0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρες κανά σχολείο με πάνω από 7 μόρια αλλιώς .......
Παράθεση από: trelenioum στις Αυγούστου 05, 2010, 02:21:12 pmερωτηση:αν διοριστω σε σχολειο που δινει 1-2-3 το πολυ μορια...πως θα μπορεσω να κανω μεταθεση σε περιοχη τησ αθηανς πχ?θα πρεπει να ζητησω μεταθεση σε περιοχη με πολλα μορια και ματα να περιμενω να μεταθεση ξανα?ή μηπως να περιμενω καμια 20αρια χρονια???τι γινεται σε τετοια περιπτωση?αν πας σε σε περιοχη με 2 μορια...και δεν εχεις αλλα μορια σαν αναπληρωτης....στην τριετια μαζευεις 12 μορια!12 μορια ειναι ικανα να σε φερουν σε κοντινο νομο της Αττικης (αν εισαι απο Αθηνα), και διαχρονικα με 15+ μορια μπορει να μπεις και Αττικη,οχι Αθηνα, Αττικη!
ερωτηση:αν διοριστω σε σχολειο που δινει 1-2-3 το πολυ μορια...πως θα μπορεσω να κανω μεταθεση σε περιοχη τησ αθηανς πχ?θα πρεπει να ζητησω μεταθεση σε περιοχη με πολλα μορια και ματα να περιμενω να μεταθεση ξανα?ή μηπως να περιμενω καμια 20αρια χρονια???τι γινεται σε τετοια περιπτωση?
Παράθεση από: geochem στις Αυγούστου 05, 2010, 04:46:49 pmβρες κανά σχολείο με πάνω από 7 μόρια αλλιώς .......ε αμα το βρω συναδελφε θα το αρπαξω ειμαι πε60 οποτε οι μεταθεσεις στον κλαδο μας ειναι καπως πιο ευκολες. οχι οτι θα ερθω αμεσως σπιτι μου μετα την 3ετια αλλα καπως πιο κοντα τουλαχιστον
Παράθεση από: zouki στις Αυγούστου 05, 2010, 04:57:24 pmΠαράθεση από: geochem στις Αυγούστου 05, 2010, 04:46:49 pmβρες κανά σχολείο με πάνω από 7 μόρια αλλιώς .......ε αμα το βρω συναδελφε θα το αρπαξω ειμαι πε60 οποτε οι μεταθεσεις στον κλαδο μας ειναι καπως πιο ευκολες. οχι οτι θα ερθω αμεσως σπιτι μου μετα την 3ετια αλλα καπως πιο κοντα τουλαχιστοντο σχολειο που ημουν περυσι ωρομισθια ειναι 45 λεπτα απο το ηρακλειο κ εδινε 8 μορια. το προβλημα ειναι οτι δεν οδηγας κ θα δυσκολευτεις πολυ με τις συγκοινωνιες για χωρια του ηρακλειου
Παράθεση από: maryvas στις Αυγούστου 05, 2010, 05:06:12 pmΠαράθεση από: zouki στις Αυγούστου 05, 2010, 04:57:24 pmΠαράθεση από: geochem στις Αυγούστου 05, 2010, 04:46:49 pmβρες κανά σχολείο με πάνω από 7 μόρια αλλιώς .......ε αμα το βρω συναδελφε θα το αρπαξω ειμαι πε60 οποτε οι μεταθεσεις στον κλαδο μας ειναι καπως πιο ευκολες. οχι οτι θα ερθω αμεσως σπιτι μου μετα την 3ετια αλλα καπως πιο κοντα τουλαχιστοντο σχολειο που ημουν περυσι ωρομισθια ειναι 45 λεπτα απο το ηρακλειο κ εδινε 8 μορια. το προβλημα ειναι οτι δεν οδηγας κ θα δυσκολευτεις πολυ με τις συγκοινωνιες για χωρια του ηρακλειουα μια χαρα μορια εδινε. μηπως μπορεις να μου πεις σε ποιο χωριο ηταν να το εχω υποψιν μου. οσο για την οδηγηση μεσα τωρα δεν προλαβαινω. μεσα σ'αυτα τα 3 χρονια ομως ποιος ξερει
παιδια βοηθεια................λοιπον φετος διοριζομαι αλλα ακομα δεν εχουν βγει οι περιοχεςοπως ξερουμε....καιθελω να μαθω το εξης..πηρα τηλεφωνο εμαθα σε ποιο νοσοκομειο πρεπει να κανω εξετασεις για διορισμο...μου ειπαν και πηρα κιαι ρωταω το εξης...τι εξετασεις πρεπει να κανω??και μου λενε εσεις θα μας πειτε και θα κλεισουμε ραντεβου..και λεω δεν ξερω αλλα απο οτι γνωριζω ακτινα θωρακα αιμα και ουρα..και μου λεει καποιο ερχονται και για ψυχολογο..τελοσπαντων μου κλεινει ραντεβου και μου λεει οτι τις εξετασεις τις πληρωνω αλλα δεν γνωριζει το κοστος....και το ερωτημα ειναι το εξης...ρε παιδια φιλες μου που διοριστηκαν μου ειπαν καλυτερα να κανω τις εξετασεις εκει που θα περασω και οχι στην πολη μου..και εκτος απο αυτο μου ειπαν οτι οι εξετασεις ειναι δωρεαν..αυτοι στο νοσοκομειο γιατι μου ειπαν επι πληρωμη...?τωρα τι να κανω ρε παιδια εχω μπερδευετι παρα πολυ..βοηθεια..
