0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στεριά ή θάλασσα είναι το μεγάλο ερώτημα? Και ποιές περιοχές είναι δημοφιλείς?
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 04, 2010, 01:18:09 pmΣτεριά ή θάλασσα είναι το μεγάλο ερώτημα? Και ποιές περιοχές είναι δημοφιλείς? εξαρταται απο που εισαι, τις περιοχες που εβγαλε για διορισμο, αν υπαρχει προσβαση, τι απολα θες??
Παράθεση από: kxrysa στις Αυγούστου 04, 2010, 01:23:45 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 04, 2010, 01:18:09 pmΣτεριά ή θάλασσα είναι το μεγάλο ερώτημα? Και ποιές περιοχές είναι δημοφιλείς? εξαρταται απο που εισαι, τις περιοχες που εβγαλε για διορισμο, αν υπαρχει προσβαση, τι απολα θες??Από Αθήνα είμαι, πε02 έχει βγάλει αρκετές αλλά απομακρυσμένες περιοχές. Αν ήμουν ελεύθερη κι ωραία δε θα με ένοιαζε που θα πάω αλλά ψάχνω να βρω που έχει και βρεφονηπιακούς σταθμούς. Από τη μια στα αστικά κέντρα σίγουρα θα έχει αλλά τα μόρια είναι πολύ λίγα ενώ εκεί που είναι αρκετά είναι εντελώς απομακρισμένα. Γρίφος...
Κανονικά οι τοποθέτησεις γίνονται με τα μόρια διορισμού του διορισμού όταν είναι να τοποθετηθούν εκπαιδευτικοί σε σχολεία ίδιας περιοχής...
Παράθεση από: infinity στις Αυγούστου 03, 2010, 05:17:24 pmείναι δυνατόν να μη δηλώνουμε δυσπρόσιτα???έτσι στο άσχετο και όποιον πάρει ο χάρος??τι πραγματα είναι αυτά??δηλαδή δηλώνεις δ δωδεκανήσου ας πούμε και όπου σε πάνε??λίγο περίεργο μου φαίνεται...ας ενημερώσει κάποιος αν ξέρει παρακαλώ....Η Δ Δωδεκανήσου είναι ούτως ή άλλως όλη δυσπρόσιτη... Και τις προηγούμενες χρονιές, άλλωστε, παρότι έδιναν χωριστά τα δυσπρόσιτα, υπήρχε η πιθανότητα να διοριστεί κάποιος σε μια περιοχή και να βρεθεί σε δυσπρόσιτο (για 1 χρόνο όμως). Τώρα όπου πάει κανείς θα μείνει 3 χρόνια (στην περιοχή -όχι απαραίτητα στο ίδιο σχολείο).
είναι δυνατόν να μη δηλώνουμε δυσπρόσιτα???έτσι στο άσχετο και όποιον πάρει ο χάρος??τι πραγματα είναι αυτά??δηλαδή δηλώνεις δ δωδεκανήσου ας πούμε και όπου σε πάνε??λίγο περίεργο μου φαίνεται...ας ενημερώσει κάποιος αν ξέρει παρακαλώ....
μπορεςις δηλαδη να εισαι στην α περιοχη και να πας στην β την δευτερη χρονια?[/quote για αναγκες της υπηρεσιας μπορει να διοριστεις στην γ και να τοποθετηθεις στην α
Παράθεση από: trelenioum στις Αυγούστου 04, 2010, 02:11:54 pmμπορεςις δηλαδη να εισαι στην α περιοχη και να πας στην β την δευτερη χρονια?[/quote για αναγκες της υπηρεσιας μπορει να διοριστεις στην γ και να τοποθετηθεις στην αμπορεις την δευτερη χρονια γιαπαραδειγμα ενω εχεις διοριστει στην α να ζητησεις να πας στην β για περισσοτερα μορια? γινεται???