0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειναι τοσο ασχημα στο νησι μου?το νησι σου κατ, ειναι πανεμορφο, σαν νησι. ΑΛΛΑ (θα το ειδες κ σε αλλα ποστ που εχω γραψει γαι το θεμα)1. εχει απαραδεκτο προισταμενο (τα ξερεις κ εσυ φανταζομαι) - οση λαμογια ειδα σε ενα χρονο δεν την ειδα 33 χρονια που ζω2. εχει χαλια συγκοινωνιες με βορεια ελλαδα κ γενικως - 250-300 ευρω καθε φορα που ηθελα να ταξιδεψω3. απαγορευτικα - ΠΟΛΛΑ κ ανεπιτρεπτα για τοσο μεγαλο νησι4. ωχαδελφισμος - δεν εχω συναντησει πουθενα τοσο κοσμο να βαριεται τοσο πολυ - εσυ μπορει να μην το καταλαβαινεις, αλλα εγω νομιζα οτι ζουσα σε σλοου μοσιον, κ αυτο με εξοργιζει πραγματικα5. ειμαστε ΟΛΟΙ υπεραριθμοι κ καθομασταν (συνδυασε το με το παραπανω - σορι, αλλα δεν μου αρεσει να καθομαι κ να κοροιδευω τον κοσμο οτι δουλευω)6. ολα ειναι πανακριβα αλλα το τραγικο ειναι οτι παντου σου πετανε 'εδω ειναι παραμεθοριος, εχει φτηνο φπα'. 3 ευρω ο καφες στη βεροια, 3 ευρω ο καφες κ στη χιο... (παραδειγμα φερνω)6. αφορητος χειμωνας - βροχη, αερας κ ερημια. Πως ειναι το ηρακλειο? καμια σχεση!Γενικως θελω να βλεπω κοσμο - στη χιο υπαρχει μια καποια ζωντανια μονο το καλοκαιρι. Ειναι σαν να ζουσα σε αλλη εποχηΚαι φυσικα με τα λεφτα του νεοδιοριστου δεν υπαρχει δυνατοτητα για πολλες πολλες διασκεδασεις/χομπι κλπ. Οποτε κλεινεσαι σπιτι κ βλεπεις τη βροχη... για μερες! Κ φυσικα μεχρι να κανεις φιλους κλπ περναει ο χειμωνας κ ειμασταν ολοι στην τσιτα να φυγουμε.ΥΓ Παντως οι παραλιες ειναι πανεμορφες! Κ τα χωριουδακια τελεια! Συμπερασμα - η χιος ειναι ωραια ΜΟΝΟ για διακοπες! (προσωπικη - κ οχι μονο - αποψη βεβαιως βεβαιως) - για 4 μορια δεν το ξανασκεφτομουν να μεινω
) Κ σορι, αλλα εχοντας συνηθισει να δουλευω 12 ωρες τη μερα, το να δουλευω 15 ωρες την ημερα την εβδομαδα εννοουσα - 3 ωρες την ημερα, στο ολοημερο (απο δευτεροβαθμια με εστειλαν πρωτοβαθμια γιατι περισσευα - μαζι με δεκαδες αλλους...)
Γνωρίζει κανείς α) Πότε θα κυρωθούν οι πίνακες; Γιατί δεν έχει πάρει ακόμη το μάτι μου τίποτα και ενώ βρισκόμαστε στην διαδικασία των αιτήσεων διορισμού, αυτόι κάνουν ακόμη αλλαγές...β) Ποιοι θα προηγηθούν στην επιλογή των περιοχών, οι ειδικές κατηγορίες ή οι υπόλοιποι; Ή δεν σχετίζεται το ένα με το άλλο; Γιατί μετά την εγκύκλιο των ειδικών χτες, τους οποίους βάζει να διαλέξουν από τις ίδιες περιοχές με τους υπόλοιπους, πολλοί από εμάς ίσως χρειαστεί να κάνουμε τροποποίηση στην επιλογή των περιοχών. (Και δεν υπάρχει πλέον η άνεση χρόνου...)
Το δίκαιο είναι να υπήρχαν και κοινωνικά κριτήρια και για τους υπόλοιπους έγγαμους με οικογένειες και να υπάρχει το κριτήριο της εντοπιότητας
δηλαδη πρεπει να τελειωσει πρωτα και η προθεσμια των ειδικων κατηγοριων και μετα να περιμενουμε αποτελεσματα?/και εγω που λεγα οτι τριτη θα ξερωωωωωωωωω