Παράθεση από: trelenioum στις Αυγούστου 05, 2010, 04:02:04 pmστο ηρακλειο εχει 4 μορια? μεσα στο ηρακλειο? γιατι εαν ειανι απεξω ...δεν ειναι ολα πολυ κοντα στην κρητη κοιτα δεν ειναι φυσικα με 4 μορια μεσα στο ηρακλειο. αλλα 1 κ 1.30 ωρα μακρια.εχω μια φιλη που ειναι διορισμενη εκει κ θα με κατατοπισει. ε δεν μπορουμε να τα εχουμε κ ολα. εγω που δεν οδηγω κιολας την εκατσα. αλλα θα αποφυγω σχολειο κατω απο 4. ετσι δεν θα ερθω ποτε αθηνα μετα τα 3 χρονια. κ αυτος ειναι ο στοχος μου φυσικα. εχουμε κ οικογενειακες υποχρωσεις οι πιο πολλοι
στο ηρακλειο εχει 4 μορια? μεσα στο ηρακλειο? γιατι εαν ειανι απεξω ...δεν ειναι ολα πολυ κοντα στην κρητη
Και κατι ακομα, σχετικα με τις τοποθετησεις, αφου το περασα κ εγω το λουκι. Απο τη στιγμη που εχετε 3 χρονια υποχρεωτικα, θα σας συνιστουσα να δηλωσετε μερη που ΘΕΛΕΤΕ να πατε, δηλ που θα μενατε ανετα. Η ζωη μας δεν ειναι το σαββατοκυριακο συναδελφοι. Ξερω κοπελα που πηγε να τρελαθει ενα χρονο στα Ψαρα κ εβριζε την ωρα κ τη στιγμη που πηγε, ασχετα ποσα μορια επαιρνε. Επισης, ειδικα για τους αδεσμευτους αναφερομαι, γιατι οταν εχεις οικογενεια σιγουρα ειναι διαφορετικα τα πραγματα, το θεμα ειναι να ειστε καλα εκει που ειστε κ οχι να μετρατε μοριο μοριο ποτε θα γυρισετε σπιτι σας! Ειδικα οι βορειοελλαδιτες, τι θα κανετε? Θα μεινετε με τους λυκους για 10 χρονια για να ερθετε πχ στη Δραμα για αλλα 20 πριν μπειτε στην θεσσαλονικη? Οποιος εχει προβλημα (η βυσμα φυσικα) παιρνει αποσπασ στην περιοχη που θελει κ τελειωνει το θεμα. Εκτος βεβαια κ αν θελετε να απολαυσετε τη ζωη μετα τη συνταξη, γιατι μεχρι να φτασετε 120 μορια ε, θα εχουν περασει τα χρονια! Οπου γης πατρις. Αν προσπαθησετε να αγαπησετε το μερος που θα πατε κ δεν σκεφτεστε μονο ποτε θα φυγετε, θα περασουν τα χρονια χωρις να το παρετε ειδηση! Αν οχι, θα περασετε δυσκολα. Ενα χρονο στη Χιο εκανα αμαν να φυγω. Οτι λεφτα εβγαζα φευγαν σε αεροπορικα. Τωρα στο ηρακλειο, μονο στις γιορτες ανεβαινω (εννοειται στις διακοπες ειμαι Κρητη!) Η επιλογη δικη σας, αυτα τα λιγα απο μια βορειοελλαδιτισσα που εχει μαθει τα μορια της ελλαδας απεξω κ ανακατωτα (τα ειχα κανει κ τεστ ετσι για την πλακα μια φορα!)