0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και κάποιοι λαλίστατοι εδώ μέσα μόνιμοι, που τους έφταιγαν τα πάντα, μόλις πήραν απόσπαση στον τόπο συμφερόντων τους, εντελώς τυχαία εξαφανίστηκαν.
Λάθος η γενίκευση ότι θες να πας στα ΣΔΕ επειδή έχεις οργανική μακριά από τον τόπο κατοικίας σου. Όσους ξέρω στην περιφέρεια μου έχουν οργανική στην πόλη τους. Μάλιστα εγώ κάθε χρόνο κάνω την ''ανατροπή'' και δηλώνω και ΣΔΕ μακρυά από την πόλη μου ενώ έχω οργανική μέσα στην πόλη. Άρα συμπέρασμα κάποιοι είναι ''προορισμένοι'' να δουλεύουν με ενήλικες .Αυτός είναι ο λόγος που εγώ θέλω μόνο ΣΔΕ ή ως δεύτερη επιλογή οργανική σε εσπερινό σχολείο (το προσπαθώ και αυτό αλλά είναι δύσκολο)
Πες τα γιατί τα βλέπουν μόνο από μια μεριά, Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, η πλειοψηφία από τους αποσπασμένους το κάνει είτε γιατί δεν μπορεί πρωί είτε θέλει να πάρει απόσπαση στον τόπο συμφερόντων του. Αν τους έλεγες υποχρεωτικά να συμπληρώσουν ωράριο ούτε οι μισοί από αυτούς που πήγαν φέτος δεν θα δήλωναν να πάνε.Αλήθεια πόσες φορές έβγαλαν ανακοίνωση ενάντια του Υπουργείου για τους ωρομίσθιους που αργούσε να τους πάρει?Το ξαναλέω, εμένα ως ωρομίσθιο, μου πηρέ την θέση κάποιος με 2 μόρια (από προϋπηρεσία στην ΔΕ)!!!! και τίποτα άλλο!!!Όταν εγώ είχα διδακτορικό, 2 μεταπτυχιακά, πιστοποίηση, αρίστη ξένη γλώσσα, 1500 ώρες σεμιναρίων σε ΣΔΕ και εκπ ενηλίκων και 7 χρόνια προϋπηρεσία.Ο κύριος αυτός απλά δεν ήθελε να πηγαίνει σε 3 σχολεία!!!!
Και αυτό είναι ένα ακόμα θέμα. Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία αστελέχωτα;