0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδερφοι, αν μπορείτε να μου λύσετε μια απορία. Θέλω να ενταχθώ στο Μητρώο Εκπαιδευτών Σ.Δ.Ε. για πρώτη φορά ηλεκτρονικά. Μου ζητάει να υποβάλω
Για τους μόνιμους η προϋπηρεσία μετράει και τους 12 μήνες. Αν ακολουθήσουμε το σκεπτικό που έγραψε η georgia06, με δεδομένο ότι ο χρόνος έχει 52 εβδομάδες, η ετήσιες ώρες θα είναι 21 ώρες/εβδομάδα x 52 εβδομάδες/έτος = 1092 ώρες/έτος.
Παρέλειψα να σημειώσω ότι οι υπολογισμοί οι δικοί μου αφορούσαν προϋπηρεσία απο σύμβαση αναπληρωτή(γι'αυτό ανέφερα 10 μήνες)
Ε ναι...το κατάλαβα, αφού τώρα διορίστηκες!
A,δεν φαντάστηκα οτι το θυμόσουν!
Έχω πολύ καλή μνήμη. Πριν λίγες μέρες σου είπα συγχαρητήρια για τον διορισμό!
Αν επιτρέπεται, γιατί να κάνεις αίτηση στο μητρώο; λόγω σειράς ειδικότητας και περιορισμένων αποσπάσεων; τραγική η κατάσταση με αυτή την υπηρεσία και τον γενικό γραμματέα. δυστυχώς χάλι μαύρο.
Asta na pane, θα πρέπει να είμαι στο Μητρώο έτσι κι αλλιώς, αν θέλω να κάνω αίτηση για απόσπαση τώρα ή στο μέλλον. Δεν έχω ελπίδα, έτσι για να βρίσκεται και βλέπουμε.
Έστειλα αίτηση στη ΔΔΕ και αναμένω απάντηση. Asta na pane, θα πρέπει να είμαι στο Μητρώο έτσι κι αλλιώς, αν θέλω να κάνω αίτηση για απόσπαση τώρα ή στο μέλλον. Δεν έχω ελπίδα, έτσι για να βρίσκεται και βλέπουμε.
Και η Πρόσκληση ένταξης στο Μητρώο ΣΔΕ αναφέρεται σε ¨ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό¨ και σε Συμβούλους σταδιοδρομίας/ψυχολόγους. Δεν νομίζω ότι αφορά μόνιμους εκπαιδευτικούς.
Αυτό λέω κ γω ...η φετινή πρόσκληση για αποσπάσεις μονιμων δεν γράφει πουθενά ότι πρέπει να είναι κανείς γραμμένος στο μητρώο για να μπορεί να αιτηθεί απόσπασης...