιο (δεν το είδα κάοπου)??Τελευταίοι είναι πάλι οι ΑΣΕΠίτες???
Παράθεση από: marianatasaf2 στις Αυγούστου 03, 2010, 11:50:01 pmΠαράθεση από: Selanik στις Αυγούστου 03, 2010, 11:40:37 pmΠαράθεση από: marianatasaf2 στις Αυγούστου 03, 2010, 10:15:11 pmΠαράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 08:31:03 pmΠαράθεση από: kxrysa στις Αυγούστου 03, 2010, 08:13:04 pmΠαράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 07:39:19 pmΓειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να μην κάνω αίτηση διορισμού φέτος (είμαι Φυσικός με ασεπ 2008) και να περιμένω του χρόνου με τους υπόλοιπους που θα μείνουν.ελα να ενωσουμε τον πονο μας.... χιλιοι καλοι χωρουνΕίναι και νίοπαντρη βρε παιδια τι να κάνω....ουφφφφφφφΚι εγώ σκέφτομαι η να μην κάνω καθόλου ή να βάλω μόνο μερικές περιοχές και να διοριστω του χρόνου. Ρώτησα παρα πολλες φορες στο υπουργειο και διαφορετικους ανθρωπους και όλοι μου λενε ότι δεν ρισκαρω τιποτα αν το κάνω, είμαι καλυμμένη. Αλλά εχω λόγο που θέλω να το κάνω αυτό, να τελειώσω το διδακτορικο. Εσυ γιατι; Με το αναβάλεις το αναπόφευκτο θα καταφερεις να εχεις 1 χρονο αγχος.Μήπως πρέπει να τσεκάρεις το νομικό πλαίσιο γιατί μόνο προφορικώς δε σε καλύπτει τίποτα. Δεν υποτιθεται ότι έχουμε φεκ; πως μπορω να ελέγξω το νομικο πλαισιο;Σκέψου ότι έχοντας ΦΕΚ με σαφή χρονικό ορίζοντα το Σεπτέμβριο φέτος, κάποιοι μείναν από έξω και θα διοριστούν άγνωστο πότε. Κατά συνέπεια αυτό το ΦΕΚ ήδη έγινε κουρελόχαρτο με το φετεινό νόμο Διαμαντοπούλου. Άρα τίποτα δεν είναι αυτονόητο
εύχομαι σε όλους καλό διορισμό Υποδείξτε σας παρακαλω τον τρόπο που μπορώ να βρώ του διοριστέους φυσικούς απο ΑΣΕΠ που απομένουν για να δω την σειρά μου. Είναι ο πίνακας με τους 72 ή ........άλλος . Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
ρε παιδιά...θυμάμαι περισυ είχαν βγει τα κενά που είναι ακριβώς σε κάθε νησί ας πούμεφέτος πως τα μαθαίνουμε?παίρνουμε τηλέφωνο στις κατά τόπους δευτεροβάθμιες???
Παράθεση από: infinity στις Αυγούστου 03, 2010, 07:12:38 pmρε παιδιά...θυμάμαι περισυ είχαν βγει τα κενά που είναι ακριβώς σε κάθε νησί ας πούμεφέτος πως τα μαθαίνουμε?παίρνουμε τηλέφωνο στις κατά τόπους δευτεροβάθμιες???http://2grde.ait.sch.gr/downloads/perioxes.pdf
Παράθεση από: katerinape2 στις Αυγούστου 04, 2010, 02:10:36 amΠαράθεση από: infinity στις Αυγούστου 03, 2010, 07:12:38 pmρε παιδιά...θυμάμαι περισυ είχαν βγει τα κενά που είναι ακριβώς σε κάθε νησί ας πούμεφέτος πως τα μαθαίνουμε?παίρνουμε τηλέφωνο στις κατά τόπους δευτεροβάθμιες???http://2grde.ait.sch.gr/downloads/perioxes.pdfΑυτα ειναι οι περιοχες μεταθεσης, είναι οι ιδιες κ για μας; Εξήγησε μου σε παρακαλω! :-)
Παράθεση από: marianatasaf2 στις Αυγούστου 04, 2010, 03:36:34 amΠαράθεση από: katerinape2 στις Αυγούστου 04, 2010, 02:10:36 amΠαράθεση από: infinity στις Αυγούστου 03, 2010, 07:12:38 pmρε παιδιά...θυμάμαι περισυ είχαν βγει τα κενά που είναι ακριβώς σε κάθε νησί ας πούμεφέτος πως τα μαθαίνουμε?παίρνουμε τηλέφωνο στις κατά τόπους δευτεροβάθμιες???http://2grde.ait.sch.gr/downloads/perioxes.pdfΑυτα ειναι οι περιοχες μεταθεσης, είναι οι ιδιες κ για μας; Εξήγησε μου σε παρακαλω! :-)Ναι, περιοχές μετάθεσης=περιοχές διορισμού.